Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşteeee buduuurrr harikassııınnn
Geçen cuma bildirim yaptın mı acaba ona bakalım
Kes beni peri razıyım yağlarımdanda al şöyle 1 ay bildirim yapmayım
Ahahahaha elimde öyle bir imkan olsa var yaa off off neler yapardım

Pericim ben seni etiketleyip yazmıştım kilomu ama görmedin sanırım, geçen hafta 96.8 bu hafta 95.7

Canım benim de öyle oluyor, neden acaba. Sen geçen gün de demiştin tuzlu yiyince hemen farkediyor diye

Aç kalmadan neleri yiyeceğine karar vermek önemli...ben Çorba sevmediğim için hemen her akşam salata yedim onun faydası çok...birde ramazanda çok yiyince manevi huzurum azalıyo benim..,

Devamida gelecek insallah fatmacim yeterki burdan uzaklasmayin .

Aç kalmadan neleri yiyeceğine karar vermek önemli...ben Çorba sevmediğim için hemen her akşam salata yedim onun faydası çok...birde ramazanda çok yiyince manevi huzurum azalıyo benim..,
Hulyam senin gibi sadece salata yesemm ooo ben sadece azalttim ve secici davraniyorum .. Demisyimya ben orucu acinca doymak bilmem hipodan dolayi .
Ay simdi benim bu hipigilisemiyi seker hastasimi saydilar acep ? Yoksa takimda seker hastamiz yok ay guleyimmi sinirmi olayim bilemedim töbe ya yarabbi .

Antalya'nın meşhur nemli yaz günleri başladı...bunaldım resmen..klima açmayı da hiç sevmem eşim açmazsa aklıma gelmez.,,şıpır şıpır terliyorum ve bu dönem iştahım kapanıyor...daha kahvaltı yapmadım yarım Mısır,çeyrek muz yedim zorla oda...bol bol Sıvı..oğlan havuza Attı kendini Akşama gelir artık :)

Sadece salata değil Aebenim salata ağırlıklı....

Tartım varda analizli daha fazla çıkardı hani eskisinin farkını bilemiyorum bu hafta beni yoksaysalar olur mu acaba

Hafta içinde hiç tartıldın mı bir gün önce yada iki gün önce durum neydi ?? Sen listedesin yok sayılma gibi bir durumun yok. Şu an kaç gözüküyorsun ?

klasik olacak ama üşüyorum, iş yerinde soba yakıyorum...üzerimde ince bir hırka var, oruç tutanlar için bulunmaz nimet elbette, ama sebzeler vs. için pek iyi bir durum değil sanırım ...

Benim Kucuk cadida bugun babasiyla memlekete gitti bayrama kadar teyzesinde .

klasik olacak ama üşüyorum, iş yerinde soba yakıyorum...üzerimde ince bir hırka var, oruç tutanlar için bulunmaz nimet elbette, ama sebzeler vs. için pek iyi bir durum değil sanırım ...
Soba mı yakıyorsun? Ben dayanamadım klimayı açtım biraz önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…