Başlangıç 81,600
Geçen hafta 71,600
bu hafta 70,300
fark 1,300
Süpersiin ablaBaşlangıç 81,600
Geçen hafta 71,600
bu hafta 70,300
fark 1,300
Kilonu yaz kilonuuuuNasilsiniz ben geldimmmmm.....
Nasilsiniz ben geldimmmmm.....
Anaaaam 2kilomu verdinnn?yehhhhuuuuu....Arkadaşlar merhabalar inşallah hepiniz iyisinizdir
Başlangıç kilom 96
Şimdiki kilom 88
Valla son zamanlarda ne yedim ne içtim bilemiyorum bu cenaze beni benden aldı oda geçti şükür ama kendimle ilgili birsey keşfettim bana bakliyat ve ekmek iyi gelmiyor ramazanda beri aksamlari 1 kase cacık 1 tabak sebze yemeği ekmek yok pilav yok saat 10 gibi çay meyve sahurda canım birsey istemiyor 1.5 lt su anca içiyorum sporda pek yapamadım ama alanya da sporada başlıyorum hepinizi öpüyorum yemeğim yok
Yehhhhuuuuu 2bomba üst üsteeeee....ayyyy nasık mutlu oldummmmBaslangic:66,2kq
hedef:60kq
gecen hafta:63,9kq
bu hafta:62,6kq
fark:1,3kq
.......
Sizde yeni afiyet olsun demekdirmi bilmiyorum yani...Galiba mıKız bu sizin dilde değil mi nece bu
Arkadaşlar merhabalar inşallah hepiniz iyisinizdir
Başlangıç kilom 96
Şimdiki kilom 88
Valla son zamanlarda ne yedim ne içtim bilemiyorum bu cenaze beni benden aldı oda geçti şükür ama kendimle ilgili birsey keşfettim bana bakliyat ve ekmek iyi gelmiyor ramazanda beri aksamlari 1 kase cacık 1 tabak sebze yemeği ekmek yok pilav yok saat 10 gibi çay meyve sahurda canım birsey istemiyor 1.5 lt su anca içiyorum sporda pek yapamadım ama alanya da sporada başlıyorum hepinizi öpüyorum yemeğim yok
1saat 15dakika kuzumSizin iftara ne kadar var ?
Evet kaptanım 3. HaftaBide lütfen geçen hafta bu hafta kilolarını yazarmısın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?