Ayyy azcık farkla 164 boyum.benim de hedefim 58di ama 60la mezun olmuştum.evlimisin?Boyum 1,65 hedefim 58 kilo olmak. Aslinda 60 olsam bile yetecek bana :)
Senin?
Aynura gorcizzzz haftaya insallah ..Aeben abla mııı?yok kııız o bugüne yarına artıyla gelir
Oy fistik gelinim gelmis ...Selamlar ☺
Selam fıstık selam.nasılsın?şafak kaç?Selamlar ☺
Darisi bana insallahAyyy azcık farkla 164 boyum.benim de hedefim 58di ama 60la mezun olmuştum.evlimisin?
Ben bu gün öyle bi acıktım kiiii...miydem gürül gürül...bi de 4saay var dahaAynura gorcizzzz haftaya insallah ..
Şaka makada hulya sana bi tesekkur borcum var
Her ramazan kilo alirim ve bu yonde kendimi endekslemisim . Senin ramazanda verdigin kiloyu duyunca demekki az yiyince oluyormus dedim . Ya degilse doymak bilmem ama sen bana guc verdin.
İşte biyle kizlar fark etmesinizde birbirimizi boyle ekliyoruz...
Ciddiyim ya etkili bi şey.kocam hep söylerdi...koşu bandına çıktıktan yarım saat yürüyüşten sonra yarım kilo fark ediyomuş...Sen söylemiştin bende Geçen hafta senin dediğini yaptım tartılmadan önce beş dk trambolinde zıpladım bugünde yapıcam bakalım geçen hafta işe yaradı bu hafta ne olacak
Sumeyvanin netimi yoktu ? Da munukedi nerde hic goremiyorumAydan burda da ben suveyma karar ve munukediden ümitsizim yaaa...
a.s hoşgeldinnnnSelamlar ☺
Valla ben yarışa girsem iyiydi 4 kilo verdim cok bulanti sıfır iştah inanamıyorum kendime@_SARAYCA_ @Daydream15aeben @mucizelerprensesi @mavvmavv @kremsokola @Masmavi_ @mirjam @firuzeew @perigunlugu @sosyalfen @ay__060 @Lucia7 @OoOturtleOoO @gubsej kiskiskis @no name @siderolites @-Pamuk- @tubaturem06 @msgulerr @caliskangarfield
kızlar alın size izinli listesi :)
Çooook teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım desteklerinizleSüpersiin abla
İnşallah canım başlamak değil hedefe doğru sabırla ilerlemek önemli hayatımın çoğu diyete başlamakla geçtiAkşama kadar vaktin var istediğin zaman bildirim yapabilirsin :) Ben uyarmak için değil son mesajlarınıza bakabilmek için etiketledim belki bildirim yapan vardır da ben kaçırmış olabilirim diye
Tebrikk ederiiim çok güzel bir başlangıç yaptın böyle devam eder inşallah
Amin canım bende heyecanlanıyorum 12 rakamlara gececeğim için çok teşekkürlerMaşallah maşallah ablam, en çok kilo veren sensin sanırım bu hafta :) Allah sebat etmeyi nasip etsin hayırlısıyla, az kalmış 12 li rakamlara la
Bende fena acikiyorum ama seciyorum aynuram yiyecegim seyleri . Birde ilk bol su iciyorum tikiyo .Ben bu gün öyle bi acıktım kiiii...miydem gürül gürül...bi de 4saay var daha
Yooo,benim de garip bi huyum var.yazıştığımı tanlmak isterim...Darisi bana insallah
Suan kac kilosun peki?
Evet evliyim canim 5,5 senelik. Sen? Cocuk var mi? Calisiyor musun?
Biraz fazla sordum galiba
Rabbim saglikla kucagina versin kiskisimValla ben yarışa girsem iyiydi 4 kilo verdim cok bulanti sıfır iştah inanamıyorum kendime
Allah bağışlasın yavrucuğunu geçmiş olsun canımYooo,benim de garip bi huyum var.yazıştığımı tanlmak isterim...
ben de 3.5yıllık evliyim,2 yaşında bi kızım var.umutsuz ev hanımıyım...şimdi tartı deyişikliyinden dolayı 63.2kilo gösteriyorum...
Tanisalim tabi canimYooo,benim de garip bi huyum var.yazıştığımı tanlmak isterim...
ben de 3.5yıllık evliyim,2 yaşında bi kızım var.umutsuz ev hanımıyım...şimdi tartı deyişikliyinden dolayı 63.2kilo gösteriyorum...
Sağol allah razı olsun ..Rabbim saglikla kucagina versin kiskisim.
Haftaya reglin biter orucada basarsin tahtimi sana devrederim hulyammGerisi kolay derken :) yaptırma bana 5 günde 5 kilo diyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?