Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle de kız oruç oruç özürlü gibi oluyorm degil spor yapmak yerimden kalkmıyorm iftardan sonra hep beraber kalkak kaldirak totoları

Menüm:
Kahvaltı(10:30) kan tahlili vermem gerekiyordu. Ondan bu kadar gecikti.
1 porsiyon karpuz
1 porsiyon kavun
1 kk peynir
domates salatalık
şekersiz çay

Öğlen(14:30)
cevizli keten tohumlu meyve salatası(yarım elma ve 2 kayısıyla yapılmış)

Akşam(17:00)
unsuz fırında mücver(tarifi kendim uydurdum meğer varmış böyle bişey zaten )
1 kase yoğurt
salata

3 litre su içtim
Spor: 30 dk kalça basen egzersizleri çalıştım. 1 saat de yürüyüş yaparım

tosun gibiyim ancak tartılmaya cesaretim yok açıkcası
yine sizlerin motiveleriyle kurtarmak istiyorum kendimi
yardım edersiniz değilmi bana

Allaaaamm menüye bakkk.harikasın. Yani insan istemeyegörsün. On Numara kilo verilir boyle afferim sanaaâaa

Bi görmüştüm seni de .ama.hakkinda hiç bir bilgim yok. . Tanıtsan mi ki kendini azıcık

ben hande 29 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var
6 ay önce mezun oldum takımdan 68 den 52 ye düşerek
biraz manevi sıkıntılar yaşadım saldım kendimi daha doğrusu bıktım diyet yapmaktan
şu anda 70 varım ama fazlasını bilmiyorum boyum 155
çok iyi diyet yaparım
iyi değil aslında sağlıksız diyet yaparım sonrasındada böyle hoop alırım
istikrarsız bir tipim var anlayacağınız
takımı yarı yolda bırakmam inanılmaz fazlada bişr hırsım vardır aynura kaptan iyi bilir beni
istersen sor ona göre cevap vereyim vorones

Canım son olaylardan haberin var mı bilmiyorum
Takımımız sayı itibariyle sorun yaşıyor şu an 16 kişiyiz en azından bir kişinin bu hafta mezun olmasi lazim ki bu sorunu aşabilelim.
Kısacası listede yine yer alamazsin sanırım ama Aynura bu sorun için listede olan ve olmayanların da yarışacaği bi platform oluşturdu. Listede olmayanlar listede olanlarla yarışacak. Bizim de yuzdelerimiz hesaplanacak. Asiller ve kaçaklar grupların isimleri. Istersen o şekilde devam edersin.
Aynura gelince daha detaylı anlatır sana.

Kizlar gece ayakta olmak bünyemi alt üst etti her yerim ödem. Söylemesi ayıp dün midem bozulmuş ishal oldum. Tartı da ic açıcı değil bana bir fikir verin ödem için

Ay süper bilgiler verdin.tamamdır senin gibi olacak sanırım benim sonumda geri alırım ben bu verdiklerimı diye korkuyorum. Ama olsun alıp verebileceğimizı de bilmek güzel. Kış in gene sıkı diyet yaparım ben de . yazın yemesi güzel. Hırslı olmanı sevdim..yanına alırsın beni kilolarımla dönersem. başarılar o zaman sana şimdiden . Ama masallllaaaaahhhh ne iyi inmiş kilon yahu 52 iyi yani

Kizlar gece ayakta olmak bünyemi alt üst etti her yerim ödem. Söylemesi ayıp dün midem bozulmuş ishal oldum. Tartı da ic açıcı değil bana bir fikir verin ödem için
Ben de geceleri 5 te uyur oldum . Bünyemiz cortladi valla. Ödem den mı ki ben de Acep 300 gr fazla gördüm ishal iyidir kabızlık olmasında ödem için Yeşilçay su içmek gerek diolar ama bilmiom

çok geçmiş olsun tatlım
Saol ablacım

Bağırsak rahatsızlıkları çok zor gerçekten, 1 hafta 10 kilo birden veriyor sonra onu 6 ayda alıp toplanıyor derken hadii bir daha atak başlıyor Bizde burda 200 gr eksik çıkalım diye yırtınıyoruz. Allah bir daha yaşatmasın ablam sanada
Hoşgeldin, adın sık sık geçiyor topikte

yumurtalikofte hoşgeldin ablası

Menüm;

Sabah: 2 domates+yarım salatalık

Öğlen: sebzeli tavuk sote (1 kepçe)+1 tabak salata+1 kase yogurt+6 kiraz

Ara:1 kayısı

Akşam (17:00) sebzeli tavuk sote (yarım tabak kadar)+1 tabak salata+1 kase yogurt

Ara: sütlü incir sogurtması ( annem bana şekersiz yapmış içinde süt ve incir var. yarım kase yedim oda 1 yemek kaşıgı kadar yani)

Su: 2 lt olmuştur.

Menüm bir değişik oldu bugün Yine kahveyi çor artırdım pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…