evet canım çok güzeldin maşallahzemuszemusay sahi afet mi olmuşum bilmiyorumkismile uzun zamandır böyle iltifatlar duymamıştım. karpuz güzeldi. kocam seçti. o anlar az buçuk. ama çıkmış artık alabilüsün
sen bu kadar spora nasıl güç yetiriyosun ya maşalla.
yaa demek öyle diyosunCADIARZUben 2 sene önce haftada 2 gün pilates, 3 gün stepe gidiyordum. 10 kilo vermiştim. ama bana sorarsan step çok daha hareketli ve eğlenceli. pilates uyuz geliyo bana. hem de yapması zor, canın yanıyo.
aslıcım süpersin.
aradaki fark çok ama çooook bariz
bu arada çokta hoş bir bayanmışsın
s.zeynep pizza akşam yemeğinden sonra sabahta pek iyi değilmiş ama telafi etmeye bak yoksa hamurlar direkt yağ olarak yapışır.
bu arada benim eşimde perşembeden şehirdışına gitti cuma gece geldi bu sabahta ben uyurken işe gitti.
saat 6 gibi kızımla beni parktan aldı yemeğe gittik oradan avm ye.bana yolda ya aşkım sen çok zayıfladın dedi oki
sonra eve geldik pc başındayım bana yine ya aaşkım sen çok zayıfladın dedi hayatta 2 kere tekrar edici övgüleri yoktur kendi,sinin bu yüzden çok hoşuma gitti:)))))))))))
nesibe sana bende aslı gibi pazartesiden itibaren yorum yazacağım yani yediklerine.:)))))))))))))korkutmayalım seni:)))))
hilmişim pzartesi bomba gibi dönüyorsun aramıza ona göre
emoşum çiğdem ciddimiydi ya yoksa gerçekten çıkartalımmı?
merali ve perperiyi bende merak ediyorum
aslıcım süpersin.
aradaki fark çok ama çooook bariz
bu arada çokta hoş bir bayanmışsın
s.zeynep pizza akşam yemeğinden sonra sabahta pek iyi değilmiş ama telafi etmeye bak yoksa hamurlar direkt yağ olarak yapışır.
bu arada benim eşimde perşembeden şehirdışına gitti cuma gece geldi bu sabahta ben uyurken işe gitti.
saat 6 gibi kızımla beni parktan aldı yemeğe gittik oradan avm ye.bana yolda ya aşkım sen çok zayıfladın dedi oki
sonra eve geldik pc başındayım bana yine ya aaşkım sen çok zayıfladın dedi hayatta 2 kere tekrar edici övgüleri yoktur kendi,sinin bu yüzden çok hoşuma gitti:)))))))))))
nesibe sana bende aslı gibi pazartesiden itibaren yorum yazacağım yani yediklerine.:)))))))))))))korkutmayalım seni:)))))
hilmişim pzartesi bomba gibi dönüyorsun aramıza ona göre
emoşum çiğdem ciddimiydi ya yoksa gerçekten çıkartalımmı?
merali ve perperiyi bende merak ediyorum
evet canım çok güzeldin maşallahzemuszemus
yaa sorma bugün biraz fazla çalıştım:bbo:
sabah kahvaltıdan sonra yürüdüm
sonra ev temizliği
sonra tekrar yürüyüş ve egzersizler
sonra gene bi şeyler atıştırdım işte ütüleri yaptım...off çok ütü vardı yoruldumkafamçokkarıştı
acıktıkça az az kiraz ve meyve yedim kşam
yaa demek öyle diyosunCADIARZU
ayy ne biliim ben debu pilatese karşı biraz soğuğum...sevmiyorum...ama çok metheden vr...komşum da illa yap falan dedi...
