Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah

Allah Allah korktun mu kız
1,5 saattir geçmiş okuyorum bitiremedim.dün 4. Misafirimi ağırladım çok yoğundum bide bizim burda elektrik kablolarını Yer altına alıyorlar bu yüzden internetimi kestiler elektrikler de gidince şarjım bitti telefondan da giremedim ancak fırsat buldum hemen menümü vereyim
Sabah Bir dilim börek yağsız üç siyah zeytin
öğlen Çorba İki kaşık pilav şiş etsalata yoğurt
ara az karpuz
akşam salata meyve
Bu arada Kaçaklar asiller takım fikri süper olmuş fakat gerçekten Kaçaklar takımı daha iddialı gibi görünüyor sizin için özel tatlı tariflerim var Kaçaklar daki arkadaşlar

İnşallah canım ya
Bu Dediğiniz mucize
Hep birlikte göreceğiz bakalım
Mucize mi, ahh ablam çok gerçekçi bir rakam bence. İstersen yaparsın

Fıstık kocaelinin neresindesin bakim, bende gebzedeyim kocaeliden ziyade istanbulla sınırdayım

Yaptın mı o sporu?ben şimdi kalkıyorum yapmaya..
Ayy bende 5 saat önce yapıcam dedim hala yapıcam tüüü bana. Gideyimde 30 dk ter akıtıyım

Sabahki börek, öğlen ki pilav . Börek yerine 2 dlm tam bugday ekmeğini tercih ederdim. Ayrıca tatlı tariflerimi, ahah hiçbir tatlı Kaçaklar kadar tatlı olamaz Zaten bütün takım dondurma,tatlı ucundan da olsa götürüyor aman yeni tariflere hiçç girmeyelim

Menumu bitiriyorum

Sabah yok
Öğle 1 muz 20.dk sonra 1 tabak salçalı makarna

Ikindi
5 erik

Akşam
Çoban salata
2 dilim ekmek
Fasulye yemeği
Öğleden kalan makarna
Közde kırmızı biber
Ayran

Baya yemisim hem ekmek hem makarna hiç olmadı ve sıfır protein full karbon
Yarın inşallah daha dikkatli bi menüyle gelicem

Canım valla bende oturup 2 dilim tb ekmeği peynir zeytin falan filan yemek isterdim ama çocuklar ben uyurken bisküvülü süt yemişler onlar kahvaltı yapmayınca bende onu atıverdim Ağzıma tam bir dilim bile değildi inan pilavda misafirden kalma maalesef ama gerisini civcivlere attım yemedim

En çok ben vercem kaçaklar listesinde bu hafta :) (inşallah)

Goncagülcüm emzirme sürecinde daha çok kalori harcıyor vücut, malum Allahın emaneti sadece sana muhtaç tabi ek gıda vermeye de başladım biraz biraz ama açlık hissi oluşturuyor yani kısaca :)
Soğan suyu var ödem attıran, biliyorsunuzdur belki. bu çorbaya un konulmadan da yapılabiliyormuş, öyle de denicem. Soğan suyu kıvamında faydalı bişey olur sanırım o vakit

İzmite yakınım canım

Bende eşime diyorum tartıyı sakla işe giderken diye. Unutuyor. Sık tartılmak hiç iyi olmuyo bence

Bugünde misafirim vardı yedi aydır ilk defa bugün şerbetli bir ttlı yaptım iki tanede yedim
Yarınki misafirlerim medreseden öğrenciler gelicek en çok onları ağırlamayı seviyorum
Neyse ben bugün ilk doğumdan sonra kendime diktiğim ve giyinemediğim eteğimi denedim oldutabi hemen tartıyı çıkardım tartıldım kaç yıldır göremediğim altılı rakamları gördümmmm
Çocuklar gibi şenimmm birkaçgündür menümü yazamadım internet yüzünden ama kaçamaklarımda oldu

En çok ben vercem kaçaklar listesinde bu hafta :) (inşallah)
Evet senden ümitliyim. ben gene veririsem gramlarla idarelik
Evet emzirmek bile başlı başına kalori harcatıyormuş ama onun dışında ne kadar aç hissedildiği hakkında bilgim yok. Her birde toplumda ye süt yapar diye blinen şeylerin süt yerine kilo yaptıgını öğrendiğimden beri yorumsuzum

Geçmişi okuyamadım ne oldu şimdi peri yeni bir takım oluşturacakmı
Şöyle ki ana liste dışında kalanlar 7. takım içinde 2. takım oluşturuyor. Listedışı takılanlar, izinli olanlar ve denemedekiler ismide Kaçaklar Cuma günleri takım için yarışıcaz

Süper o zaman Bende azcık eksi görsem günüm mutlu geçiyor, çok sevindim inşallah devamıda gelicek.

Ay ben bugün ne çok konuştum sporumu yaptım artık yatarım, iyi geceler, iyi sahurlar güzel takımımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…