Aydanla bir takım kursak kaptanı benHomini qırtlak yediyi için ola bilir mi acaba
Kolay gelsin canım. Allah sınava girecek herkese sana da yardım etsinBen kaçıyorum kuzulaarım, çalışmadığım bir sınavım var kafamı kitaba gömsem yeridir
Öyle de kız oruç oruç özürlü gibi oluyorm degil spor yapmak yerimden kalkmıyormTabiiki devam ediceksin mezun ol git istediğini ye demiyorum zaten sadece sıkışık bir durum içinde olduğumuz için mezun olsan iyi olur, sen yaparsın ya sen neler yiyerek kilo verdiiin önemli olan spor yapman yak şu yedikleriiini sen öyle derdin ya madem yedin kalk kız erit şunları
Ouuuu 4 mü?Ben de 4 é doğru uyandım
Allaaaamm menüye bakkk.harikasın. Yani insan istemeyegörsün. On Numara kilo verilir boyle afferim sanaaâaaMenüm:
Kahvaltı(10:30) kan tahlili vermem gerekiyordu. Ondan bu kadar gecikti.
1 porsiyon karpuz
1 porsiyon kavun
1 kk peynir
domates salatalık
şekersiz çay
Öğlen(14:30)
cevizli keten tohumlu meyve salatası(yarım elma ve 2 kayısıyla yapılmış)
Akşam(17:00)
unsuz fırında mücver(tarifi kendim uydurdum meğer varmış böyle bişey zaten)
1 kase yoğurt
salata
3 litre su içtim
Spor: 30 dk kalça basen egzersizleri çalıştım. 1 saat de yürüyüş yaparım
Bi görmüştüm seni de .ama.hakkinda hiç bir bilgim yok. . Tanıtsan mi ki kendini azıcıktosun gibiyim ancak tartılmaya cesaretim yok açıkcası
yine sizlerin motiveleriyle kurtarmak istiyorum kendimi
yardım edersiniz değilmi bana
Canım son olaylardan haberin var mı bilmiyorumben hande 29 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var
6 ay önce mezun oldum takımdan 68 den 52 ye düşerek
biraz manevi sıkıntılar yaşadım saldım kendimi daha doğrusu bıktım diyet yapmaktan
şu anda 70 varım ama fazlasını bilmiyorum boyum 155
çok iyi diyet yaparım
iyi değil aslında sağlıksız diyet yaparım sonrasındada böyle hoop alırım
istikrarsız bir tipim var anlayacağınız
takımı yarı yolda bırakmam inanılmaz fazlada bişr hırsım vardır aynura kaptan iyi bilir beni
istersen sor ona göre cevap vereyim vorones
Ay süper bilgiler verdin.tamamdır senin gibi olacak sanırım benim sonumda geri alırım ben bu verdiklerimı diye korkuyorum. Ama olsun alıp verebileceğimizı de bilmek güzel. Kış in gene sıkı diyet yaparım ben de .ben hande 29 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var
6 ay önce mezun oldum takımdan 68 den 52 ye düşerek
biraz manevi sıkıntılar yaşadım saldım kendimi daha doğrusu bıktım diyet yapmaktan
şu anda 70 varım ama fazlasını bilmiyorum boyum 155
çok iyi diyet yaparım
iyi değil aslında sağlıksız diyet yaparım sonrasındada böyle hoop alırım
istikrarsız bir tipim var anlayacağınız
takımı yarı yolda bırakmam inanılmaz fazlada bişr hırsım vardır aynura kaptan iyi bilir beni
istersen sor ona göre cevap vereyim vorones
Ben de geceleri 5 te uyur oldum . Bünyemiz cortladi valla. Ödem den mı ki ben de Acep 300 gr fazla gördümKizlar gece ayakta olmak bünyemi alt üst etti her yerim ödem. Söylemesi ayıp dün midem bozulmuş ishal oldum. Tartı da ic açıcı değil bana bir fikir verin ödem için
Saol ablacımçok geçmiş olsun tatlım
Bağırsak rahatsızlıkları çok zor gerçekten, 1 hafta 10 kilo birden veriyorSelinanya canım sevdiceginin hastalığına çok üzüldüm rabbim sifa versin. Ben de geçen sene bi bağırsak rahatsizligi getirmistim de araştıra araştıra kendime qrohn hastalığını yakistirmistim allah muhafaza baya zor bi hastalık o zaman baya uzulmustum iyileşmesi zor bi hastalıkmis. Falan filan bi ara baya hastalık hastasiydim ben yaa. Şimdi doktora bile gitmek istemiyorum
Hoşgeldin, adın sık sık geçiyor topiktetosun gibiyim ancak tartılmaya cesaretim yok açıkcası
yine sizlerin motiveleriyle kurtarmak istiyorum kendimi
yardım edersiniz değilmi bana
Hos geldiniz ....Hoş bulduk canım. Herp beraber inşallah
Hoşbulduk..
İnşallah canım.şu an aydan öyle bi artıdaki cumaya veremezse yandık zaten.
AnusssssssHomini qırtlak yediyi için ola bilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?