Benim kıza da bi şey oldu mu hep ateşi çıkar...dün gün içi 37 idi dışarıdan bi geldi 38.3 ilaç verdim uyudu,sabah yine fırlamış...bence boğazdan deyil yoksa geceleri fırlar sabaha inerdi.şimdiyse gün içi de oluyo.tüm vücudu üşütmüş herhalde...Aminnn Allah şifa versin yaçocukların hastalıkları, özellikle ateşleri bişeye benzemiyo
Oh oh çok şükür.vallaha sizden geldiyimden beri içim içimi yiyodu acaba kırıldımı diye
Biz abişkomla bugün ilk defa baş başa deniz kenarında bir parka gittik tabikide tosunumuzuda aldık(köpeğimiz)
İnşallah evleniceğim insan hayvansever olur ve çocuk yapmaz hayvanlarla yaşar gideriz
Da da dammm sonuclar degisiyormu neee@perigunlugu ahanda burda pericim
Kararcim tekrar aramizdasin sanirim hosgeldinGünaydın arkadaşlar yahu ne sıcak var bu alanyada hava değişimi oğlumuda etkiledi ateşi yükseldi AYNURA sanada geçmiş olsun canım
Valla değişse süper olur ablacım, hergün spor yapasım olmuyo, haftada 2 gün 3 günDa da dammm sonuclar degisiyormu neee
AminGunaydin guzellikler .
Dertten , kaderden uzak umut dolu bir gun diliyorum insallahh ...
Uzumum yap canim spurunu inan yapmayinca benden gitmiyor . Yuruyus iyidir baskasini bende yapamiyorum ramazandaValla değişse süper olur ablacım, hergün spor yapasım olmuyo, haftada 2 gün 3 gün
Allah zihin acikligi versin sinava girenlere . Arkadasininda rabbim yardimcisi olsun selinGunaydin hanimlarr, Allah tum sinava girenlerin yardimcisi olsun zihin acikligi versin. Dua edin sizlerde olur mu. Bugun ve yarin KPSS sinavi var.
Aynuram gecmis olsun canim, klima size yaramadi sanirim :/
Yagmurcum yoklugun farkediliyor tatlim.
Pamuk vardi Hilal insallah iyidir sorunlari cozulmustur birakti gitti bizi fistik :-(
Klimadanmi baska bidurummu damlanin hali aynuram ?Günaydın,mutlu günler herkese...5saaylik uykuyla uyandık kızımın ateşi yine fırlamıştı,ilaç verdim ateş indi ama ben uyku diye geberiyorum..
dün de vardı ateşi...off yaaa bu çocuk lar hasta olmasınnn anneler uykysuz kalmasınnnn
Slm kızlar hepinizi tbr ederim
Menum
Sahur 1yumurta 1kaşık lor 3kaşık yoğurt yulaflı domates salatalık yarım dilim tb ekmeği
İftar mercimek çorbası 3tana kanat but salata 2parça kavun
arkadaşlar bugece kv yanına geldim orda kalıyorum eltimde okumaya çalıştım ama yazamadım kusura
bakmayın.2.5litre su spor malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?