Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar bayenler. Oy geçmişi okumak zaman alıyor . bugün gene çetrefilli bir iftar beni bekliyor. Ailemi dışarda iftarà götürcem umarım abartmam ama işte .bi kerecik diye diye . Kilo alcam valla.. veremezsem kaptan gebertir valla .

Tartıya çıktın mı ?kontrolü eldün bırakma...

Ben kilo veremiyorum ya durakladım resmen bugün salı cumanın üzerinden 4 gün geçti sadece 300 gram vermişim sinirlerim bozuldu

Sabah:
2 dl tb ekmeği
salatalık
4 yk menemen

Öğle:
Buğday salatası
Yoğurt

Ara:
4 kayısı
Bir avuç kiraz

Akşam:
6 yk fasulye
Yoğurt

Suyu sayamadım bugün misafir gelip gitti
Spor da yapamadım 2 saate kadar da dışarı çıkacağım

Ben kilo veremiyorum ya durakladım resmen bugün salı cumanın üzerinden 4 gün geçti sadece 300 gram vermişim sinirlerim bozuldu
YA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor . ben şu iftardan sonra koşu işini şu iki gün ciddiye almaliyim yahu. Ter atmayinca kilo dà gitmiyor

YA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor . ben şu iftardan sonra koşu işini şu iki gün ciddiye almaliyim yahu. Ter atmayinca kilo dà gitmiyor

Ya reglim şu an ben ona bağlıyorum ama bi yandan da sinir,im bozuluyor 68 kilodan 61 e inene kadar sorun yoktu da 61 lerde sorun başladı hala devam ediyor

Yok ya ben yaz okulundayım

Uzun süre altına inmediğin kiloysa vucut direnç gösterir normaldir :)
Yaklaşık 3 senedir 60ın altına inmedim belki de ondandır 4 günde 300 gram vermişim normalde 600 gram falan vermem lazımdı ama şu iki gün özellikle çok dikkat edeceğim :)

Ya reglim şu an ben ona bağlıyorum ama bi yandan da sinir,im bozuluyor 68 kilodan 61 e inene kadar sorun yoktu da 61 lerde sorun başladı hala devam ediyor
Gerci aycakaya diyordu ki her ay sabıt bi kiLo veriyorsun diyelim. 60 50 40 30 derken.bitmeniz gerekir. Öyle olmayacağına göre bi yerde durmak gerek sanırım. Bende de 56 dan aşağı görmez artık .ona bagliyim bari . 55 hayal oldu ..

Ya ama ben 45 kilo insandım 60 larda bitemez şimdiii

Yaklaşık 3 senedir 60ın altına inmedim belki de ondandır 4 günde 300 gram vermişim normalde 600 gram falan vermem lazımdı ama şu iki gün özellikle çok dikkat edeceğim :)
Vücut uzun süre kaldığı kilonun altına inerken biraz zorlanıyor canım. Herkesin bir sınırı var ya o sinir sabırla asilicak sabret diyete devam et muhakkak kilo vermeye devam edeceksin

Selinanya canım sevdiceginin hastalığına çok üzüldüm rabbim sifa versin. Ben de geçen sene bi bağırsak rahatsizligi getirmistim de araştıra araştıra kendime qrohn hastalığını yakistirmistim allah muhafaza baya zor bi hastalık o zaman baya uzulmustum iyileşmesi zor bi hastalıkmis. Falan filan bi ara baya hastalık hastasiydim ben yaa. Şimdi doktora bile gitmek istemiyorum

Moralini bozmaman için söylüyorum ne kadar dikkat etsen de bir süre böyle gram gram gidebilir benim de başıma gelmişti çünkü ben de 61 altına çook uzun zamandır düşmedim orada vucut bir isyan ediyor ama sonradan çözülür tabi illaki verirsin :)

Direnç hemde ne direnç 10 sene önceki kilomdayim. Vücut bağırıyor gr vermem diye

Kız senin şu Ankara'ya gittiğinden beri yediklerine vücudun ne yapsın o da şaşırdı 100 gram vericen biticek yaa sık dişini biraz Rakamlara çok takılmayın hem tartı 60 gösterse bile siz zayıf durun gerisi boş

Haklisn Canim ya. Ama su moral bozukluğu olarak etki etmese keşke insandà. Yemesen olmuyor yesen gr gr kilo olarak dönüyor bilemedim valla. Mezun olup takıma dışardan devam etmek istiyorum. .kaldı İki günüm. Ama perşembe de arkadaş à davetliyim bakalım bakalm

Tabiiki devam ediceksin mezun ol git istediğini ye demiyorum zaten sadece sıkışık bir durum içinde olduğumuz için mezun olsan iyi olur, sen yaparsın ya sen neler yiyerek kilo verdiiin önemli olan spor yapman yak şu yedikleriiini sen öyle derdin ya madem yedin kalk kız erit şunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…