Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aeben abla mııı?yok kııız o bugüne yarına artıyla gelir
Aynura gorcizzzz haftaya insallah ..
Şaka makada hulya sana bi tesekkur borcum var
Her ramazan kilo alirim ve bu yonde kendimi endekslemisim . Senin ramazanda verdigin kiloyu duyunca demekki az yiyince oluyormus dedim . Ya degilse doymak bilmem ama sen bana guc verdin .

İşte biyle kizlar fark etmesinizde birbirimizi boyle ekliyoruz ...

Ayyy azcık farkla 164 boyum.benim de hedefim 58di ama 60la mezun olmuştum.evlimisin?
Darisi bana insallah
Suan kac kilosun peki?
Evet evliyim canim 5,5 senelik. Sen? Cocuk var mi? Calisiyor musun?
Biraz fazla sordum galiba

Ben bu gün öyle bi acıktım kiiii...miydem gürül gürül...bi de 4saay var daha

Sen söylemiştin bende Geçen hafta senin dediğini yaptım tartılmadan önce beş dk trambolinde zıpladım bugünde yapıcam bakalım geçen hafta işe yaradı bu hafta ne olacak
Ciddiyim ya etkili bi şey.kocam hep söylerdi...koşu bandına çıktıktan yarım saat yürüyüşten sonra yarım kilo fark ediyomuş...

Çooook teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım desteklerinizle
İnşallah canım başlamak değil hedefe doğru sabırla ilerlemek önemli hayatımın çoğu diyete başlamakla geçti
Maşallah maşallah ablam, en çok kilo veren sensin sanırım bu hafta :) Allah sebat etmeyi nasip etsin hayırlısıyla, az kalmış 12 li rakamlara la
Amin canım bende heyecanlanıyorum 12 rakamlara gececeğim için çok teşekkürler

Ben bu gün öyle bi acıktım kiiii...miydem gürül gürül...bi de 4saay var daha
Bende fena acikiyorum ama seciyorum aynuram yiyecegim seyleri . Birde ilk bol su iciyorum tikiyo .
Birde tuhaf gelecek sizede bi taktik gelistirdim
Simdi ankara iftari olduktan 10-15 dk sonra istanbul iftari oluyo . Tam istanbul iftarindan once mustafa karatas hocam 3-4 dk Dua ediyo ailecek el acip duaya katiliyoruz o zamana kadar bekleyince o istahta gidiyo

Darisi bana insallah
Suan kac kilosun peki?
Evet evliyim canim 5,5 senelik. Sen? Cocuk var mi? Calisiyor musun?
Biraz fazla sordum galiba
Yooo,benim de garip bi huyum var.yazıştığımı tanlmak isterim...
ben de 3.5yıllık evliyim,2 yaşında bi kızım var.umutsuz ev hanımıyım...şimdi tartı deyişikliyinden dolayı 63.2kilo gösteriyorum...

Allah bağışlasın yavrucuğunu geçmiş olsun canım
Kız niye umutsuzsunnn

Tanisalim tabi canim
Masallah Allah bagislasin...
Ev hanimligi iyidir ama ben yapamazdim herhalde calismaya alisik oldugum icin.
Kilonu iyi korumussun canim, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…