Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba arkadaslar...nasilsiniz???sizde de sicakmi???burasi sicakdan yaniyor....oruc nasil gidiyor???su istiyormusunuzmu??dun yine gelemedjm...kizima dun asi olunmusdu diye aksam hem asidan,hem sicakdan uyuyamiyordu yavrum...gec uyudugu icin mende uyudum gelemedim...ne ise dunki menumi vereyim,...
sahur:2siyah ekmek,2yumurta,domates,salatalik,recel, cay,hurma,
iftar:8etli sarma,1siyah ekmek,salata,1bardak kiraz suyu ev yapimi.cay,hurma,1litre su olmusdur..

Sicakmi?? Biz donuyoz kac gundur surekli yagmur cok sukur bugun azcik gunes cikmis cok uykusuz olmama ragmen gunesi gorunce enerji geldi resmen

Herkes menu veriyormu kizlar ? Cok konustugunuzdanmidir pek goremedim

Peri hani alt alta tum menulere cevap yazardin sen . Asli sen yorum yapiyormusun fistik ?
Gerci yorum icin yardimci olmaya gerek yok

Menüler takip ediliyor canım merak etme kontrol bizde Online olduğumda biri yazıyorsa menüsünü hemen yorum yapmaya çalışıyorum ama daha sonra girince herkes söylemiş oluyor hataları çok tekrar etme gereği görmüyorum. Bide benim menüm kötü olunca yorum yapmaya yüzüm olmuyor

Peri hani alt alta tum menulere cevap yazardin sen . Asli sen yorum yapiyormusun fistik ?
Yapmaz olur muyuuzz hiç :) dün bende gün boyu yoktum nerdeyse.

dünkü menümü yazayım
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, beyaz peynir, 1 bardak çay
ara: 1 nektari
öğle : sebze sote, yoğurt
ara: 2 hurma, 4 kiraz
akşam : 1 kase tarhana çorbası, 4 kaşık mantı, bol salata, 2-3 çatal kurutulmuş domates

2.5 litre su

Tarhana unnnnn. Mantı unnnnn. .. bi de yagliysaaa neyseki miktar az

Kolay gelsin kaptanım bugün sizde iftar menünüzü paylaşın da bizde size bakalım açlık patlamasında neler yediniz
Taam taam yazıcam.benim şanslı yanım biz azeriler musafir gelmedikce öyle çeşit çeşit yemek yapmayız.ve şimdi benim kv sulu yeşil fasulye yapıyo ki çok sevmem...tatlı falan yok bizde...o yüzden benim menüler öyle fena olmaz...

Akşam karbonhidrat olmuş. Mantı da hiiç olmamış...

İftardan sonrakılar oımamış

Menü veriyorlar da ben gerçekten yapacak yorum bulamıyorum
yeminlen yine bi iki menüye baktım başım ağrıdı...herkesde neredeyse cıss var...e zaten biliyorlar cıdd olduğunu yine yiyolar.ben burdan söylüyorum cuma bu takımın benden fena çekeceyi var haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…