- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Onun icin bizde az yazalim bence....sonra okumasida zor oluyor vallaAma bir durum daha var. Kabul ediyorum kişiler takıma alınırken kurallara dikkat edilmeli ve bizim takım denemedekilerle birlikte sınırı aştı.Lakin şöyle bir durum var ki ben bazı takımlara bakıyorum oldukça fazla üyeleri var sınıra yakın ortalamanın üstünde ama onlarda da çok fazla muhabbet olmuyor. Bu onların takıma gösterdiği ilgi alaka ve hedeflerine olan bağla alakalı. Ha tabi şöyle bişi var eğer o takımdaki herkes çalışıyorsa tabiki paylaşılan şeyler daha az olur daha az vakitleri olur. Ama genel olarak baktığımızda çoğu takımın bir destek havası oluşturabilecek takıma ilgiyi artırabilecek kişi sayısı varken bu kişiler yeterince aktif olmuyor. Yani her şey takımın içindeki kişi sayısıyla alakalı değil. Bizimle eş olmalarını beklemiyorum çok kalabalığız ama o kadar kişi varken günde bir sayfayı zor ilerletmeleri onların kopuk olduklarını gösterir kişi sayısının az olduğunu üye bulamadıklarını değil. Kişi sayısı az olan takımlar için konuşmuyorum onların işi daha zor tabii.
Abla ben şunu bilir şuni söylerim eyer kaptanlar takımlarıyla ilgilenmeye fırsat bulsa ilgilense o takım üye de alır,ilerler de...kaptan ilgisiz olduğu için üye almadığı için ka pa nı yoKiz cadi takimlar niye kapaniyor peki?
Aynuram takimlar uye azligindan vede kaptanlarin yeterince ilgilenmediginden vede takimi surukleyecek uye olmadigindan sayi azalarak kapanip gidiyor .
Gecen gun iki arkadas gelmistiya baska takimdan bizde menu verelim Burda sohbet edelim diye . Eger o bacilarira evet deseydik zaten olmayan paylasimlarida yok olacak ve o takimlar kapanmaya yuz tutacakti .
Bu sadece kaptaninda insiyatifinde değil takimin canli olmasi uyelerin cogunluguna bagli.
Elifin hayir oyu kullanirdim demeside bence dogru bir tesbit ..
Bak bu iyi fikir incimOnun icin bizde az yazalim bence....sonra okumasida zor oluyor valla
Aman abla ya ben onumu demek istedim.,kendimi mi övüyorum...tamam tamam siz haklısınız ben gidip üyeleri aldım yığdım takımıma bırak diyer takımlar üyesiz kalsın dedim...Aynura cadisi illa kendine pay
cikaracantamam biliyoruz iyi bir kaptansın
Aynuram tek kaptanlada olmuyor , takim bir butun ballim.
7. Takim bukadar aktif olmasa disardan benide alin diyenn olurmuydu
Tabiii canım zaten takımımıza toplanmış o güzel insanlar olmasa ben bu gün annemlerdeyim diye burayı bırakamazdın...Ben de monti topigini okuyoken rastladım bu gruba hiç haberim yoktu
Hatta benden önce bi kaç kişiyi geri çevirmişler. Sağolsun aeben kefil olmuştu bana.
Gerçi onu da biraz utandirdim bi türlü mezun olamadım ama ilk başladığımda iyi kilo veriyodum
Sonra fark ettim ki öyle bi takima denk gelmişim ki Herkesi ayrı ayrı seviyorum takım ruhu var gerçekten. Tabi ki aynura aeben peri yasom Hülya elif onlar ağır toplar... takımımız 1 numara
Aynuram ben 35şinden sonra insanlarin fikirlerini degisriremiyecegimi anladim ve sadece kendi bildigim dogrumuAbla ben şunu bilir şuni söylerim eyer kaptanlar takımlarıyla ilgilenmeye fırsat bulsa ilgilense o takım üye de alır,ilerler de...kaptan ilgisiz olduğu için üye almadığı için ka pa nı yo
Anlamıyosunuz ki,yahu o takım niçin üyesizdi?kaptan ortada olmadığı için.sanki kaptanlar ortada takımı için uğraş verdi de üye mi bulamadı...anlata bildim umarım...aeben
ama diyer konuda haklısın,zamanında dikkat etmemişim üye sayısına...
Kiz cadi takimlar niye kapaniyor peki?
Aynuram takimlar uye azligindan vede kaptanlarin yeterince ilgilenmediginden vede takimi surukleyecek uye olmadigindan sayi azalarak kapanip gidiyor .
