Slm kızlar valla yine gelemedim hem sahura hem iftara misafirlerim vardı amcamların Erzurum'dan tayinleri çıktı Havaalanı'na en yakın ben Olduğum içim ben alayım dedim gece geldiler şimdide eşyaları geldi onlarla oyalandım kilo bildirimi yapamadım _AYNURA_ kaptanım bugün regl oldum ama tartılmaya fırsat bulamadım oyüzden -800 diyorum sabah 5 te yattım yorgunluktan uyuyamadım hem iftar hem Sahur misafir olunca makinalar bulaşığı kaldırmadı.ayol ne bereketli evmiş nisanda geldim 6. Yatılı misafirim ev görmeye gelenler Hariç
Bu aradaHabinar sende Hoşgeldin gölbaşınfamıydın ? Geçmişi okumadım.kanka buralarda yokluğun belli oluyo
Ahucum listeye girmeye hazırmısın?yani kendin için deyil artık 7.takım adına da kilo vermen gerek...bu mesuliyyete hazırmısınnn?Evet kaptanım 3. Hafta
Geçen hafta; 88
Bu hafta; 87.2
Fark; -800
Arkadaşlar merhabalar inşallah hepiniz iyisinizdir
Başlangıç kilom 96
Şimdiki kilom 88
Valla son zamanlarda ne yedim ne içtim bilemiyorum bu cenaze beni benden aldı oda geçti şükür ama kendimle ilgili birsey keşfettim bana bakliyat ve ekmek iyi gelmiyor ramazanda beri aksamlari 1 kase cacık 1 tabak sebze yemeği ekmek yok pilav yok saat 10 gibi çay meyve sahurda canım birsey istemiyor 1.5 lt su anca içiyorum sporda pek yapamadım ama alanya da sporada başlıyorum hepinizi öpüyorum yemeğim yok
Seni de kutlarım habinimmmEvet canım Çarşamba temizlik yaptık
Dünde hasta yattım
Bugün iyiyim çok şükür
1saat insallahSizin iftara ne kadar var ?
Saolasın kaptan öpüyorum yanaklarındanSeni de kutlarım habinimmm
Kusura bakmayın geç gördümCanım ahunun bilgilerine bak.onunda 3.haftası olması gerek...
1saat insallah
Insallah verirsin...yaaa ben avize siliyordum....İftar için değil artık bildirim yap diye sordum kuzum meraktan :) Tebrikkk ederiim takipteyim bak ben de öyle vermek istiiyorum
Kız senin de 3.haftannn.bilgileri burada aslımAd: serpil
boy:158
Geçen cuma kilom:72,400
kilo alma nedeni: doğumdan sonra sorumsuzca yemek tüketimi
Kilo verme nedeni:sağlıklı ve mutlu olmak istiyorum
Kendimi anlatayım
10 Yıllık evli üç çocuk annesi ev hanımıyım.
Oldumu?
Evvveettt
Ahuuuu sana mesaj attım bakarmısınnnAhucum listeye girmeye hazırmısın?yani kendin için deyil artık 7.takım adına da kilo vermen gerek...bu mesuliyyete hazırmısınnn?
Bunlar deyil kuzum takıma katılım formun gerek listeye eklerken..Kusura bakmayın geç gördüm
Ben 600+800+800 verdim şuan son kilom 87.2
Yaaa kaptanim bi alanya ya gideyim asıl o zaman 2 şer 2 şer gitmek insallahAnaaaam 2kilomu verdinnn?yehhhhuuuuu....
Bitanesin yaaa...bi de aramıza sık gelsennn...öpücüm kız seni nasık mutlu oldummmYaaa kaptanim bi alanya ya gideyim asıl o zaman 2 şer 2 şer gitmek insallah
Iiiiiveeettt hafta ortadında katılmıştım aranızaKız senin de 3.haftannn.bilgileri burada aslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?