ben de sevmiyorum yaa,sıkılırım,hareketli bi şeyler olacak banahihoyyyt
ayçin canım benim istersen çidonun msjına bakalım tekrar...şimdi ban zor geldi yavvama öyle yazmıştı diye haırlıyorum
meral de hastaymış yaa...sibel aramış bugün...ne zaman geleceği de belli değil...bilmiyorum ki e yapılacakfisfisfis
bu arada biz de deik yaa ne kadar zayıflamışsın diye kuuaklinialirimsmilekocan da bi zahmet diyiversin artukbayanssulusmile
benimki de diyo...çok zayıfladın...yüzün küçüldü toton küçücük kaldı diyosırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
meraba kızlar ayy bugün hiç giremedim ama ne olur beni hoş görün. malum sınav yaklaştı bende deli gibi çalışıyorum. bugün bilgisayarı hiç açmadım başına geçince oyalanırım diye korktum. akşam saat altıya kadar ders çalıştım. bugün bizim evliliğimizin 8. ay dönümüde o nedenle dışarı çıktık canlı müzik vardı daha yeni geldim. bugün affedin beni girmedim hiç şimdi geçmişe baktım. aslı gerçekten ne kadar güzel zayıflamışsın. inşallah hep beraber veririz şu kiloları. ben hep kilo vermeye çalışırdım ama hiç bu sefer ki kadar azimli değildim. ben diyete başladığımda 44 beden pantolon giyiyordum şimdi 42 beden giyebiliyorum hatta 44 beden pantolanlarım baya bollaştı bugün 42 bedenpantolonumu giydim çok sevindirik oldum. inşallah 38 leri görürüzz. bugün diyetee başlayalı tam bir ay oldu ve 5 kilo verdim benim için süper ötesi bişey.sanırım bu ilk ay diye 5 kilo gitti inşallah bu ayda 4 kilo veririm. kendime şöyle bi hedef koydum kilo vermediğim hafta olmayacak diye söz verdim kendime inşallah tutabilirim sözümü. bide şimdi ders ddolayısı yürüyüş yapamıyorum, plates yapıyodum onuda yapamıyorum ama sınavdan sonra yani temmuz 10 dan sonra hem sabah hem akşam yürüyecem ozaman daha iyi veririm sanırım eylülün sonu gibi 55 e düşmeyi hedefliyorum inşallah olurrrrr. ay ne çok yazdım bi gün boyu girmeyincene çok şey biriktirmişim.hadi öptüm hepinizi
mamalarıda ayrı yazayım
teşekkür ederim canım ne yapalım yıl olmadı ya ay dönümü kutluyoruz bizde:teytey: aramızda kalsın kocişimle ben biraz deliyizde nerde anormallik var biz ordayız şebeklikte üstümüze yok kaydirigubbakcemile3
gerçekten bende bu sefer verebileceğime inanıyorum inşallah hepimiz veririz bu azmi yakalamak çok önemliydi benim için bunu yakaladım bi daha bırakmam yakasını :)
evet bu arada maalisef kpss ye hazırlaıyorum fen bilgisi öğretmenliği mezunuym .
canım ben uzun zamandır spor yapıyorum. step kursunda hocamız sürekli tepindiriyordu koşmaya baya etkisi oldu. aslında bu 3. koşum. herseferinde dozunu artırıyorum. 6hızında yürüdüm. 7.5 te koştum. zamanla çok çok artıyor dayanıklılık. tek seferde yarım saat koşmöadım. araya yürüyüş koydum. 15 dk rahat koşuyorum. günden güne artırıcam.
benim boy 1.72. ama diyetiyen 169 ölçtüğü için hedefi o koydu. bence bana 62 abartı bir hedef ama gidebildiğim kadar gidicem
ben 2 sene önce haftada 2 gün pilates, 3 gün stepe gidiyordum. 10 kilo vermiştim. ama bana sorarsan step çok daha hareketli ve eğlenceli. pilates uyuz geliyo bana. hem de yapması zor, canın yanıyo.
evet ciyetisyenanım yaaa ben de boyumu hep 1.62bilirdim ama diyetisyenim 1.60 çıkardı...acaba çektim mi?:))))belki de bilerek kısa ölçüyolardır taktik olayı yaniaklinialirimsmile
ben de koşularımı bölüyorum senin gibi mesela 10 dk yürüyüş sonra 3 dk koşu...böyle daha faydalı oluyomuş sanırım..ne yazık ki benim 3 4 5 i geçmem yasak şimdilik 5 yürüyüş için ideal de koşu için hafif kalıyo olduğum yerde zıplıyo gibiyim:))ama daha yolun başındayım zorlamam doğru olmaz ben çok sabırsızım yaaa...hemen hızlanmak istiyorumhihoyyyt öncesinde ben de hep spor yapardım evlenmeden önce ama evlenince bıraktım çalışınca da fırsatım kalmadı...ama gene eski günlerime döneceğim için sevinçliyim açıkçası:))) ayy geneuzattım hadi bakalaım kolay gelsin tüm hareket severlere:lepi:
çok zayıflamışsın cnm bende mi koysam çok belli deil ama bende daha 7kilo falan gitti ya şimdilik
kızlar şişko resmimde önümdeki kocaman yuvarlağı gördünüz dimi.aşırı büyük bir göbeğim vardı. 9 aylık hamile gibiydim ama oğlum 10 aylık bir bebekti.
ayyy sorma canım yaa,ben de öyleydim işte,benim fotomda görmüşsündür:1no2:
burak 9 aylık bebekti...eşimle avm ye gittik,bebek mağazasına girdik,oğluma pantalon bakıcam..o arada ben diyet yapmaya başlamışım ve seviniyorum biraz zayıfladım diye...kendimce moralimin iyi olduğu gnlerden biriydi yani:1closedeyes:...neyse...mağazaya girdik,görevli kız yanımıza geldi...9 aylık erkek bebek için pantalon bakıyorum dedim...anlamadı salak...doğum ne zaman dedi...aaaaayyyyyyy çatlıcltım...o kadar sinirlendim ki...eşim de gayri ihtiyari güldü...ona da çok sinirlendim...doğum oldu bebek 9 aylık dedim anlamıyo musunuz dedim...kız utandı ama ne yazar...aayyyyyy ordan bi hışımla çıkmıştım...eşime çok kızdım...o da ben sana gülmedim kızın haline güldüm faln emişti...
offf ne kötü günler yaaa,iyi ki geçti bitti
ama benim hala göbeğim var,nefret ediyorum göbekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?