Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kaptanım
Elbiseme yorum bekliyorum :)
Vallaha ben çok beyendim,hem de çok.desene falan hiiiç gerek yoook...siyah kısmını beyaz diyer kısımlarını pudra da yapa bilirsin.ama kilon ve vücut sorunsa koyu renkler çok iyi...ben aykızın koyduklarından ziyade bunu beyendim...ayrıca üst kısmının azcık abartı olması da iyi,çünko kardeşinin düyünü...

Bakin akrep, akrebi nasilda anliyo

Üstteki pul mu niye parlak olabilir tam da Dediğin gibi abartısız güzel

Habin aldinmi kiz bu elbiseyi ?
Kimin dugunu ?

Senin boy uzundu dimi guzel durur benim gibi güdük degilsen
Yaxmissin 170 de iyi durur bu elbise gule gule giy .

Renk guzelde ustkisinda bukadar parlak kumas olmaya bilir

Ayrica etek ve esarbinda ayni renkte olmak zorunda degil . Bence tabi .

bende buna yorum yapmak istiyorum . öncelikle artık sizin sayfanızda menü paylaşma gibi bi isteğim artık yok istenmediğim yerde durmam dermişim şaka bi yana benim kendi adıma buraya gelme isteğim menülerim hakkında farklı öneriler almaktı . farklı kişilerin önerilerini merak eden biri kendi takımını niye ihmal etsin herkesin görüşü önemli benim için o konuda bence yanılıyorsunuz ama sizin görüşünüz tabi ebruya gelince o menü paylaşımı değilde sohbet kısmına katılmak istiyordu menü paylaşımının içine onu ben çektim,neyse olmadı konu kapandı gitti umarım kırıcı bir şey dememişimdir canım dediysem özür dilerim şimdiden , herkese günaydın bu arada ,mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle

Fecem neyin yok uzumumde watsapda yaptim mavi bayrak .
Dua en buyuk silahimiz

Ebru, feyza. Kirilacak uzulecek bisi yok ordada karsimda olsaniz 2 dakkada anlatilir iştede yazilarin mimigi yok .
Herzaman bekleriz .

Kizlar cok giremiyorum biliyorsunuz , cenenizde dusuk aksamlari . Benimle ilgili bisi oldugunda etiketleyin olurmu baska turlu goremem belki .

HA birde bişi soracaktim size .
Acikogretimden anlayan varmi . Malum aplaniz universite sinavina girdiya . En yuksek puanim 259 en dusukte sanirim 180 di . Malum ilahiyat onlisans istiyorum . Ama netden bi turlu bulamadim hengi puan turuyle alindigini . İlahiyatlardada oncalik imh liselilere veriyormus ben duz lise mezunuyum o yuzden en dusuk 211 puanla almislar gecen sene .
Sorum şu ; herhangi bir puan turundenmi 211 olacakki yoksa puan turlarinin birinden bu puanu almak yeterlimi ...
Ay bide surec nasil olacak hic bilgim yok ;( gecenyim Kizim uniye basladi ama acik ogretim Nasi olacak bilemiyorum

Birde bu yil yerlesemezsem seneye tekrarmi sinava girmemnlazim seneye tekrar tercih yapmak icin .

Selam feyzacım...nihayet sizinle karşılaştım yaa...takımızın demirbaşı aeben ablayla konuşmuşsunuz,bana söz düşmez artık sohbete her zaman bekleriz...

Sağol tatlım desteğin için teşekkürler

Asiller ve kacaklar durumlar nasil bakimmm ?

Dunki menum . Aksam yazamadim ..

Sahur .
Yumurta Peynir
.Salata .Az pide .

İftar .
Tavuklu bamya .
Kofteli ispanak .
Yogurt . Coban salata .
Azda pide .

Ara kiraz ve bir iki catal kunefe ..

1 saat yuruyus . 2 lt de su .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…