Günaydın .Uyu kuzummadem çok Zor durum seninki AllahımYardımcın Olsun. Sahurda iyi yeSeydin bariGünaydınnn mutlu günler herkese...sıcağa hiiiiç dayanamayan biri olarak Allah bugün bana kolaylık versin.sahurda 3bardak su içtim ve midem çok bulandı.hala da bulanıyo.aslında yatarken aklıma geldi de ben dün akşam yemeyimi de 06.30da yemişdim...bu akşama kadar ne yapcam yaaa...ama en çok sıcağa dayanamıyorum...çok gergin ve sinirli oluyorum sıcakta..
20 yıl MIIIIEtipuf kiz bu dediklerin 20 yil diyet yapinca artik etki etmiyor
Günaydın Ablam özlemişim seni :)Etipuf kiz bu dediklerin 20 yil diyet yapinca artik etki etmiyor
İlk sıkı diyetim 15 yasindaykendi yani 25 sene evvel20 yıl MIIIIOyyy Benim 2. :)
O da bi hastalık gibi ya. ZayıflaSanda yetmiyor falan Benim ablam öyledir İskeleti belli valla. Ama Ayçok yedim der dururİlk sıkı diyetim 15 yasindaykendi yani 25 sene evvel. 68 kilodan 58 e dusmustum ama cahillik iste gun boyu bi kase salata 1 elma gibi sacma diyetlerde reglim bile olmamaya baslamisti o vakit gazetenin verdigi kushan diyetinden baska bir bilgimde yoktu acikcasi . Ah ah simdiki gibi bilgiler olsa o cahillikleri yapatmiydim ...
O gun bugun hayatim diyet verom o yuzden artik kolay kolay diyet yapma gucum yok cunki her dakkam diyet yedinmi vicdan vs vs iste.
O iskelet maduna asla gecemedim . Ama dogrudur hep verecek kilo vardirO da bi hastalık gibi ya. ZayıflaSanda yetmiyor falan Benim ablam öyledir İskeleti belli valla. Ama Ayçok yedim der durur
kuzularinannesi elif nerelerdeki bugün gelmedi sanki
Ben 3çocuk yapsamne olurum kim bilir. Geride Verememvalla Birtaneyeter :) OlsaydıHa bu arada hala genc kizki kilomdayim 25 yil ve 3 cocukdan sonra . Okadar eziyetin mukafatida bu tabi ..
Günaydın. O artık mezun :) özledik Valla :)günaydın güzellikler
Kolay gelsin kaptanım bugün sizde iftar menünüzü paylaşın da bizde size bakalımGünaydınnn mutlu günler herkese...sıcağa hiiiiç dayanamayan biri olarak Allah bugün bana kolaylık versin.sahurda 3bardak su içtim ve midem çok bulandı.hala da bulanıyo.aslında yatarken aklıma geldi de ben dün akşam yemeyimi de 06.30da yemişdim...bu akşama kadar ne yapcam yaaa...ama en çok sıcağa dayanamıyorum...çok gergin ve sinirli oluyorum sıcakta..
kuzularinannesi . Elifffffff nerdesin ?
On numara yorumKolay gelsin kaptanım bugün sizde iftar menünüzü paylaşın da bizde size bakalımaçlık patlamasında neler yediniz
Günaydın. O artık mezun :) özledik Valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?