Kesinlikle iyi değerlendirmeliyim bence çok sıkı rejime girip yürüyüşümü arttırıcam5haftayı çok güzel kullan perim.bırak işe döndüyünde herkes şaşırsın...ben severim iddialı deyişimleri...
Günaydın canlar,
Kız o dondurma, tatlı ne. Neyse ilk orucun şeysi olmaz diyoruz
Evet bende beklemiyordum hatta kendimi çok telkin ettim yeme gizem yeme diye ama işe yaramadıBen de periden hiiiiç beklemezdimperigunlugu
İftardan önce 74.4 (toplam 1600 gram)
Kesinlikle iyi değerlendirmeliyim bence çok sıkı rejime girip yürüyüşümü arttırıcam
Evet bende beklemiyordum hatta kendimi çok telkin ettim yeme gizem yeme diye ama işe yaramadı
Bence de supersiniz kızlarrrr...ooo çok iyi gidiyoruz,bu ikimizede
Niye kız?yatıb uyusan ya güzel güzel...Günaydın kızlarhiç uykumu alamadım yav
Hadi canım.soğuk mu hava?_AYNURA_ ben iş yerinde elektrikli sobayı açtım, üşüyorum çünkü
Gecmiş olsun hülüşumKızlar selam
Giremedim kaç gündür
İse de gidemedim
Kizim hastalandı boğazı kulağı intiap olmuş ...Benim telin şarjı bitti cumartesi akşamı. ..Şarj aleti is yerinde unutmuşum.
Eşimin telefonundan yazıyorum
Oyunda Kaçdasin hulya ?candy crushımı oynayıp spor yapayım azcık,kafam çok dolu..dağıtayım...
Sorma ksrays 4 gundur reglim bende mahrumHayırlı sabahlar herkese
Tlefondn giriyorum internette sıkıntılı tam çekmiyor ama okuduğum her mj a içimden cevap veriyorum ama tabi siz göremiyorsunuz
vorones cim inşallah Rabbim sanada nasip etsin teravih kılmayı bi başladınmı zaten devamı geliyor çok şükür
üzerimde ince bir hırka var ve üşüyorum benHadi canım.soğuk mu hava?
Sağlıklı olanı yeşil çayı demlemek falan da benim dediklerim sallama yahuuuüsendim yeşil çay yapmaya.
Bi de ben yeşil çayı diyete tam manasıyla başladığım zamanlarda içiyorum. Şimdi diyet modunda değilim.
Motivasyonum nası gelir yaa.
Hiç diyet zayiflama umrumda değil.
Yemek yemeden önce kafamda planlar yapip yerken unutuveriyorum.
Bana bi akıl veriiin
Etipuf kiz bu dediklerin 20 yil diyet yapinca artik etki etmiyorSağlıklı olanı yeşil çayı demlemek falan da benim dediklerim sallama yahuuumotivasyon için . Giymedigin bi eteğini ya da pantolonu al giy . Portlesin sağdan Soldan. Sonra onunla konuş senin içine rahatlıkla gircem görürsün de. Ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?