Haa künefe yiyecekti galiba.kızKünefeeeee
kıyamam kuzum yaaatamamen farklı bir bakış açıcı küçük polyannam benim
Daydream- ablam +1. bence de benchmarking yapsın onlar da.
ablam biz de el atsak arada onların gruplara selamlar falan versek bu şekilde onlarda da kıpırdama başlar. hatırlar mısınız pinoli geldiğinde ne güzel olmuştu. mesela ben bugün feyza ve ebruların geldiği 4. takıma misafirliğe gittimgerçi konu nasıl olduğunu anlamadan künefeye geldi ama ben _AYNURA_ kızar dedim hemen
Ayy ne güzellll.yerinde olmayı çoook isterdim...iyice dinlen...öyle isterdim ki köy yerine gideyim 1hafta dinleneyim güzelce.Kızlar yarın sabah arabayla yola çıkıyoruz izmire gidiyoruz 1 ay izmirdeyim bir aksilik olmazsa. Tartımıda alıyorum yanımaaaaayrıca halam ev tutmuş izmirde orda kalacağız o bile bizi diyete sok zapzayıf dönelim bizi gören ıslık çalsın dedi yaniii diyetten kopmak yooookkk aksinr nazi kampına çeviricem
Hep beraber olsak ne güzel olurdu yaaaaAyy ne güzellll.yerinde olmayı çoook isterdim...iyice dinlen...öyle isterdim ki köy yerine gideyim 1hafta dinleneyim güzelce.
Kardeşler, Eki Görüntüle 1569516 Eki Görüntüle 1569518 Doğu Türkistan daki kardeşlerimize dua edelim lütfen. Sabahtan beri içim kan ağlıyor ama yeteri kadar üzülemiyorum bile. Oruçlarını tutmalarına engel oluyorlar,namaz kılmak yasak, vahşice öldürüyorlar müslüman kardeşlerimizibunun adı katliam. En azından bol dua etmek, sosyal medyada bunu yaymak boynumuzun borcu
Oyle resimler geliyorki elime Allahim bunlar gercek olabilirmi diye gozlerime inanamiyorum
Soylenenecek seyler bogazimda dugumleniyor . Lutfen kizlar soyleyin ne gelir elimizden duadan baska.
Bazan avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum . Sonra diyorum YA RAB bizim gorduklarimizi gormediklerimizi sen goruyorsun . Sen ADL sin KAHHAR sin ne yucesin duy mazlumun sesini .
Zalim İcin yasasin cehennem .....
Sosyal medya çok yanıltıcı oluyor bazen Aebenim...bazı Görüntüler 10-25 yıllık ve yüzlerine bakınca ırklarını ayırtedemiyoruz sonuçta.,,mesela Yaygın bi foto var binlerce ölü çırılçıplak ve Budistler.,,sanki şimdi olan bir Vahşet gibi gösteriliyor ancak o foto 2010 yılındaki bi depremde ölen budistler için düzenlenecek yakma töreni Görüntüsü...şu an Dünya'da Zulüm Yapılıyor algısı oluşturulmaya çalışılıyor...Oyle resimler geliyorki elime Allahim bunlar gercek olabilirmi diye gozlerime inanamiyorum
Soylenenecek seyler bogazimda dugumleniyor . Lutfen kizlar soyleyin ne gelir elimizden duadan baska.
Bazan avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum . Sonra diyorum YA RAB bizim gorduklarimizi gormediklerimizi sen goruyorsun . Sen ADL sin KAHHAR sin ne yucesin duy mazlumun sesini .
Zalim İcin yasasin cehennem .....
Çok aşırı zorlanmadım...
Abla ben şunu bilir şuni söylerim eyer kaptanlar takımlarıyla ilgilenmeye fırsat bulsa ilgilense o takım üye de alır,ilerler de...kaptan ilgisiz olduğu için üye almadığı için ka pa nı yo
Ustumde gormeden aliş veris yapmam hic giyip bakip dokunup alirim herseyi .
Sağlıklı huzurlu mutlu bir tatil dilerimKızlar yarın sabah arabayla yola çıkıyoruz izmire gidiyoruz 1 ay izmirdeyim bir aksilik olmazsa. Tartımıda alıyorum yanımaaaaayrıca halam ev tutmuş izmirde orda kalacağız o bile bizi diyete sok zapzayıf dönelim bizi gören ıslık çalsın dedi yaniii diyetten kopmak yooookkk aksinr nazi kampına çeviricem
Sosyal medya çok yanıltıcı oluyor bazen Aebenim...bazı Görüntüler 10-25 yıllık ve yüzlerine bakınca ırklarını ayırtedemiyoruz sonuçta.,,mesela Yaygın bi foto var binlerce ölü çırılçıplak ve Budistler.,,sanki şimdi olan bir Vahşet gibi gösteriliyor ancak o foto 2010 yılındaki bi depremde ölen budistler için düzenlenecek yakma töreni Görüntüsü...şu an Dünya'da Zulüm Yapılıyor algısı oluşturulmaya çalışılıyor...
Daha başlamadım programa bugün başlıcam ama 30 saniye rahatlıkla yapıyorumKaç sn yapıyorsun peki
Valla çok iyi ben hiç dayanamıyorum bunaDaha başlamadım programa bugün başlıcam ama 30 saniye rahatlıkla yapıyorum
Spor ayakkabılarını giymen gerek yaparken birde sık sık nefes al ver ben yapıyorum bakalım etkisini görürüm umarım squat 1 hafta oldu değişim var :))Valla çok iyi ben hiç dayanamıyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?