Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum ben yazdim gormemissin 90.4 sabit

Bu takımda 58 olacaksın. Sonra da benim gibi yetmeyecek 55 é göz dikeceksin. :) benm de seninle aynı hemen hemen boy 163 164 benimde
Evet ama ben bu takımda değilim tatlım zamanında (5 sene önce) 53 kiloydum ama herkes çok aşırı zayıfsın hasta gibi duruyorsun diyorlardı. O yüzden o kadar düşmek istemiyorum, kadın dediğin öyle kuru olmayacak bana göre

çok iyi canım, tebrikler, eğer bildirimde bulunmayan varsa ve aktif değilse bence ayrılmalılar ki, yerine yeniler bekliyor :)

Biz de dikkat ediyoruz zaten sayı çok önemli. Ama belki arkadaşların bir sıkıntıları vardır gelince söylerler diye umut ediyorum. Bazı telaşları var birinin zaten onu biliyoruz ama hiç gelmemezlik yapmazlardı bu biraz kötü oldu. Yaptırımlar Aynuraya ait artık oraya karışamayacağım

13 dk. var kızlar, kendimi çok halsiz hissediyorum

Burda daha 1 saat 10 dk var

Amaaan onlar kıskanıyorlardııır çatlasınlar Belki kötü besleniyosundur o zamanlar kilon az değil de kötü beslenmeden öyle duruyor olabilirsin ondan onlara öyle geliyordur sağlıklı verdiğin sürece o boylardaki biri 50 kiloya kadar rahat sağlıklı bir şekilde düşebilir tabi yine de zevkler ve renkler tartışılmaz

Buradada 47 dk

Olabilir canım, çok zayıflık yakışmıyor diyorlar - bunu da diyen mesela kayınvalidem, yani hiç kıskanmayacak biri

Ben düşebildiğim kadar düşmeye çalışacağım desteğin için teşekkür ederim

Bildirim yapmayınca bir yaptırımı var bildiğim kadarıyla

Sen en azından görevini yerine getirip bildirim yaptın kuzum üstelik asıl liste de olmadığın halde önemli olan bu :) Kimse seni beklemiyor son dakikaya kadar ama diğer arkadaşları bekliyoruz ve çok sinir bozucu
Haklısın canıım kaptanımızla çözersiniz bunu da )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…