Afiyet olsun qaliba
Seni demiyom kız rahat ol.ahuyu diyoruzKimi balli tuz????
bende nedense en çok sizin yemekleri merak ediyorum değişik mantıya benzer bir tatlınız var hatta adı şekerbura galiba.Karni yarik,cacik,pilav....bunlari biliyom sizin yemeklerden...dizilerde en cok bunlar yapiliyor
Ben belediyenin kurumunda öğretmenlik yapıyorum. pazartesi salı çarşamba 08:30-17:00 perşembe cumada 08:30-13:50 mesaim :)hah haa bize de gönderin soğuklardan birazcık ama buralarda iyi şükür yanmıyoruz o kadar
gizemcim kuzum ne iş yapıyorsun merak ettim deyani erkenden eve gelmeni kıskanıyorum aslında. beni de alsana yanına
ben köz domates çorbası yapacağım günden kalan patlıcan sotem var azıcık. kardeşim patates salatası istedi ona patates salatası yapacağım. salata ve yoğurt klasik artık
aa bu arada pilav cıııssKarni yarik,cacik,pilav....bunlari biliyom sizin yemeklerden...dizilerde en cok bunlar yapiliyor
kızlar hemen tartılıp geliyorum
başlangıç kilom:83
geçen hafta:80
bu haftada:80
kilom:sabit
haftaya hedefim:78
o kadar kaçırmama rağmen sırf spor yaptığım için almamışım haftaya çok daha dikkat edip sporda yaparsam rahat rahat veririm
Merhabalar hanımlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 79.00
Bu hafta 78.00
Fark 1 kilo
habinardan harika bir ortalamaaa :)
İlaç gibi geldi vallahabinardan harika bir ortalamaaa :)
Haftaya gelsin 6'lılar ablamslm aynura 6da bidaha tartılmamı rica etmişti ama sonuç aynı 70 .100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?