Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1pide miiii?

ben de menümü vereyim yaaa...çok ta mükemmel deyil ama idare eder işte...
sahur 1litre su
iftar,3ızgara köfte,2dilim ekmek,patlıcan ve patates kızartma,ayran,domates,2hurma,bi bardak limonlu maden suyu
ara vişne ve yeşil çay,5kuru kayısıs ve 5bademle...

Menüm,

Sahur: Yok Uyuya kaldım

İftar:
2-3 Kaşık Patlıcan Yemeği
6 Kanat
1 Dilim Çavdar Ekmeği
1 tane de albeni yedim ablam almış dayanamadım yedim

İftarla beraber 4 bardak su içtim, geceye kadar içerim artık
30 dk leslie yaptım

fatma ablam menün iyi olmuş.sakın yemeklerini azaltma bak...
haklısın canım bende yiyerek vermek istiyorum yolum çok uzun ilerde kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum
klimadan rahatsız olmuştun umarımşimdi daha iyisindır

Canım çok sık olan bir durum değil bu kesin bir sıkıntıları vardır yoksa herkes sorumluluğunu bilir aynura abla zaten gerekeni konuşur dua edelim rahatsizliklari Felan olmasin ben oyuzden endiseleniyorm sadece

Tencere dibin kara seninki benden kara

Kizartma olmayaymis iyimis balli tuzum .

haklısın canım bende yiyerek vermek istiyorum yolum çok uzun ilerde kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum
klimadan rahatsız olmuştun umarımşimdi daha iyisindır
Salata ,sebze ,et miktarini fazla tut 1-2 porsiyon ye fatmacim .

Canım çok sık olan bir durum değil bu kesin bir sıkıntıları vardır yoksa herkes sorumluluğunu bilir aynura abla zaten gerekeni konuşur dua edelim rahatsizliklari Felan olmasin ben oyuzden endiseleniyorm sadece

Umarım ciddi bir durum yoktur tabi ama hiç paylaşımda da bulunmuyorlar niye gelemediklerini de bilmiyoruz. Keşke gelip bir açıklama da bulunsalar da durumu çözsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…