Gecen gun iki arkadas gelmistiya baska takimdan bizde menu verelim Burda sohbet edelim diye . Eger o bacilarira evet deseydik zaten olmayan paylasimlarida yok olacak ve o takimlar kapanmaya yuz tutacakti .
Bu sadece kaptaninda insiyatifinde değil takimin canli olmasi uyelerin cogunluguna bagli.
Elifin hayir oyu kullanirdim demeside bence dogru bir tesbit ..
Aynura cadisi illa kendine pay
cikaracantamam biliyoruz iyi bir kaptansın
Aynuram tek kaptanlada olmuyor , takim bir butun ballim.
7. Takim bukadar aktif olmasa disardan benide alin diyenn olurmuydu
Ben ovuyom seni , senin ovmene ne hacetAman abla ya ben onumu demek istedim.,kendimi mi övüyorum...tamam tamam siz haklısınız ben gidip üyeleri aldım yığdım takımıma bırak diyer takımlar üyesiz kalsın dedim...
Evvvvet işte buuuu...etraflıca anlatmışsın düşündüklerimi hülyam.Allah razı olsun vallaha...Kızlar hatırlarsanız bundan bikaç ay önce listedeki üye sayısında azalma olmuştu,motivasyon düşüklüğü olmuştu..ve şöyle bir karar almıştık..diğer zayıflama topiklerinden ,günlüklerinden üye çağırıp takımı canlandıralım diye..hepimiz birer hafiye gibi üye aradık çağırdık..sonrasında takım kendini toparladı ve aldı başını gitti..Kapanan takımlar böyle önlemler almadıkları için kapandılar..Olumsuz kırılma anlarında çıkış yapmayı beceremediler yada istemediler...Amaç kadınların zayıflaması ise ve insan bunu kendini mutlu ve rahat hissedeceği bir ortamda yapmalıysa neden bu kadar müdahale ediliyor ki..Gün geliyor anayasa bile değişiyor...Her kural değiştirilebilir...bu kadar katı olmak mantıksız..ben başka takımın kaptanı olsam EVET oyu kullanır ve 7.takım neler yapıyor da bu kadar üyeyi toparlayabiliyor diye takkemi önüme alır düşünürdüm...
Onun icin bizde az yazalim bence....sonra okumasida zor oluyor valla
Kızlar hatırlarsanız bundan bikaç ay önce listedeki üye sayısında azalma olmuştu,motivasyon düşüklüğü olmuştu..ve şöyle bir karar almıştık..diğer zayıflama topiklerinden ,günlüklerinden üye çağırıp takımı canlandıralım diye..hepimiz birer hafiye gibi üye aradık çağırdık..sonrasında takım kendini toparladı ve aldı başını gitti..Kapanan takımlar böyle önlemler almadıkları için kapandılar..Olumsuz kırılma anlarında çıkış yapmayı beceremediler yada istemediler...Amaç kadınların zayıflaması ise ve insan bunu kendini mutlu ve rahat hissedeceği bir ortamda yapmalıysa neden bu kadar müdahale ediliyor ki..Gün geliyor anayasa bile değişiyor...Her kural değiştirilebilir...bu kadar katı olmak mantıksız..ben başka takımın kaptanı olsam EVET oyu kullanır ve 7.takım neler yapıyor da bu kadar üyeyi toparlayabiliyor diye takkemi önüme alır düşünürdüm...
Hulyam zaten kurallar okadar cok degisiyorki.
Kizlar bakin bir cok takim 7. Takim gibi bu isi ciddiye almiyor yada zamani olmuyor ve birbirinden kopuk ..
Eger bir yerde samimiyet ve emek varsa orda hemen hava degisir...
7. Takim bunu basariyor her uyesiyle , fakat biz bir gurup icerisindeyiz benim demek istedigim 7. Takimi dusundugumuz gibi tum diyet guruplarinida dusunmek lazim .sonucda biz bu gurup icindeyiz . Biz alip basimizi gidelim digerleri naparsa yapsin demek olurmu ????
Paylasimi okudum birkac kaptan fikrini yazmis . Katilmamak mumkun degil ..
Sonucda 15 kisiyi asmamiz kabul edilmeyecek . Kendi icimizdeki asil ve kacaklarimizladevam edicegiz bize guvenen burda olan hicbir uyemizi yari yolda birakmayiz insallah ...
Mezunnolanlatin yetinede gelis sirasina gore alirsin aynura ..
