Vallaha ben çok beyendim,hem de çok.desene falan hiiiç gerek yoook...siyah kısmını beyaz diyer kısımlarını pudra da yapa bilirsin.ama kilon ve vücut sorunsa koyu renkler çok iyi...ben aykızın koyduklarından ziyade bunu beyendim...ayrıca üst kısmının azcık abartı olması da iyi,çünko kardeşinin düyünü...Günaydın kaptanım
Elbiseme yorum bekliyorum :)
Ebrulim Aebenin o yazdığı Birçok mesajın devamı yani bi konu hakkında Konuşurken verdiği bir örnekti...ki daha önceki mesajlarına bakarsan Feyzanur a kapımız herzaman muhabbete açık tabiki gelebilirsiniz Demişti...Paylaşım Alanında devam eden bi konu var belki biliyorsun 7. Takımla ilgili...eğer
şu dönemde 7. Takımda menü paylaşırsanız diğer Takımların hedef tahtası olabiliriz üye sayımız Sınırda diye...yoksa muhabbete herzaman gelin...
Üstteki pul mu niye parlak olabilir tam da Dediğin gibi abartısız güzelEki Görüntüle 1569915 Ve mutlu son
Düğünde ne giyeceğimi buldum
Hiçbir Kıyafet olmuyor zorlamanın manası yok bence
Diktirmeye karar verdim işte diktiririm Kıyafet hemde yarı fiyatına mal ediyorum
Etek eşarp rengi değişebilir
Yorumlarımızı bekliyorum
Bu arada boyum 170 kilom 78 Düğüne kadar 75 olurum inşallah
Hanım hanımcık abartıdan uzak olmak istiyorum
bende buna yorum yapmak istiyorum . öncelikle artık sizin sayfanızda menü paylaşma gibi bi isteğim artık yok istenmediğim yerde durmam dermişimEbrucum senin mesajin anlasildi canim , ama benimki anlasilmamis sanirim.
Kizlar 8 senedir diyet guruplarindayim cok da kaptanlik surem olmustur . Beni ve yazilarimi soguk ve mesafeli bulabilirsiniz ama ben 1 takimi yada kisileri degilte tum gurubu ve herkesi birden dusunmeye gayret ederim..
Sizleri takimizda gormek bizi mutlu eder bir cok disardan gelen arkadaslar oluyor . Daha oncede dedim gonlumuzde kapimizda acik..
Sohbete her daim bekleriz. ama isin icine menuler vs girince ister istemez kendi takimizdan sogursunuz . Olaya sizin kaptaniniz kim bilmiyorum ama onun gozuyle baktim bir an ve uygun bulmadim . Nacizane fikrim eger takim sayiniz azsa konusun kaptanizla yeni uyeler cagirin , takimi daha aktifhalegetirim . Bu sadece kaptaniniz gorevi degil . .
7. Takim yuzden bukadar aktif bir cok horozu var
İnsallah anlatabildim kendimi?
Fecem neyin yok uzumumde watsapda yaptim mavi bayrak .Ablacım bana da geliyor o resimlerden buraya bilerek atmadım. Bakamıyorum, ama görüyorum ve çok üzülüyorum bende. Profil fotoğraflarımızı değiştirmeliyiz watsap face inşallah. En azından bilgilendirmeliyiz çevremizi
Selam feyzacım...nihayet sizinle karşılaştım yaa...takımızın demirbaşı aeben ablayla konuşmuşsunuz,bana söz düşmez artıkbende buna yorum yapmak istiyorum . öncelikle artık sizin sayfanızda menü paylaşma gibi bi isteğim artık yok istenmediğim yerde durmam dermişimşaka bi yana benim kendi adıma buraya gelme isteğim menülerim hakkında farklı öneriler almaktı . farklı kişilerin önerilerini merak eden biri kendi takımını niye ihmal etsin herkesin görüşü önemli benim için o konuda bence yanılıyorsunuz ama sizin görüşünüz tabi ebruya gelince o menü paylaşımı değilde sohbet kısmına katılmak istiyordu menü paylaşımının içine onu ben çektim,neyse olmadı konu kapandı gitti umarım kırıcı bir şey dememişimdir canım dediysem özür dilerim şimdiden , herkese günaydın bu arada ,mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
teşekkür ederim ,bizde bekleriz :)Selam feyzacım...nihayet sizinle karşılaştım yaa...takımızın demirbaşı aeben ablayla konuşmuşsunuz,bana söz düşmez artıksohbete her zaman bekleriz...
Selinim canim benim rabbim şifasini versin insallah ...Amin tatlım inşallah, yanındayken daha hızlı topluyordu. Uzaklardan göz görmeyince gönül katlanıyorMoral ve sevgi herşeyin başı.
Sağol ablam umarım dediğin gibi olurbesivecim puanın düşük gelmesine üzüldüm ama bu sene herkesin düşük merak etme bişeyler yapacaklardır diye düşünüyorum ilk tercihte gelmesede bekle belki2. tercihte gelir kuzum allah yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim canimHakkında Hayırlısı olsun canım
Üzülmek ağlamak çare değil ki desemde tutamıyorsundur kendini eminim bizde geçtik o yollardan
Inşallah emeklerinin Karşılığını alırsın
Rabbim gönlünden geçen neyse çıkarsın karşına
Sağol tatlım desteğin için teşekkürlerSınav belasını bir ben bilirim..5 senemı verdim kpss ye.. Son sene eve kapandim resmen travma atlattım. . SonuÇ .çalışınCA rabbim veriyor doğru zamanda gelsin o zamanı ds allah biliyor . Şimdi üzülme bazı şeyler olmuyorsa hayırsız olduğundandir.kıl payı kaçırdığımı dà bilirim ama.iyiki olmamış bile dedirtti allahım. Kpss yi de basardiysam memur olduysam her İsı de yaparım ben özgüvenini hiç birşeyé değişmem tabi..Allahım sana da istediğin şeyi nasip etsin insallah.
Maxim hic ugramiyorsun ay balam nerelerdesin ?Merhaba canlar nasılsınız nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?