Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabiki fatmacim cok iyi dusunmussun ..
Eskiden kardes takimlara surekli giderdik onlar gelirdi . Simdi bunlari yapan yok .
Sahsim adina eskiden mesajim
Olmayan takim yoktu ama simdi buraya bile zoe vakit ayiriyorum .
Vakti olan arkadaslar bunu yapabilir tabiki ..

Ayy ne güzellll.yerinde olmayı çoook isterdim...iyice dinlen...öyle isterdim ki köy yerine gideyim 1hafta dinleneyim güzelce.

Oyle resimler geliyorki elime Allahim bunlar gercek olabilirmi diye gozlerime inanamiyorum
Soylenenecek seyler bogazimda dugumleniyor . Lutfen kizlar soyleyin ne gelir elimizden duadan baska .
Bazan avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum . Sonra diyorum YA RAB bizim gorduklarimizi gormediklerimizi sen goruyorsun . Sen ADL sin KAHHAR sin ne yucesin duy mazlumun sesini .

Zalim İcin yasasin cehennem .....

Bendeki şansa bak arkadas hobi bahçesine gittim kovdular normal parka geldim kişi başı 3 köpek düşüyor içim bi hoş oldu korkudan

ZAMAN GÖSTERDIKI
CENNET UCUZ DEĞIL
CEHENNEM DAHI
LÜZUMSUZ DEĞIL

Sosyal medya çok yanıltıcı oluyor bazen Aebenim...bazı Görüntüler 10-25 yıllık ve yüzlerine bakınca ırklarını ayırtedemiyoruz sonuçta.,,mesela Yaygın bi foto var binlerce ölü çırılçıplak ve Budistler.,,sanki şimdi olan bir Vahşet gibi gösteriliyor ancak o foto 2010 yılındaki bi depremde ölen budistler için düzenlenecek yakma töreni Görüntüsü...şu an Dünya'da Zulüm Yapılıyor algısı oluşturulmaya çalışılıyor...

Ustumde gormeden aliş veris yapmam hic giyip bakip dokunup alirim herseyi .

Canım çok Haklısın ama imkan olmayınca
Mecbur kalıyorsun netten alışveriş yapmaya
Oğlumla hiç biryere gidemiyorum
Bana kalsa oğlanı anneme bırakırım
İstanbul'a sırf alışveriş için giderim
Malesef olmuyo işte

Sağlıklı huzurlu mutlu bir tatil dilerim

Haklısın duygu sömürüsü Yapılıyor
Ama Twitter dan Doğu Türkistan ın vakıflarını incele istersen güncel olarak yaşanılan zulümü gösteriyorlar keza Filistin için de aynı şekilde
Halimize şükretmeliyiz
Insanlık ölmüş
Çocuklara acımıyorlar
Vahşet normal bir hal almış artık toplu Ölümler bile normal geliyor
Bazen diyorumki
Iyi Allahtan kurşuna dizilmişler acı çekmemişler
İşkence edilmemiş
bu durumdayız ne acı ama gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…