- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Elifim sen de beni delirtme haaa...üye almak isteyen üyesini alır.hiç bir takımın kapanma sebebi üye azlığı olamaz yıllardır buradasın şunu öyrenemedin mi daha kız
Yorumuna imzami attim
Say enginer
yakın bir zamanda 2-3 tane üyesi olan bir takım kapandı diye hatırlıyorum.
şu saatten sonra tabiki üyeleri başka yere gönderemezsin ama kurallar belirtilmiş olan sayıya dikkat edilerek en başta gelen arkadaşlara sayının fazla olduğu belirtilebilirdi diye düşünüyorum
tabi bunlar benim düşüncelerim ne yeni üye almakla yetkiliyim ne karar vermekle
bende seni sorucaktım nerelerde diyeMerhaba arkadaslar,nasilsiniz???ben uyiyim,cok sukur..balli tuz canimi aliyor,cumaya kadar zayiflamam gerek,yoksa oldurur kesin...kilomda deyisiklik yokhatta fazla var yediklerimjn hepsini kontrol ediyor bende yapiyorum... bakalim ne olucak ...bu arada bizim burda sevgililer gunu bu gun,sizleride tebrik ederim,sevgililerinizle,kocalarinizla mutlu mesut yasayasiniz insallah
Herkese günaydınlaaarrrr :)
Bir türlü gelemedim bugün, cuma kilom 68.4tü galiba tekrar bakarım yazdığıma bu cuma listede kullanırım
Aferim elifyakın bir zamanda 2-3 tane üyesi olan bir takım kapandı diye hatırlıyorum.
şu saatten sonra tabiki üyeleri başka yere gönderemezsin ama kurallar belirtilmiş olan sayıya dikkat edilerek en başta gelen arkadaşlara sayının fazla olduğu belirtilebilirdi diye düşünüyorum
Anlamıyosunuz ki,yahu o takım niçin üyesizdi?kaptan ortada olmadığı için.sanki kaptanlar ortada takımı için uğraş verdi de üye mi bulamadı...anlata bildim umarım...yakın bir zamanda 2-3 tane üyesi olan bir takım kapandı diye hatırlıyorum.
Ha evet hatırladım doğruasıl ben son dk girdim listeye
Kiz cadi takimlar niye kapaniyor pekiElifim sen de beni delirtme haaa...üye almak isteyen üyesini alır.hiç bir takımın kapanma sebebi üye azlığı olamaz yıllardır buradasın şunu öyrenemedin mi daha kız
Haklısın canım. Ramazan bereketi...Ramazan bereketi hoca hanim.
Aynura cadisi illa kendine payAnlamıyosunuz ki,yahu o takım niçin üyesizdi?kaptan ortada olmadığı için.sanki kaptanlar ortada takımı için uğraş verdi de üye mi bulamadı...anlata bildim umarım...aeben
ama diyer konuda haklısın,zamanında dikkat etmemişim üye sayısına...
Ayyy supersinValla onu bunu bilmem de_AYNURA_ kaptanım bizi takıma aldığın için sana çook teşekkürler yüzünü kara çıkartmıycam evelallah.şu kaçaklar asiller iyi oldu fena gaza geldim sabah Sirkeli Ballı su içtim sonra 40 dk uzay bisikletine bindim sonra 100 ip atladım sonra yetmedi bide Jillian 1 Yaptım şimdi de duşa girdim ohhh hiç olmazsa Oruç değilken spor yapalım demi
maşallahhhValla onu bunu bilmem de_AYNURA_ kaptanım bizi takıma aldığın için sana çook teşekkürler yüzünü kara çıkartmıycam evelallah.şu kaçaklar asiller iyi oldu fena gaza geldim sabah Sirkeli Ballı su içtim sonra 40 dk uzay bisikletine bindim sonra 100 ip atladım sonra yetmedi bide Jillian 1 Yaptım şimdi de duşa girdim ohhh hiç olmazsa Oruç değilken spor yapalım demi
Kiz cadi takimlar niye kapaniyor peki?
Aynuram takimlar uye azligindan vede kaptanlarin yeterince ilgilenmediginden vede takimi surukleyecek uye olmadigindan sayi azalarak kapanip gidiyor .
Gecen gun iki arkadas gelmistiya baska takimdan bizde menu verelim Burda sohbet edelim diye . Eger o bacilarira evet deseydik zaten olmayan paylasimlarida yok olacak ve o takimlar kapanmaya yuz tutacakti .
Bu sadece kaptaninda insiyatifinde değil takimin canli olmasi uyelerin cogunluguna bagli.
Elifin hayir oyu kullanirdim demeside bence dogru bir tesbit ..
Ben de monti topigini okuyoken rastladım bu gruba hiç haberim yoktuValla onu bunu bilmem de_AYNURA_ kaptanım bizi takıma aldığın için sana çook teşekkürler yüzünü kara çıkartmıycam evelallah.şu kaçaklar asiller iyi oldu fena gaza geldim sabah Sirkeli Ballı su içtim sonra 40 dk uzay bisikletine bindim sonra 100 ip atladım sonra yetmedi bide Jillian 1 Yaptım şimdi de duşa girdim ohhh hiç olmazsa Oruç değilken spor yapalım demi
Buralardayjm canim....bende seni sorucaktım nerelerde diye
Ama bir durum daha var. Kabul ediyorum kişiler takıma alınırken kurallara dikkat edilmeli ve bizim takım denemedekilerle birlikte sınırı aştı.Lakin şöyle bir durum var ki ben bazı takımlara bakıyorum oldukça fazla üyeleri var sınıra yakın ortalamanın üstünde ama onlarda da çok fazla muhabbet olmuyor. Bu onların takıma gösterdiği ilgi alaka ve hedeflerine olan bağla alakalı. Ha tabi şöyle bişi var eğer o takımdaki herkes çalışıyorsa tabiki paylaşılan şeyler daha az olur daha az vakitleri olur. Ama genel olarak baktığımızda çoğu takımın bir destek havası oluşturabilecek takıma ilgiyi artırabilecek kişi sayısı varken bu kişiler yeterince aktif olmuyor. Yani her şey takımın içindeki kişi sayısıyla alakalı değil. Bizimle eş olmalarını beklemiyorum çok kalabalığız ama o kadar kişi varken günde bir sayfayı zor ilerletmeleri onların kopuk olduklarını gösterir kişi sayısının az olduğunu üye bulamadıklarını değil. Kişi sayısı az olan takımlar için konuşmuyorum onların işi daha zor tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?