Maxim hic ugramiyorsun ay balam nerelerdesin ?
Besivem gecen yil cok yakin bir arkadasimiz kizi yanlis tercihden acikta kaldi 49 bininci olmustu . Nadil agladi gunlerce , bi yil 20 bininci oldu ve iyiki gecen yil oyle olmus okadar uzulsende diyorİyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün
bende
Canim takim kalabalik mesajdaYaa oluşla yapadım yazılanları okiyim derken bu sefer de oğluş evin altını-üstüne getiriyor o yüzden bir süreliye ayrıldım. Ama böyle arada geliyorum yazıyorum Aynuradan başkası cevap yazmayınca da kalıyorum öyle : ) Şimdi uyuyor oğluş ben de hemen koşa-koşa yazmaya geldim : )
arkadaşlar oylama sonucu nr oldu bu hafta bizde kilo bildirimi yapıyoruz demi
İyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün bende
Kuzum yaa bayılıyorum senin şu meyve yemene açlıktan ölsem meyve aklıma gelmiyorr
slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tatile gidenlere iyi tatiller elifim karar peri sanırsam gidiyosunuz çok güzel tatil geçirmeniz dileğiyle.. unuttuklarım varmı bilmiyorum....
hülyacım geçmiş olsun inşllah tez zamanda miden düzelir....
saraycam kv deye gitmiştim bugün çıkardılar hastaneden bende hergün çalışınca gelemedim kuzum yarında nöbetçiyim .
menüm cıslı dedim nasıl olsa kilo veremiyecem galiba bu hafta kaçamak yapayım
sahur tb ekmekli tost a101den aldım sandeviç ekmeği gibi 1yumurta domates salatalık 1 hurma
iftar 1 hurma mercimek çorbası semizotu yemeği yoğurtlu 4 parmak kadar pide 2 çatal kadayıf
5 6tanede 11de kiraz yedim.
2.5 lt su spor gene yok
Elifim hayirli yolculuklar canimnafedersin canım ya fazla giremiyorum ya buaralar atlamışım. çok sağolasın. evet her yıl gidiyoruz hemen hemen hatta geçen yıl 2 defa oldu
Canim takim kalabalik mesajda
cok olunca bazen arada kayniyor yoksa hepimiz farkindayiz gelenlerin...
Oglani op bizim icin ...
günaydın arkadaşlar, geçmişi atlaya zıplaya okumaya çalıştım
canım her cuma yapacaksın tabi ki, sen artık bu takımın bir üyesisin
hakkında hayırlısı olsun canım, bozma moralini
en fazla 2 porsiyon yeterli..
canım kv çıkmış, hadi geçmiş olsun, menünde cıs göremedim ya :)
Saraycam
İyi gidiyorsun hulyayla kavilesmeniz size yaradi
merhaba canım nasılsın, bebeğin kaç aylık, ne zaman geliyorsun takıma ?Doğru söylüyorsunuz mesaj çok o yüzden ola bilir
Tamam öperim
bizim akrabalarda hep bornova bucada yoksa biz akraba çıkmayalım
Ay Canım çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatır
Selinim canim benim rabbim şifasini versin insallah ...
Allah razı olsun ablacıklarım
merhaba canım nasılsın, bebeğin kaç aylık, ne zaman geliyorsun takıma ?
Oluur valla süper olur hatta :) sana mesaj atıyorum şimdii özeldeenAkrabalarım olsa kesin çıkardık da işte kan bağımız yok Kızz kordona karşı bir kahve mi içsek napsak
Allah razı olsun ablacıklarım
Peri sende izmire gittin demi kizzz . Ay iyi tatiller ...
Oluur valla süper olur hatta :) sana mesaj atıyorum şimdii özeldeen
hayır canım farklı yumurta ikizlrri ne hıyları ne görünüşleri benzemez selamlar sevgilerFatma senin ikizler tek yumurta mı çok benziyolar mı yani???
Eteğinin ucuna dantel fikri çok güzel. Çokta şık duruyor. Sonuncu elbise ye de bayıldımRengi ve kesimi harika ama üst daha çok dikkat çeker böyle bende sana fikir olsun diye nette bakindim biraz dur foto atayim Eki Görüntüle 1569992 Eki Görüntüle 1569993 Eki Görüntüle 1569992 İlkinin modelini sade ama şk ikinci resmin eteklere dantel işleme fikrini beğendim diktirecektn ya fikir olur ucuncusununde yerini beğendim kendinden desenli böyle kumaş bulursan kolaylık olur sana da abla
Amin inşallahAyy saolasın arkadaşım inşallah hep birlikte zayıflamamız dileğiyle :)
Aeben ablacım (müsade varsaEbrucum senin mesajin anlasildi canim , ama benimki anlasilmamis sanirim.
Kizlar 8 senedir diyet guruplarindayim cok da kaptanlik surem olmustur . Beni ve yazilarimi soguk ve mesafeli bulabilirsiniz ama ben 1 takimi yada kisileri degilte tum gurubu ve herkesi birden dusunmeye gayret ederim..
Sizleri takimizda gormek bizi mutlu eder bir cok disardan gelen arkadaslar oluyor . Daha oncede dedim gonlumuzde kapimizda acik..
Sohbete her daim bekleriz. ama isin icine menuler vs girince ister istemez kendi takimizdan sogursunuz . Olaya sizin kaptaniniz kim bilmiyorum ama onun gozuyle baktim bir an ve uygun bulmadim . Nacizane fikrim eger takim sayiniz azsa konusun kaptanizla yeni uyeler cagirin , takimi daha aktifhalegetirim . Bu sadece kaptaniniz gorevi degil . .
7. Takim yuzden bukadar aktif bir cok horozu var
İnsallah anlatabildim kendimi?
Vallaha ben çok beyendim,hem de çok.desene falan hiiiç gerek yoook...siyah kısmını beyaz diyer kısımlarını pudra da yapa bilirsin.ama kilon ve vücut sorunsa koyu renkler çok iyi...ben aykızın koyduklarından ziyade bunu beyendim...ayrıca üst kısmının azcık abartı olması da iyi,çünko kardeşinin düyünü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?