Özler onu annesi ama
çook teşekkürler canım sizden uzDevamida gelecek insallah fatmacim yeterki burdan uzaklasmayin.
çooook sağol asın canımİşteeee buduuurrr harikassııınnn
Geçen cuma bildirim yaptın mı acaba ona bakalım
Ahahahaha elimde öyle bir imkan olsa var yaa off off neler yapardım
canım antepte gerçekten çok sıcak ama çok şükür nem yookAntalya'nın meşhur nemli yaz günleri başladı...bunaldım resmen..klima açmayı da hiç sevmem eşim açmazsa aklıma gelmez.,,şıpır şıpır terliyorum ve bu dönem iştahım kapanıyor...daha kahvaltı yapmadım yarım Mısır,çeyrek muz yedim zorla oda...bol bol Sıvı..oğlan havuza Attı kendini Akşama gelir artık :)
Saraycam bana göre çok şanslısın bizim memlekette sıcakta dışarda olmak bayağı zor bende kiloda olunca hiç dayanamıyorumSoba mı yakıyorsun? Ben dayanamadım klimayı açtım biraz önce
çook teşekkürler canım sizden uzaklaşmaya hiç niyetim yok canım bana çok iyi geliyorsunuz okullar açılır koşturmalı hayatımbaşlarsa bakalım nasıl olur
Sıcağına razıyım canım ama o yapış yapışlık insanı bunaltıyor...canım antepte gerçekten çok sıcak ama çok şükür nem yook
Saraycam bana göre çok şanslısın bizim memlekette sıcakta dışarda olmak bayağı zor bende kiloda olunca hiç dayanamıyorum
Evet Aynura günlerdir gelmiyorlar...Karar kötüydü eşinden dolayı...o günden beri yok...suveyma taşınıyor ama sanki o gelir diye düşünüyorum..,baktım munu 1 haftadır girmemiş..,Saat yaklaştıkca ortada olmayan üyeler korkutuyo beni...
Evet canım akşamları takılıp menümü versem sizinle biraz muhabbet edip güzel yorumlarınızı alsam olur inşallahcanım genede her gün 5-10 dk gelirsin akşamları,
nem gercekten çok zor 20 yıl önce antalyaya gitmiştim tlf kulubesinde memleketi arayana kadar bütün kıyafetim terden sırısıklam oluştuSıcağına razıyım canım ama o yapış yapışlık insanı bunaltıyor...
Selam fıstık selam.nasılsın?şafak kaç?
Allah tamamına erdirsin canım benim....ALLAHIN izniyle Safak 25 canlar
@zayiflicammm hoş geldin taze gelincikŞafak kaç?
Hoşgeldiiiin :) nasıl gidiyo?
Allah tamamına erdirsin canım benim....
Vallahi zor geçiyor ama çok şükür inşallah sağlıkla kucagima alırım... bakalım hamilelikte kac kilo alcamEee ne zannettim kuzum,anne olmak kolay mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?