Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazın baküden neffffret ediyorum...bekarken her yaz 1aylığına köye giderdik,deli gibi eylenirdik.şimdiyse yazın sıcağını şu nemli havayı çekmek zorundayım...

5haftayı çok güzel kullan perim.bırak işe döndüyünde herkes şaşırsın...ben severim iddialı deyişimleri...
Kesinlikle iyi değerlendirmeliyim bence çok sıkı rejime girip yürüyüşümü arttırıcam
Günaydın canlar,

Kız o dondurma, tatlı ne. Neyse ilk orucun şeysi olmaz diyoruz

Ben de periden hiiiiç beklemezdim perigunlugu
Evet bende beklemiyordum hatta kendimi çok telkin ettim yeme gizem yeme diye ama işe yaramadı

Kesinlikle iyi değerlendirmeliyim bence çok sıkı rejime girip yürüyüşümü arttırıcam

Evet bende beklemiyordum hatta kendimi çok telkin ettim yeme gizem yeme diye ama işe yaramadı

arada kaçamak olur canım, özel bir yemekti, tabiki yiyeceksin, moral bozmak yok... hem 1 defalık cıs kilo yapmaz,

Gecmiş olsun hülüşum .
Cabuk atlatir insallah .

Hayırlı sabahlar herkese
Tlefondn giriyorum internette sıkıntılı tam çekmiyor ama okuduğum her mj a içimden cevap veriyorum ama tabi siz göremiyorsunuz
vorones cim inşallah Rabbim sanada nasip etsin teravih kılmayı bi başladınmı zaten devamı geliyor çok şükür

Gunaydin guzellikler :)...

Yasom iyi nobetler canim asagidasin :).

Hulya kilolar gitmis masallah . Menunde baya cisli ha .

Vero 1 patatesin kizartmasi nerden baksan 1 tabak yapar kiz . Saglikli ve diyete uygun birseylerye artik yemediklerinle
aynurayi kandirma yediklerine bak ...

@firuzemm Kurslar ve yogunlugun baslamis . Yerinde olmayi cok isterdim bu konuda

Sorma ksrays 4 gundur reglim bende mahrum
Kaliyorum orucdan, teravihden, mukabeleden . Sanki disari atilmis oyuncu gibiyim . Bitsede baslasam ....

_AYNURA_ canim benim ilkgun zorlansanda rabbim sabrini verir .. Sahurda su disinda bisi yemedinmi ?

Sağlıklı olanı yeşil çayı demlemek falan da benim dediklerim sallama yahuuu motivasyon için . Giymedigin bi eteğini ya da pantolonu al giy . Portlesin sağdan Soldan. Sonra onunla konuş senin içine rahatlıkla gircem görürsün de. Ben öyle yaptım

Etipuf kiz bu dediklerin 20 yil diyet yapinca artik etki etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…