İşteeee buduuurrr harikassııınnnmerhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
regli olduğum için bende öğleden önce tartıldım
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Kendimi iyi hissediyorum destekleyen yorum yapan tüm 7. takıma teşekkür ederim hoşcakalı
Geçen cuma bildirim yaptın mı acaba ona bakalımSelam kızlar.
Yasom geçmiş olsun kayınvaliden rahatsızlanmis. Kanser beni hep ürpertiyor ve cok uzuyor. Rabbim sifa versin...
Ben kilo bildirimi ni nasıl yapıcam ya geçen cuma kaç kg yum bilmiyorum 69.5 69 değişiyodu şimdi de 69 kg yum. Reglim şu anda. Ama yogun bi regl olmadı
Ahahahaha elimde öyle bir imkan olsa var yaa off off neler yapardımKes beni peri razıyım yağlarımdanda al şöyle 1 ay bildirim yapmayım
Pericim ben seni etiketleyip yazmıştım kilomu ama görmedin sanırım, geçen hafta 96.8 bu hafta 95.7
Canım benim de öyle oluyor, neden acaba. Sen geçen gün de demiştin tuzlu yiyince hemen farkediyor diye
Rabisim kiz kotu olan bisi yok , herzamankinden kilolu cikmissin biraz okadar
Hoşgeldiiiin :) nasıl gidiyo?Selamlar ☺
Aç kalmadan neleri yiyeceğine karar vermek önemli...ben Çorba sevmediğim için hemen her akşam salata yedim onun faydası çok...birde ramazanda çok yiyince manevi huzurum azalıyo benim..,Aynura gorcizzzz haftaya insallah ..
Şaka makada hulya sana bi tesekkur borcum var
Her ramazan kilo alirim ve bu yonde kendimi endekslemisim . Senin ramazanda verdigin kiloyu duyunca demekki az yiyince oluyormus dedim . Ya degilse doymak bilmem ama sen bana guc verdin.
İşte biyle kizlar fark etmesinizde birbirimizi boyle ekliyoruz...
Çooook teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım desteklerinizle
İnşallah canım başlamak değil hedefe doğru sabırla ilerlemek önemli hayatımın çoğu diyete başlamakla geçti
Amin canım bende heyecanlanıyorum 12 rakamlara gececeğim için çok teşekkürler
Çarşamba başlarım inşallah...hepimiz verelim sen otur tahtta :)Haftaya reglin biter orucada basarsin tahtimi sana devrederim hulyamm
Hulyam senin gibi sadece salata yesemm ooo ben sadece azalttim ve secici davraniyorum .. Demisyimya ben orucu acinca doymak bilmem hipodan dolayi .Aç kalmadan neleri yiyeceğine karar vermek önemli...ben Çorba sevmediğim için hemen her akşam salata yedim onun faydası çok...birde ramazanda çok yiyince manevi huzurum azalıyo benim..,
Yok ayol kontes sensinÇarşamba başlarım inşallah...hepimiz verelim sen otur tahtta :)
Sadece salata değil Aebenim salata ağırlıklı....Hulyam senin gibi sadece salata yesemm ooo ben sadece azalttim ve secici davraniyorum .. Demisyimya ben orucu acinca doymak bilmem hipodan dolayi .
Ay simdi benim bu hipigilisemiyi seker hastasimi saydilar acep ? Yoksa takimda seker hastamiz yokay guleyimmi sinirmi olayim bilemedim töbe ya yarabbi .
Tartım varda analizli daha fazla çıkardı hani eskisinin farkını bilemiyorum bu hafta beni yoksaysalar olur mu acaba
Eee ne zannettim kuzum,anne olmak kolay mıValla ben yarışa girsem iyiydi 4 kilo verdim cok bulanti sıfır iştah inanamıyorum kendime
Benim Kucuk cadida bugun babasiyla memlekete gitti bayrama kadar teyzesindeAntalya'nın meşhur nemli yaz günleri başladı...bunaldım resmen..klima açmayı da hiç sevmem eşim açmazsa aklıma gelmez.,,şıpır şıpır terliyorum ve bu dönem iştahım kapanıyor...daha kahvaltı yapmadım yarım Mısır,çeyrek muz yedim zorla oda...bol bol Sıvı..oğlan havuza Attı kendini
Akşama gelir artık :)
Evet haklısın azaltıcam sözRabisim kiz kotu olan bisi yok , herzamankinden kilolu cikmissin biraz okadar.
Sende benim gibi istahlisin biraz rabisim azalt menulerini.
Soba mı yakıyorsun? Ben dayanamadım klimayı açtım biraz önceklasik olacak ama üşüyorum, iş yerinde soba yakıyorum...üzerimde ince bir hırka var, oruç tutanlar için bulunmaz nimet elbette, ama sebzeler vs. için pek iyi bir durum değil sanırım ...
Saraycam demir eksikliginmi var ? Kansizmisin ?klasik olacak ama üşüyorum, iş yerinde soba yakıyorum...üzerimde ince bir hırka var, oruç tutanlar için bulunmaz nimet elbette, ama sebzeler vs. için pek iyi bir durum değil sanırım ...
Özler onu annesi amaBenim Kucuk cadida bugun babasiyla memlekete gitti bayrama kadar teyzesinde.
Soba mı yakıyorsun? Ben dayanamadım klimayı açtım biraz önce
Saraycam demir eksikliginmi var ? Kansizmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?