Tartıya çıktın mı ?kontrolü eldün bırakma...Merhabalar bayenler. Oy geçmişi okumak zaman alıyor .bugün gene çetrefilli bir iftar beni bekliyor. Ailemi dışarda iftarà götürcem umarım abartmam ama işte .bi kerecik diye diye . Kilo alcam valla.. veremezsem kaptan gebertir valla .
YA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor .Ben kilo veremiyorum ya durakladım resmen bugün salı cumanın üzerinden 4 gün geçti sadece 300 gram vermişim sinirlerim bozuldu
Ben de 4 é doğru uyandımGünaydın demiyeyim çünkü saat 2 oldu ben yeni uyandım
YA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor .ben şu iftardan sonra koşu işini şu iki gün ciddiye almaliyim yahu. Ter atmayinca kilo dà gitmiyor
Hosgeldinnnn hayrisin annesi43 yaşında 4 evlat sahibiyim. Burdaki herkes gibi benimde kilo problemim var. benim yol bayağı uzun
temmuzda sınav mı olur kız,büt falan mı?
Ya reglim şu an ben ona bağlıyorum ama bi yandan da sinir,im bozuluyor 68 kilodan 61 e inene kadar sorun yoktu da 61 lerde sorun başladı hala devam ediyor
Yaklaşık 3 senedir 60ın altına inmedim belki de ondandır 4 günde 300 gram vermişim normalde 600 gram falan vermem lazımdı ama şu iki gün özellikle çok dikkat edeceğim :)Yok ya ben yaz okulundayım
Uzun süre altına inmediğin kiloysa vucut direnç gösterir normaldir :)
Gerci aycakaya diyordu ki her ay sabıt bi kiLo veriyorsun diyelim. 60 50 40 30 derken.bitmeniz gerekir. Öyle olmayacağına göre bi yerde durmak gerek sanırım. Bende de 56 dan aşağı görmez artık .ona bagliyim bari . 55 hayal oldu ..Ya reglim şu an ben ona bağlıyorum ama bi yandan da sinir,im bozuluyor 68 kilodan 61 e inene kadar sorun yoktu da 61 lerde sorun başladı hala devam ediyor
Gerci aycakaya diyordu ki her ay sabıt bi kiLo veriyorsun diyelim. 60 50 40 30 derken.bitmeniz gerekir. Öyle olmayacağına göre bi yerde durmak gerek sanırım. Bende de 56 dan aşağı görmez artık .ona bagliyim bari . 55 hayal oldu ..
Direnç hemde ne direnç 10 sene önceki kilomdayim. Vücut bağırıyorYok ya ben yaz okulundayım
Uzun süre altına inmediğin kiloysa vucut direnç gösterir normaldir :)
Vücut uzun süre kaldığı kilonun altına inerken biraz zorlanıyor canım. Herkesin bir sınırı var ya o sinir sabırla asilicak sabret diyete devam et muhakkak kilo vermeye devam edeceksinYaklaşık 3 senedir 60ın altına inmedim belki de ondandır 4 günde 300 gram vermişim normalde 600 gram falan vermem lazımdı ama şu iki gün özellikle çok dikkat edeceğim :)
Yaklaşık 3 senedir 60ın altına inmedim belki de ondandır 4 günde 300 gram vermişim normalde 600 gram falan vermem lazımdı ama şu iki gün özellikle çok dikkat edeceğim :)
Direnç hemde ne direnç 10 sene önceki kilomdayim. Vücut bağırıyorgr vermem diye
Haklisn Canim ya. Ama su moral bozukluğu olarak etki etmese keşke insandà. Yemesen olmuyor yesen gr gr kilo olarak dönüyor bilemedim valla. Mezun olup takıma dışardan devam etmek istiyorum. .kaldı İki günüm. Ama perşembe de arkadaş à davetliyimMoralini bozmaman için söylüyorum ne kadar dikkat etsen de bir süre böyle gram gram gidebilir benim de başıma gelmişti çünkü ben de 61 altına çook uzun zamandır düşmedim orada vucut bir isyan ediyor ama sonradan çözülür tabi illaki verirsin :)
Kız senin şu Ankara'ya gittiğinden beri yediklerine vücudun ne yapsın o da şaşırdı100 gram vericen biticek yaa sık dişini biraz Rakamlara çok takılmayın hem tartı 60 gösterse bile siz zayıf durun gerisi boş
Haklisn Canim ya. Ama su moral bozukluğu olarak etki etmese keşke insandà. Yemesen olmuyor yesen gr gr kilo olarak dönüyor bilemedim valla. Mezun olup takıma dışardan devam etmek istiyorum. .kaldı İki günüm. Ama perşembe de arkadaş à davetliyimbakalım bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?