Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maxim hic ugramiyorsun ay balam nerelerdesin ?

Yaa oluşla yapadım yazılanları okiyim derken bu sefer de oğluş evin altını-üstüne getiriyor o yüzden bir süreliye ayrıldım. Ama böyle arada geliyorum yazıyorum Aynuradan başkası cevap yazmayınca da kalıyorum öyle : ) Şimdi uyuyor oğluş ben de hemen koşa-koşa yazmaya geldim : )

Besivem gecen yil cok yakin bir arkadasimiz kizi yanlis tercihden acikta kaldi 49 bininci olmustu . Nadil agladi gunlerce , bi yil 20 bininci oldu ve iyiki gecen yil oyle olmus okadar uzulsende diyor ...
Şer gorunen şeyler Hayrolsun
insallah

Canim takim kalabalik mesajda
cok olunca bazen arada kayniyor yoksa hepimiz farkindayiz gelenlerin ...
Oglani op bizim icin ...

günaydın arkadaşlar, geçmişi atlaya zıplaya okumaya çalıştım

arkadaşlar oylama sonucu nr oldu bu hafta bizde kilo bildirimi yapıyoruz demi

canım her cuma yapacaksın tabi ki, sen artık bu takımın bir üyesisin

hakkında hayırlısı olsun canım, bozma moralini

Kuzum yaa bayılıyorum senin şu meyve yemene açlıktan ölsem meyve aklıma gelmiyorr

en fazla 2 porsiyon yeterli..

canım kv çıkmış, hadi geçmiş olsun, menünde cıs göremedim ya :)

Saraycam
İyi gidiyorsun hulyayla kavilesmeniz size yaradi

ben gece uykusuz kalıyorum, çok su içmemden dolayı şimdi 1 saat uyumaya çalışayım, kendime geleyim :)

bizim akrabalarda hep bornova bucada yoksa biz akraba çıkmayalım
Akrabalarım olsa kesin çıkardık da işte kan bağımız yok Kızz kordona karşı bir kahve mi içsek napsak

Ay Canım çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatır

Selinim canim benim rabbim şifasini versin insallah ...

besive canım Allah gönlüne göre verir inşallah
Selinanya canım benim.... çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah...
Allah razı olsun ablacıklarım

merhaba canım nasılsın, bebeğin kaç aylık, ne zaman geliyorsun takıma ?

İyiyim canım oğlum 1.9 yaş olcak ayın 13-de çok yaramaz oldu bir az daha büyüsün rahat gelcem ama o zaman kadar yine gelmeye çalışcam buraya. Rramazandan sonra inşallah menü de vermeye başlıycam.

Eteğinin ucuna dantel fikri çok güzel. Çokta şık duruyor. Sonuncu elbise ye de bayıldım Habinar canım elbisenin üst kısmını pul yerine dantelli diktir A ay__060 çok güzel fikir vermiş.

Ayy saolasın arkadaşım inşallah hep birlikte zayıflamamız dileğiyle :)
Amin inşallah

Aeben ablacım (müsade varsa ) ben seni anladım. Haklı olduğun noktalar da var. Neyse konu burda kapansın - üzülen, kırılan da yok

aeben abla ben de kullanmıyorum face. Eşiminkinden girip bakıyorum şöyle bi.. Habinar elbisenin renklerini falan beğendim canım ama sen üst tarafım kilolu demişsin. Pullu parlak ve saten kumaşlar daha kilolu gösterir. Renk seçimi böyle ideal ama pulları daha minimal bi kumaş bulursan yaptırabilirsin bana göre naçizane :)

İşte bu kaptanım harikasın
Gidip kumaş alıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…