Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet emzirmek bayağı acıktırıyor

Iyiymiş o zaman kimse takımdan ayrılmak zorunda kalmıcakk

hayırlı geceler

herkese iyi geceler arkadaşlar reglim basladı yarın oruç değilim inşallah bu durum olumsuz etkilemez iyi uykular muhabbetler
Hayırlı geceler
Tartıyı etkilesede bizi etkilemicek inşallah
Takılsakta düşmicez bu yolda Allah ın izniylee tam destek

canım benim adına çok sevindim darısı başıma ama ben ramazan sonunda kilo veremeyecem galiba 70de takılıp kaldım . benim duraklamalar heç bitmiyo bi ileri bi geri

canım benim adına çok sevindim darısı başıma ama ben ramazan sonunda kilo veremeyecem galiba 70de takılıp kaldım . benim duraklamalar heç bitmiyo bi ileri bi geri
çok sağol ablacım
Seninde çok az kaldı inşallah yavaş yavaşta olsa altıları görüceksin ben sana güvenşyorum bu konuda menülerin hep örnek menü başarıcaz Allah ın izniyle

Ay yok böyle olmayacak. Ben iftardan sonra egzersiz hareketi neyin yapiyim kızlar bana destek olun . Bu hafta tartıda artı falan görmeden mezun olayım. İki aydır ilk kez nerdeyse sporum hani ter atmadigim gün oldu. Yarın bana sorun edin de . Kayışı kopardimm ben burda

Evet yaaa..eski tartıma göre 61.6kiloyum ama eakam olarak 63.6kilo fenaaaa
Geçmiş olsun kuzum benim başladığım yerdesin menünu paylaş yahu. şaka bi yana tabi de kaptanim güzelim tehlike çanları çalıyor sen de de . 3 kilo fazlan var bence . Hep beraber verelim verelim almayalim

Aaa öyle mi ne güzel bir meslektaşımı görmüş oldu burada :)
Öğretmenlik de güzel bir meslek bana hep senden iyi ögretmen olur derlerdi ama olmadı memnunum şuan bakalım atanabilirsem de ayni şeyi söyleyebilecek miyim
canım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…