Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onun icin bizde az yazalim bence....sonra okumasida zor oluyor valla

Abla ben şunu bilir şuni söylerim eyer kaptanlar takımlarıyla ilgilenmeye fırsat bulsa ilgilense o takım üye de alır,ilerler de...kaptan ilgisiz olduğu için üye almadığı için ka pa nı yo

Aynura cadisi illa kendine pay
cikaracan tamam biliyoruz iyi bir kaptansın

Aynuram tek kaptanlada olmuyor , takim bir butun ballim .
7. Takim bukadar aktif olmasa disardan benide alin diyenn olurmuydu
Aman abla ya ben onumu demek istedim.,kendimi mi övüyorum...tamam tamam siz haklısınız ben gidip üyeleri aldım yığdım takımıma bırak diyer takımlar üyesiz kalsın dedim...

Tabiii canım zaten takımımıza toplanmış o güzel insanlar olmasa ben bu gün annemlerdeyim diye burayı bırakamazdın...

Abla ben şunu bilir şuni söylerim eyer kaptanlar takımlarıyla ilgilenmeye fırsat bulsa ilgilense o takım üye de alır,ilerler de...kaptan ilgisiz olduğu için üye almadığı için ka pa nı yo
Aynuram ben 35şinden sonra insanlarin fikirlerini degisriremiyecegimi anladim ve sadece kendi bildigim dogrumu
hic cekinmeden soyledim gerisinede karismamaya calistim Senin dediginde dogrudur , ama tek sebeb değildir , nerdeyse diyet guruplari kuruldugundan bu yana buralatdayim cok takim
Acildigini vede kapandigini gordum ...

Aynura cadisi illa kendine pay
cikaracan tamam biliyoruz iyi bir kaptansın

Aynuram tek kaptanlada olmuyor , takim bir butun ballim .
7. Takim bukadar aktif olmasa disardan benide alin diyenn olurmuydu

Kızlar hatırlarsanız bundan bikaç ay önce listedeki üye sayısında azalma olmuştu,motivasyon düşüklüğü olmuştu..ve şöyle bir karar almıştık..diğer zayıflama topiklerinden ,günlüklerinden üye çağırıp takımı canlandıralım diye..hepimiz birer hafiye gibi üye aradık çağırdık..sonrasında takım kendini toparladı ve aldı başını gitti..Kapanan takımlar böyle önlemler almadıkları için kapandılar..Olumsuz kırılma anlarında çıkış yapmayı beceremediler yada istemediler...Amaç kadınların zayıflaması ise ve insan bunu kendini mutlu ve rahat hissedeceği bir ortamda yapmalıysa neden bu kadar müdahale ediliyor ki..Gün geliyor anayasa bile değişiyor...Her kural değiştirilebilir...bu kadar katı olmak mantıksız..ben başka takımın kaptanı olsam EVET oyu kullanır ve 7.takım neler yapıyor da bu kadar üyeyi toparlayabiliyor diye takkemi önüme alır düşünürdüm...

Evvvvet işte buuuu...etraflıca anlatmışsın düşündüklerimi hülyam.Allah razı olsun vallaha...

Hulyam zaten kurallar okadar cok degisiyorki .

Kizlar bakin bir cok takim 7. Takim gibi bu isi ciddiye almiyor yada zamani olmuyor ve birbirinden kopuk ..
Eger bir yerde samimiyet ve emek varsa orda hemen hava degisir ...

7. Takim bunu basariyor her uyesiyle , fakat biz bir gurup icerisindeyiz benim demek istedigim 7. Takimi dusundugumuz gibi tum diyet guruplarinida dusunmek lazim .sonucda biz bu gurup icindeyiz . Biz alip basimizi gidelim digerleri naparsa yapsin demek olurmu ????
Paylasimi okudum birkac kaptan fikrini yazmis . Katilmamak mumkun degil ..

Sonucda 15 kisiyi asmamiz kabul edilmeyecek . Kendi icimizdeki asil ve kacaklarimizla devam edicegiz bize guvenen burda olan hicbir uyemizi yari yolda birakmayiz insallah ...
Mezunnolanlatin yetinede gelis sirasina gore alirsin aynura ..
İzinseki bizlerde disardan devam eder yer acildikca mezun alacak kilolara gelince birkac haftaligina lisyelere girer mezun olur cikariz listeden . Takimin ustundeki agirlikda kalkar

Kardeşler, Doğu Türkistan daki kardeşlerimize dua edelim lütfen. Sabahtan beri içim kan ağlıyor ama yeteri kadar üzülemiyorum bile. Oruçlarını tutmalarına engel oluyorlar,namaz kılmak yasak, vahşice öldürüyorlar müslüman kardeşlerimizi bunun adı katliam. En azından bol dua etmek, sosyal medyada bunu yaymak boynumuzun borcu

Paylaşım alanına baktım, neler olmuş öyle. Hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun inşallah

Onun icin bizde az yazalim bence....sonra okumasida zor oluyor valla

kıyamam kuzum yaaa tamamen farklı bir bakış açıcı küçük polyannam benim

Daydream- ablam +1. bence de benchmarking yapsın onlar da.

ablam biz de el atsak arada onların gruplara selamlar falan versek bu şekilde onlarda da kıpırdama başlar. hatırlar mısınız pinoli geldiğinde ne güzel olmuştu. mesela ben bugün feyza ve ebruların geldiği 4. takıma misafirliğe gittim gerçi konu nasıl olduğunu anlamadan künefeye geldi ama ben _AYNURA_ kızar dedim hemen

üzümcüm gerçekten yeterince üzülmeyi bile başaramıyoruz bence de. Allah sonuMUZu hayretsin inşallah. ama dediğine ben de katılıyorum Türk Müslümanlar hep ikinci plana itilir oldu günümüzde maalesef

neyse ben işten çıkıyorum artık. işlerimi hallettim uykum geliyor gözlerim kapanıyor resmen. eşimi de ben alacağım bugün işten ama 5:30 da o arada yakında hobi bahçesi var oraya gidip yürüyeyim bari eve gidince direkt uyumak istiyorum da

Ooo vurur seni valla dikkat et yediklerine :)))))
Bu liste sana yaradı bence
Bencede valla yoksa kendime gelemeyecektim şimdiden bende gramlar gitmiş bizim kaçaklar uçacaaaaakk
Uzay bisikleti nasıl birşey ya
Aaaaa ne demek istiyosun sen biz daha mı kiloluyuz ağır basıyoruz yaani

Afferim sana çok iyi yapmışsın canım benim,zamanı olanlar el atsa güzel olur..neye kızarım anlamadım ama?

Oooo tehlikeli konulara girmişsiniz

Kızlar yarın sabah arabayla yola çıkıyoruz izmire gidiyoruz 1 ay izmirdeyim bir aksilik olmazsa. Tartımıda alıyorum yanımaaaa ayrıca halam ev tutmuş izmirde orda kalacağız o bile bizi diyete sok zapzayıf dönelim bizi gören ıslık çalsın dedi yaniii diyetten kopmak yooookkk aksinr nazi kampına çeviricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…