evet emzirmek bayağı acıktırıyorEvet senden ümitliyim. ben gene veririsem gramlarla idarelik
Evet emzirmek bile başlı başına kalori harcatıyormuş ama onun dışında ne kadar aç hissedildiği hakkında bilgim yok. Her birde toplumda ye süt yapar diye blinen şeylerin süt yerine kilo yaptıgını öğrendiğimden beri yorumsuzum
Şöyle ki ana liste dışında kalanlar 7. takım içinde 2. takım oluşturuyor. Listedışı takılanlar, izinli olanlar ve denemedekiler ismide KaçaklarCuma günleri takım için yarışıcaz
hayırlı gecelerSüper o zamanBende azcık eksi görsem günüm mutlu geçiyor, çok sevindim inşallah devamıda gelicek.
Ay ben bugün ne çok konuştum sporumu yaptım artık yatarım, iyi geceler, iyi sahurlar güzel takımımm
Hayırlı gecelerherkese iyi geceler arkadaşlar reglim basladı yarın oruç değilim inşallah bu durum olumsuz etkilemez iyi uykular muhabbetler
canım sendemi anteplisin pazarlarda bulabilirsin burda yalnız lolaz denirBorulceye bayilirimm
Olsa da yesem..
G.antepte bulamiyoruzki bulsak da güvenmiyoruz. .
İzmire gider gitmez borulceye saldiricam:)
allah razı olsun canım destekleriniz içinHayırlı geceler
Tartıyı etkilesede bizi etkilemicek inşallah
Takılsakta düşmicez bu yolda Allah ın izniylee tam destek
canım benim adına çok sevindim darısı başıma ama ben ramazan sonunda kilo veremeyecem galiba 70de takılıp kaldım . benim duraklamalar heç bitmiyo bi ileri bi geriBugünde misafirim vardı yedi aydır ilk defa bugün şerbetli bir ttlı yaptım iki tanede yedim
Yarınki misafirlerim medreseden öğrenciler gelicek en çok onları ağırlamayı seviyorum
Neyse ben bugün ilk doğumdan sonra kendime diktiğim ve giyinemediğim eteğimi denedim oldutabi hemen tartıyı çıkardım tartıldım kaç yıldır göremediğim altılı rakamları gördümmmm
Çocuklar gibi şenimmm birkaçgündür menümü yazamadım internet yüzünden ama kaçamaklarımda oldu
çok sağol ablacımcanım benim adına çok sevindim darısı başıma ama ben ramazan sonunda kilo veremeyecem galiba 70de takılıp kaldım . benim duraklamalar heç bitmiyo bi ileri bi geri
istediğin kiloya inş ulaşacan kuzumyasom7272
Birde ablacım bende gram gram veriyordum buraya gelince motivasyondanmıdır ramazandanmıdır bilemedim kilo kilo veriyorum çok şükür
Acebek börülce ablacım bizde acebek derler de :) taze fasulye gibi sulu yemeği yapilirEcebek ne aykizim ?
Geçmiş olsun kuzum benim başladığım yerdesinEvet yaaa..eski tartıma göre 61.6kiloyum ama eakam olarak 63.6kilo fenaaaa
canım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?