Bende hasan paşa köftesi yapayım diyorum pilavda dünden var bide çorbaKuru fasulye yapcam ben,mevsim salata bide...kendime de marul salatası..
Ben de çok özledim ablam. İyiyim çok şükür. Bugün senle konuştuğumuz gibi bazı şikayetlerim devam edince kan tahlilimi verdim hormon falan ne varsa bakacaklar. Yarın alacakmışım sonuçlarını.slm hgdin hayrişimin anası seni bekliyorduk canım emin ol o kilolar çok gozuksede tıkır tıkır inecek merak etme. Hayrişim iyimisin ozledik seni.......
Hoş bulduk canım. Adım Emine. Memnun oldum buraya geldiğime sizi tanıdığıma. Ne kadar sıcakkanlısınızyumurtalikofte merhaba hoşgeldiniz. Fatma ben sizin ?
Hoşgeldin canımMerhabalar.
Ben Hayriş'in annesiyim. Beni de aranıza alır mısınız
Hoş bulduk canım. Herp beraber inşallahyumurtalikofte ablam hoş geldin aramıza,inşallah verecen sen de güzelcr kilolarını
Hoşbulduk..Hoşgeldin canım
Canim yasin taşıma kilo koma uygun çok sevindimgeldigine bende fatma 43 yaşındayım 133 civarında kilo var tekrar hosgeldin155 cm 122kg. Epey uğraşmam gerekecek herhalde
Bak abla uğurlu geldin bak,sana arkadaş geldi...Canim yasin taşıma kilo koma uygun çok sevindimgeldigine bende fatma 43 yaşındayım 133 civarında kilo var tekrar hosgeldin
Aynuram 2 haftadır seni kilo konusunda memnun edemedim. Ben de mutlu değildim. Bu hafta çok mutlu olacaz. Hazırlıklı ol . Bomba gibi geliyorumBak abla uğurlu geldin bak,sana arkadaş geldi...
Evet kaptanın çok sevindimBak abla uğurlu geldin bak,sana arkadaş geldi...
Kız anne hoş geldin. Ay ne sevindim seni burda görünceHoş bulduk canım. Herp beraber inşallah
Hoşbulduk..
İnşallah canım.şu an aydan öyle bi artıdaki cumaya veremezse yandık zaten.Aynuram 2 haftadır seni kilo konusunda memnun edemedim. Ben de mutlu değildim. Bu hafta çok mutlu olacaz. Hazırlıklı ol . Bomba gibi geliyorum
Niye artıda ya regl mi olacak acep.İnşallah canım.şu an aydan öyle bi artıdaki cumaya veremezse yandık zaten.
Homini qırtlak yediyi için ola bilir mi acabaNiye artıda ya regl mi olacak acep.
O da olabilir tabi. Mümkündür. Geçen hafta 4. mü olmuşuz.Homini qırtlak yediyi için ola bilir mi acaba
aslında çok iyi kilolar verilmişti ama işte diyerleri de iyiydi kaçırdık dereceyi...O da olabilir tabi. Mümkündür. Geçen hafta 4. mü olmuşuz.
Hadi inşallah...Bu hafta toparlarız biz. Ben de tam tartı gününde regl olmuşum. 2 gün sonra tartıldım 1 kilodan fazla vermiş görünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?