- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Yorumuna imzami attimDün internetim çekmiyodu menümü yazamadım şimdi yazayım
sahur: Birkac catal biberli yumurta, domates, salatalık, 1 dilim ekmek , 1 kayısı, 7-8 kiraz
iftar: yarım kase tavuklu çorba, 1 tabak yeşil fasulye, 3 kasık bulgur pilavı, salata , 1 bardak ayran , 1 dilim ekmek
kendi menüme yorum yapayım hemen akşam hem bulgur pilavı hem ekmek olmamş biraz aç gözlülük yaptım onun dısında fena değil gibi
Elifim resim bende cok net degil ama kilon kalmamis canim benimson halim bakın bakalım tombik surat gitmiş mi :)_AYNURA_
Elifim resim bende cok net degil ama kilon kalmamis canim benimsurat tombikliginide yanindaki pasaya vermissin :).
Fatma enerjini gunestenmi aliyorsun yoksa şarjami takiyolar senigünaydın uykucu güzeller
ben 23:00-3:00 arası çalıştım eve gittim 4 gibi uyudum sonraaa 08:15 itibari ile yine işteyimgece gene geleceğim kim tutar beni beeee
İlk akla gelen soru ? 5. Olma ihtimali varmi :).?günaydın arkadşlar hepimize güzel ve mutlu bir gün diliyorum
sağlıkcı arkadaşlar yaklaşık 10 gün reglim geçikti dün gece başladı sandım yanılmışım acep bu durum normalmi mübarek ayda olduğumuz içinmi böyle
Ooo baya girmiş yanaklar elifim.daha gelmedin mi sen?ben 29u geliyodun diyü hatırlıyorum...bi düzgün foto koymadın ki seni görelimson halim bakın bakalım tombik surat gitmiş mi :)_AYNURA_
Aferim sanao tosun paşa zaten maşallah
zayıf değilim abla ama kendi çapımda iyiyim yine :)) gidip geleyim 38 bedene inmek niyetim inşallah
Ablaaaa hamile olmayasıngünaydın arkadşlar hepimize güzel ve mutlu bir gün diliyorum
sağlıkcı arkadaşlar yaklaşık 10 gün reglim geçikti dün gece başladı sandım yanılmışım acep bu durum normalmi mübarek ayda olduğumuz içinmi böyle
Amaaan kilo almadan gelsin de hele biAferim sana.
Net gorulmemesi benden kaynakli degil yani heOoo baya girmiş yanaklar elifim.daha gelmedin mi sen?ben 29u geliyodun diyü hatırlıyorum...bi düzgün foto koymadın ki seni görelim
Ooo baya girmiş yanaklar elifim.daha gelmedin mi sen?ben 29u geliyodun diyü hatırlıyorum...bi düzgün foto koymadın ki seni görelim
İlk akla gelen soru ? 5. Olma ihtimali varmi :).?
Bak buda dogru :)Amaaan kilo almadan gelsin de hele bi
Yok abla yok gözükmüyo düzgün...Net gorulmemesi benden kaynakli degil yani he.
Amaaan kilo almadan gelsin de hele bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?