1pide miiii?Persembe menum ;
Sahur;
2 kayisi . Yr. Dl. borek
İftar ;
1kp. Mercimek
Tavuklu patlican .
Yesil salata .
Ayran , az pide .
Ara ; 2 hurma, 2 kayisi ,5 kiraz .
Su 1.5 . Spor yok...
Cuma .
Sahur ;
Hş. Yumurta ,
Domates , salatalik .
Az pide ,2 hurma .
İftar ;
1 kpç.corba .
1 pide . Bol salata .
Ayran .
Su az sporda yok
Yemek yapmadim aynuram ya cocuklar disardan soylemis yarin telafi ederim1pide miiii?
Tum degil cadilar dilim dilim1 pide değildir o yamümkün değil
Balm gelmiş hoşgelmişBende seni ozledim Ablammmm bitti cok sukur 1 hafta sonra gelinligimde dikilmis oluyorhayrlsyla dugunude atlatalim iNSALLAH ablam
hamd olsun iyiyimm cancagzim sen naslsn
Tum degil cadilar dilim dilim
Ama buyuk dilim. Yarin pide eder herhalde .. Daha aziynanda doymam ben
haklısın canım bende yiyerek vermek istiyorum yolum çok uzun ilerde kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorumfatma ablam menün iyi olmuş.sakın yemeklerini azaltma bak...
Canım çok sık olan bir durum değil bu kesin bir sıkıntıları vardır yoksa herkes sorumluluğunu bilir aynura abla zaten gerekeni konuşur dua edelim rahatsizliklari Felan olmasin ben oyuzden endiseleniyorm sadeceKilo bildirmeyince 1 ceza puanı alıyorsun 3 ceza puanında takımdan çıkartılıyorsun galiba böyle bir şeydi
Ben dayanamıyorum o saate kadar napıcağımı şaşırıyorum zaten tek başıma
Yook olur mu öyle şey biz dedik cuma 6da bildirim yapabilirsiniz diye. Sen de zamanında geldin bildirimini yaptın ben hiç bildirim yapmayan 4 arkadaş için söyledim umarım önemli bir gerekçeleri vardır diye.
Tencere dibin kara seninki benden karaben de menümü vereyim yaaa...çok ta mükemmel deyil ama idare eder işte...
sahur 1litre su
iftar,3ızgara köfte,2dilim ekmek,patlıcan ve patates kızartma,ayran,domates,2hurma,bi bardak limonlu maden suyu
ara vişne ve yeşil çay,5kuru kayısıs ve 5bademle...
Salata ,sebze ,et miktarini fazla tut 1-2 porsiyon ye fatmacimhaklısın canım bende yiyerek vermek istiyorum yolum çok uzun ilerde kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum
klimadan rahatsız olmuştun umarımşimdi daha iyisindır
dimiiii...abal yeni nickimi buldum ya hüda....nasıl?allahın emr ettiyi gibi yaşayan manasında.az önce kuran tefsiri okurken gözüme takıldı....Tencere dibin kara seninki benden kara
Kizarma olmayaymis iyimis balli tuzum.
spor yağmurum spooorrrr..senin olmazsa olmazın...Sahur
Bir yumurta
Cay bir dilim ekmek
İki dilim domates
İftar
Etli taze fasulye
Salata
Bir kask yoğurt
Çok çok az ekmek
ekmeği bayağı azalttım şekere pek yaklaşmıyorum sebze ve salatayı doyana kadar yiyorum canımSalata ,sebze ,et miktarini fazla tut 1-2 porsiyon ye fatmacim.
Mukemmel aykizimSahur
Bir yumurta
Cay bir dilim ekmek
İki dilim domates
İftar
Etli taze fasulye
Salata
Bir kask yoğurt
Çok çok az ekmek
Evet yediğimi sindireyim bos mideye yemek yynce biraz rhatsiz oluyorum gecenin ilerleyen saatlerinde yazacagimspor yağmurum spooorrrr..senin olmazsa olmazın...
Canım çok sık olan bir durum değil bu kesin bir sıkıntıları vardır yoksa herkes sorumluluğunu bilir aynura abla zaten gerekeni konuşur dua edelim rahatsizliklari Felan olmasin ben oyuzden endiseleniyorm sadece
Guzel aynuram karar senin . Ben aynurayi seviyorum.. Evdekiler bilmiyomu kv yani ?dimiiii...abal yeni nickimi buldum ya hüda....nasıl?allahın emr ettiyi gibi yaşayan manasında.az önce kuran tefsiri okurken gözüme takıldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?