Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın 7. takımın fit, azimli ve çıtır kızları

E-brulim menüne baktım da nasıl durdun o kadar şeyle..sadece mantarlı makarna...bence en azından sahurda haşlanmış yumurta ye..yani protein alırsan daha dinç olursun..
asfarovski abla demiş, demek ki benden büyüksün... müsadenle mahsuru yoksa bende abla demek isterim

Sahurda bir şey yediğim zaman uyutmuyor, sabah 5 de kalkıyorum eee gece de 11-12 arası yatınca yetmiyor. Bir de sahurda bölünmesin diye sadece su içiyorum. Şimdiye kadar kötü etkilemedi bakalım

Teşekkür ederim feracelicim

Elbisenin rengi çok hoş arkadaşım, mürdüm bu sene favoriler arasında. Eğer diktireceksen üst tarafı siyah yerine mürdümün daha koyu bir tonu da olabilir ve bu resimde ki kadar sık pullu olmasa daha şık durur. Güle güle giyersin inşallah, bir de o zamana kadar incecik olursan değmeyin keyfine

Günaydın

Evet Perşembe akşamı gidicem salı dönücem inşallah

Rengi ve kesimi harika ama üst daha çok dikkat çeker böyle bende sana fikir olsun diye nette bakindim biraz dur foto atayim İlkinin modelini sade ama şk ikinci resmin eteklere dantel işleme fikrini beğendim diktirecektn ya fikir olur ucuncusununde yerini beğendim kendinden desenli böyle kumaş bulursan kolaylık olur sana da abla

Eklentiler

• IMG_20150701_082025.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 60
Saolasın canım benim
Benim üst bedenim aşırı kilolu
Yağlar Mide Göbek Göğüs te birikmiş iğrenç
Diğer taraflarda bişey yok kollar bacak kalça gayet normal
Bu Yüzden üst beden sade
Elbise giyince de ortadan bölmeli kemerli olunca hamile gibi oluyorum
Ama kendinden desenli kumaş fikri süperdi Dediğin gibi deseni olunca fazla modelli olmasında gerek yok saolasın

Ayy saolasın arkadaşım inşallah hep birlikte zayıflamamız dileğiyle :)

Abartidan uzak demişin ama. Üstü parlak parlak ve hoş durmamis ven sevmedim. .daha güzel olucaktır ama diktirince fikri güzel modelin ama kumaşları rengi sevemedim

Renginde fazla oynayamaya cesaret edemem voronescim
Nasıl duracağını tahmin edemem
Proporsiyonumu biliyorum
Bana yakışan renkler aşağı yukarı bu tonlar
Siyah her zaman bir beden ince gösterir

Ay Canım çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatır

Ebrucum senin mesajin anlasildi canim , ama benimki anlasilmamis sanirim .

Kizlar 8 senedir diyet guruplarindayim cok da kaptanlik surem olmustur . Beni ve yazilarimi soguk ve mesafeli bulabilirsiniz ama ben 1 takimi yada kisileri degilte tum gurubu ve herkesi birden dusunmeye gayret ederim ..

Sizleri takimizda gormek bizi mutlu eder bir cok disardan gelen arkadaslar oluyor . Daha oncede dedim gonlumuzde kapimizda acik ..

Sohbete her daim bekleriz. ama isin icine menuler vs girince ister istemez kendi takimizdan sogursunuz . Olaya sizin kaptaniniz kim bilmiyorum ama onun gozuyle baktim bir an ve uygun bulmadim . Nacizane fikrim eger takim sayiniz azsa konusun kaptanizla yeni uyeler cagirin , takimi daha aktifhalegetirim . Bu sadece kaptaniniz gorevi degil ..
7. Takim yuzden bukadar aktif bir cok horozu var

İnsallah anlatabildim kendimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…