Teyzem körfezde oturuyor benim...ama yıllar var gitmedim..Yani merkeze 15-20 dk uzaklıkta
Allah
Allah Allah korktun mu kız
15 dakika kadar yaptı. Ama benim çocuklar sağolsun önce benle beraber başladılar sonra kizim sıkıldım anne hep aynı hareketler dedi ve bilgisayarı kaptırdımYaptın mı o sporu?ben şimdi kalkıyorum yapmaya..
Geçen kk da bi ablanın akrabası hemen bizim 3-5 mahalle arkamızda oturduğunu öğrendimTeyzem körfezde oturuyor benim...ama yıllar var gitmedim..
1,5 saattir geçmiş okuyorum bitiremedim.dün 4. Misafirimi ağırladım çok yoğundum bide bizim burda elektrik kablolarını Yer altına alıyorlar bu yüzden internetimi kestiler elektrikler de gidince şarjım bitti telefondan da giremedim ancak fırsat buldum hemen menümü vereyimAllah
Allah Allah korktun mu kız
Mucize mi, ahh ablam çok gerçekçi bir rakam bence. İstersen yaparsınİnşallah canım ya
Bu Dediğiniz mucize
Hep birlikte göreceğiz bakalım
Fıstık kocaelinin neresindesin bakim, bende gebzedeyim kocaeliden ziyade istanbulla sınırdayımKocaeli
Ayy bende 5 saat önce yapıcam dedim hala yapıcam tüüü bana. Gideyimde 30 dk ter akıtıyımYaptın mı o sporu?ben şimdi kalkıyorum yapmaya..
Sabahki börek, öğlen ki pilav1,5 saattir geçmiş okuyorum bitiremedim.dün 4. Misafirimi ağırladım çok yoğundum bide bizim burda elektrik kablolarını Yer altına alıyorlar bu yüzden internetimi kestiler elektrikler de gidince şarjım bitti telefondan da giremedim ancak fırsat buldum hemen menümü vereyim
Sabah Bir dilim börek yağsız üç siyah zeytin
öğlen Çorba İki kaşık pilav şiş etsalata yoğurt
ara az karpuz
akşam salata meyve
Bu arada Kaçaklar asiller takım fikri süper olmuş fakat gerçekten Kaçaklar takımı daha iddialı gibi görünüyor sizin için özel tatlı tariflerim var Kaçaklar daki arkadaşlar
Canım valla bende oturup 2 dilim tb ekmeği peynir zeytin falan filan yemek isterdim ama çocuklar ben uyurken bisküvülü süt yemişler onlar kahvaltı yapmayınca bende onu atıverdim Ağzıma tam bir dilim bile değildi inan pilavda misafirden kalma maalesef ama gerisini civcivlere attım yemedimSabahki börek, öğlen ki pilav. Börek yerine 2 dlm tam bugday ekmeğini tercih ederdim. Ayrıca tatlı tariflerimi, ahah hiçbir tatlı Kaçaklar kadar tatlı olamaz Zaten bütün takım dondurma,tatlı ucundan da olsa götürüyor aman yeni tariflere hiçç girmeyelim
En çok ben vercem kaçaklar listesinde bu hafta :) (inşallah)Hayır olsun tatlım, anlatmak istersen biliyorsun hepimiz açarız kollarımızı. Aklıma ilk nedense aşık mı oluyosun diye geldi
Aslımm sahurda iftarda yemek olmuş, biber dolması dokunmadı mı midene. Benimki hazmetmiyor da
Aaaa özür ablacım ya atlamışız seniHemen ekliyoruz tabiki de Kaçaklardasın ve biz daha iddialıyız
GoncagülcümAllah bozmasın bebeğim, sen sevgilinle mutluysan ve ikiniz arasında bir problem yoksa dışardakileri bırak dışarda kalsınlar. Yüreğine hiç dert etme. Benimde ilişkimde sıkıntılı zamanlarım oldu hala da olur, insanız sonuçta. Bu hep böyledir ilişkilerin içinde olanlardansa, dışındaki olanlar daha çok etkiliyor. Önemli olan size birşey olmasın
Menüne yorum yapmadım zati, akşam yanına bari biraz yogurt yeseydin.
Ayy evet ya hep başkası yazarken emziriyor o diyesim geliyordu, aynısını bende yaptımEmzirme sürecini bilmiyorum, daha gonca gülüm ben Soğan çorbasını araştırıyam da bende bir deniyim. Gerçi içinde un olan çorbalara mesafeliyim ama neyse
İzmite yakınım canımMucize mi, ahh ablam çok gerçekçi bir rakam bence. İstersen yaparsın
Fıstık kocaelinin neresindesin bakim, bende gebzedeyim kocaeliden ziyade istanbulla sınırdayım
Ayy bende 5 saat önce yapıcam dedim hala yapıcam tüüü bana. Gideyimde 30 dk ter akıtıyım
Bende eşime diyorum tartıyı sakla işe giderken diye. Unutuyor. Sık tartılmak hiç iyi olmuyo benceBugün menu vermicem yine çünkü hiç iç açıcı değil
Tartı da hiç iç açıcı değil regl oldum sanırım o yüzden acayip bi rakam gördüm moralim bozuldu.
Inşallah cumaya kadar 68i görürüm
Evet senden ümitliyim. ben gene veririsem gramlarla idarelikEn çok ben vercem kaçaklar listesinde bu hafta :) (inşallah)
Evet emzirmek bile başlı başına kalori harcatıyormuş ama onun dışında ne kadar aç hissedildiği hakkında bilgim yok. Her birde toplumda ye süt yapar diye blinen şeylerin süt yerine kilo yaptıgını öğrendiğimden beri yorumsuzumGoncagülcümemzirme sürecinde daha çok kalori harcıyor vücut, malum Allahın emaneti sadece sana muhtaç tabi ek gıda vermeye de başladım biraz biraz ama açlık hissi oluşturuyor yani kısaca :)
Soğan suyu var ödem attıran, biliyorsunuzdur belki. bu çorbaya un konulmadan da yapılabiliyormuş, öyle de denicem. Soğan suyu kıvamında faydalı bişey olur sanırım o vakit
Şöyle ki ana liste dışında kalanlar 7. takım içinde 2. takım oluşturuyor. Listedışı takılanlar, izinli olanlar ve denemedekiler ismide KaçaklarGeçmişi okuyamadım ne oldu şimdi peri yeni bir takım oluşturacakmı
Süper o zamanBugünde misafirim vardı yedi aydır ilk defa bugün şerbetli bir ttlı yaptım iki tanede yedim
Yarınki misafirlerim medreseden öğrenciler gelicek en çok onları ağırlamayı seviyorum
Neyse ben bugün ilk doğumdan sonra kendime diktiğim ve giyinemediğim eteğimi denedim oldutabi hemen tartıyı çıkardım tartıldım kaç yıldır göremediğim altılı rakamları gördümmmm
Çocuklar gibi şenimmm birkaçgündür menümü yazamadım internet yüzünden ama kaçamaklarımda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?