İzinseki bizlerde disardan devam eder yer acildikca mezun alacak kilolara gelince birkac haftaligina lisyelere girer mezun olur cikariz listeden . Takimin ustundeki agirlikda kalkar
üzümcüm gerçekten yeterince üzülmeyi bile başaramıyoruz bence de. Allah sonuMUZu hayretsin inşallah. ama dediğine ben de katılıyorum Türk Müslümanlar hep ikinci plana itilir oldu günümüzde maalesefKardeşler, Eki Görüntüle 1569516 Eki Görüntüle 1569518 Doğu Türkistan daki kardeşlerimize dua edelim lütfen. Sabahtan beri içim kan ağlıyor ama yeteri kadar üzülemiyorum bile. Oruçlarını tutmalarına engel oluyorlar,namaz kılmak yasak, vahşice öldürüyorlar müslüman kardeşlerimizibunun adı katliam. En azından bol dua etmek, sosyal medyada bunu yaymak boynumuzun borcu
Ooo vurur seni valla dikkat et yediklerine :)))))Merhaba arkadaslar,nasilsiniz???ben uyiyim,cok sukur..balli tuz canimi aliyor,cumaya kadar zayiflamam gerek,yoksa oldurur kesin...kilomda deyisiklik yokhatta fazla var yediklerimjn hepsini kontrol ediyor bende yapiyorum... bakalim ne olucak ...bu arada bizim burda sevgililer gunu bu gun,sizleride tebrik ederim,sevgililerinizle,kocalarinizla mutlu mesut yasayasiniz insallah
Bencede valla yoksa kendime gelemeyecektim şimdiden bende gramlar gitmiş bizim kaçaklar uçacaaaaakkBu liste sana yaradı bence
Uzay bisikleti nasıl birşey yaValla onu bunu bilmem de_AYNURA_ kaptanım bizi takıma aldığın için sana çook teşekkürler yüzünü kara çıkartmıycam evelallah.şu kaçaklar asiller iyi oldu fena gaza geldim sabah Sirkeli Ballı su içtim sonra 40 dk uzay bisikletine bindim sonra 100 ip atladım sonra yetmedi bide Jillian 1 Yaptım şimdi de duşa girdim ohhh hiç olmazsa Oruç değilken spor yapalım demi
Aaaaa ne demek istiyosun sen biz daha mı kiloluyuz ağır basıyoruz yaaniBen de monti topigini okuyoken rastladım bu gruba hiç haberim yoktu
Hatta benden önce bi kaç kişiyi geri çevirmişler. Sağolsun aeben kefil olmuştu bana.
Gerçi onu da biraz utandirdim bi türlü mezun olamadım ama ilk başladığımda iyi kilo veriyodum
Sonra fark ettim ki öyle bi takima denk gelmişim ki Herkesi ayrı ayrı seviyorum takım ruhu var gerçekten. Tabi ki aynura aeben peri yasom Hülya elif onlar ağır toplar... takımımız 1 numara
Afferim sana çok iyi yapmışsın canım benim,zamanı olanlar el atsa güzel olur..neye kızarım anlamadım ama?kıyamam kuzum yaaatamamen farklı bir bakış açıcı küçük polyannam benim
Daydream- ablam +1. bence de benchmarking yapsın onlar da.
ablam biz de el atsak arada onların gruplara selamlar falan versek bu şekilde onlarda da kıpırdama başlar. hatırlar mısınız pinoli geldiğinde ne güzel olmuştu. mesela ben bugün feyza ve ebruların geldiği 4. takıma misafirliğe gittimgerçi konu nasıl olduğunu anlamadan künefeye geldi ama ben _AYNURA_ kızar dedim hemen
Oooo tehlikeli konulara girmişsinizkıyamam kuzum yaaatamamen farklı bir bakış açıcı küçük polyannam benim
Daydream- ablam +1. bence de benchmarking yapsın onlar da.
ablam biz de el atsak arada onların gruplara selamlar falan versek bu şekilde onlarda da kıpırdama başlar. hatırlar mısınız pinoli geldiğinde ne güzel olmuştu. mesela ben bugün feyza ve ebruların geldiği 4. takıma misafirliğe gittimgerçi konu nasıl olduğunu anlamadan künefeye geldi ama ben _AYNURA_ kızar dedim hemen
KünefeeeeeAfferim sana çok iyi yapmışsın canım benim,zamanı olanlar el atsa güzel olur..neye kızarım anlamadım ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?