Bu takımda 58 olacaksın. Sonra da benim gibi yetmeyecek 55 é göz dikeceksin. :) benm de seninle aynı hemen hemen boy 163 164 benimdeBoyum 1,65 hedefim 58 kilo olmak. Aslinda 60 olsam bile yetecek bana :)
Senin?
Kuzum ben yazdim gormemissin 90.4 sabit***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (68,8/67,2/1,6/%2,33)
daydream15 (74/73,7/0,3/%0,41)
_SARAYCA_ (65,4/64,7/0,7/%1,07)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (96,8/95,7/1,1/%1,14)
fatmanurkaya (134,6/132,5/2,1/%1,56)
engineer333 (82,3/81,8/0,5/%0,61)
perigunlugu (68,2/67,7/0,5/%0,73)
selinanya (///%)
koza16 (61,8/62,6/+0,8/%-1,29)
yumurtalikofte(///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
@Masmavi_ , @mirjam , A ay__060 , @Selinanya ve @yumurtalikofte bildirimleriniz nerde bakiiimmm
@firuzeew geçmişe baktımda bildirimin yokmuş bilemedim ne alalım acaba diye
Tebrikler canm haftaya 1 olur umarimÜçüncü olduk arkadaşlar
Sağlık olsun haftaya oluruz ama hic dereceden dusmuyoruz maşallahüzüldüm canim 1. olamamısiz
üzüldüm canim 1. olamamısiz
ben baktım bulamadim canim sonuçları nerden bakıyoruz
ALLAHIN izniyle Safak 25 canlar
Üçüncü olduk arkadaşlar
Evet ama ben bu takımda değilim tatlımBu takımda 58 olacaksın. Sonra da benim gibi yetmeyecek 55 é göz dikeceksin. :) benm de seninle aynı hemen hemen boy 163 164 benimde
çok iyi canım, tebrikler, eğer bildirimde bulunmayan varsa ve aktif değilse bence ayrılmalılar ki, yerine yeniler bekliyor :)
13 dk. var kızlar, kendimi çok halsiz hissediyorum
Evet ama ben bu takımda değilim tatlımzamanında (5 sene önce) 53 kiloydum ama herkes çok aşırı zayıfsın hasta gibi duruyorsun diyorlardı. O yüzden o kadar düşmek istemiyorum, kadın dediğin öyle kuru olmayacak bana göre
Buradada 47 dkBiz de dikkat ediyoruz zaten sayı çok önemli. Ama belki arkadaşların bir sıkıntıları vardır gelince söylerler diye umut ediyorum. Bazı telaşları var birinin zaten onu biliyoruz ama hiç gelmemezlik yapmazlardı bu biraz kötü oldu. Yaptırımlar Aynuraya ait artık oraya karışamayacağım
Burda daha 1 saat 10 dk var
Haline şükret işte 70 dk da olabilir di
ölüyorum baş ağrısından yaşlandım mı ne hiç bu kadar zorlanmamıştım
Olabilir canım, çok zayıflık yakışmıyor diyorlar - bunu da diyen mesela kayınvalidem, yani hiç kıskanmayacak biriAmaaan onlar kıskanıyorlardııır çatlasınlarBelki kötü besleniyosundur o zamanlar kilon az değil de kötü beslenmeden öyle duruyor olabilirsin ondan onlara öyle geliyordur sağlıklı verdiğin sürece o boylardaki biri 50 kiloya kadar rahat sağlıklı bir şekilde düşebilir tabi yine de zevkler ve renkler tartışılmaz
Bildirim yapmayınca bir yaptırımı var bildiğim kadarıylaDaha sonuçlar açıklanmadı ama paylaşım alanındaki yüzdelere göre söyledim.
Ben illa birinci olucaz demiyorum olmak zorunda değiliz herkes güzel kilo versin diğer takımlarda versin ama bildirim yapılmayınca hoş olmuyor.
Haklısın canıım kaptanımızla çözersiniz bunu daSen en azından görevini yerine getirip bildirim yaptın kuzum üstelik asıl liste de olmadığın halde önemli olan bu :) Kimse seni beklemiyor son dakikaya kadar ama diğer arkadaşları bekliyoruz ve çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?