E-brulim menüne baktım da nasıl durdun o kadar şeyle..sadece mantarlı makarna...bence en azından sahurda haşlanmış yumurta ye..yani protein alırsan daha dinç olursun..
Teşekkür ederim feracelicimE-brulim sende hoş geldinn
Elbisenin rengi çok hoş arkadaşım, mürdüm bu sene favoriler arasında. Eğer diktireceksen üst tarafı siyah yerine mürdümün daha koyu bir tonu da olabilir ve bu resimde ki kadar sık pullu olmasa daha şık durur. Güle güle giyersin inşallah, bir de o zamana kadar incecik olursan değmeyin keyfineEki Görüntüle 1569915 Ve mutlu son
Düğünde ne giyeceğimi buldum
Hiçbir Kıyafet olmuyor zorlamanın manası yok bence
Diktirmeye karar verdim işte diktiririm Kıyafet hemde yarı fiyatına mal ediyorum
Etek eşarp rengi değişebilir
Yorumlarımızı bekliyorum
Bu arada boyum 170 kilom 78 Düğüne kadar 75 olurum inşallah
Hanım hanımcık abartıdan uzak olmak istiyorum
O kadın dünyayı yedi resmen ama o yemeye rağmen yine kilosu az bence , biz olsak 100 üzerinde olurdukNe güzel anlatmış Show tv de Ezgi Sertel varya yemek programı sunan onun gibi iştahlı iştahlı@tatlibikiz
Evet Perşembe akşamı gidicem salı dönücem inşallahHerkese günaydınlar,
Dün akşam gelemedim, son hazırlıklar falan derken zor bitirdim sabaha karşıda yola çıktık şuan yoldayız izmire gidiyoruz.
Selinanya aaaa sende mi izmire gidiyorsuuunnnn :) gaziemire gidiyorum ben
Rengi ve kesimi harika ama üst daha çok dikkat çeker böyle bende sana fikir olsun diye nette bakindim biraz dur foto atayimEki Görüntüle 1569915 Ve mutlu son
Düğünde ne giyeceğimi buldum
Hiçbir Kıyafet olmuyor zorlamanın manası yok bence
Diktirmeye karar verdim işte diktiririm Kıyafet hemde yarı fiyatına mal ediyorum
Etek eşarp rengi değişebilir
Yorumlarımızı bekliyorum
Bu arada boyum 170 kilom 78 Düğüne kadar 75 olurum inşallah
Hanım hanımcık abartıdan uzak olmak istiyorum
Neresine geliyorsun pekiiiGünaydın
Evet Perşembe akşamı gidicem salı dönücem inşallah
Saolasın canım benimRengi ve kesimi harika ama üst daha çok dikkat çeker böyle bende sana fikir olsun diye nette bakindim biraz dur foto atayim Eki Görüntüle 1569992 Eki Görüntüle 1569993 Eki Görüntüle 1569992 İlkinin modelini sade ama şk ikinci resmin eteklere dantel işleme fikrini beğendim diktirecektn ya fikir olur ucuncusununde yerini beğendim kendinden desenli böyle kumaş bulursan kolaylık olur sana da abla
Günaydın 7. takımın fit, azimli ve çıtır kızları
asfarovski abla demiş, demek ki benden büyüksün... müsadenle mahsuru yoksa bende abla demek isterim
Sahurda bir şey yediğim zaman uyutmuyor, sabah 5 de kalkıyorum eee gece de 11-12 arası yatınca yetmiyor. Bir de sahurda bölünmesin diye sadece su içiyorum. Şimdiye kadar kötü etkilemedi bakalım
Teşekkür ederim feracelicim
Elbisenin rengi çok hoş arkadaşım, mürdüm bu sene favoriler arasında. Eğer diktireceksen üst tarafı siyah yerine mürdümün daha koyu bir tonu da olabilir ve bu resimde ki kadar sık pullu olmasa daha şık durur. Güle güle giyersin inşallah, bir de o zamana kadar incecik olursan değmeyin keyfine
Üçyol-Bornova-Buca takılıcıımNeresine geliyorsun pekiii
Abartidan uzak demişin ama. Üstü parlak parlak ve hoş durmamis ven sevmedim. .daha güzel olucaktır ama diktirince fikri güzel modelin ama kumaşları rengi sevemedim
Günaydın kaptanımGünaydın sevgili takımım...
Hayirli sabahlar bacim ...Günaydın arkadaşlar ..... Güzel bir geçirmeniz dileğiyle
bizim akrabalarda hep bornova bucada yoksa biz akraba çıkmayalımÜçyol-Bornova-Buca takılıcıım
Ay Canım çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırAblacımm aminnn
Amin ablacım, ilaç tedavisi uygulanıyor. Kalın bağırsağının tamamı yara, eğer bir kısmında olsa kesebiliyorlar. Bunda da son çare ameliyatküçükbağırsağı makata bağlıyorlar ama süreç 1 yıla kadar çıkıyor, çok zahmetli ve tam bir garantisi de yok Allah kimsenin başına vermesin.
Ebrucum senin mesajin anlasildi canim , ama benimki anlasilmamis sanirimCanım biz takımımızı ihmal etmeyecektik, dediğim gibi sadece biraz daha motive olmaya ihtiyacımız vardı onu da sizin takımınızda bulacağımıza inanmıştık. Görünen köy kılavuz istemez, takımınızın enerjisi gerçekten çok güzel, katılımcılarınız da bir hayli fazla olduğu için sohbet eksik olmuyor - bu güzelliklerden bize de pay biçilebilirdi... Neyse sağlık olsun, ben kimseye kızmıyorum ve herkesin düşüncesine saygı duyuyorumamacım ortalık karıştırmak falan değil, sakın yanlış anlaşılmasın. aeben
mesajım yanlış anlaşıldıysa kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?