Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aminnn Allah şifa versin ya çocukların hastalıkları, özellikle ateşleri bişeye benzemiyo
Benim kıza da bi şey oldu mu hep ateşi çıkar...dün gün içi 37 idi dışarıdan bi geldi 38.3 ilaç verdim uyudu,sabah yine fırlamış...bence boğazdan deyil yoksa geceleri fırlar sabaha inerdi.şimdiyse gün içi de oluyo.tüm vücudu üşütmüş herhalde...

günaydın güzeller
aynur geçmiş olsun tatlım
ah çocuklar ömürden ömür alıyor

Gunaydin her kese,,,nasilsiniz???ben dun gelenedjm...kocamla denize gitmisdik arkadaslarimizin yanina,.dunki menuyi vereyim
sabah:cay,kek
oglen:fasulye,2siyah ekmek,salata
aksam :qutab yedim,,3etli,2terevezli.anus soyler ne oldugunu
1,5litre su
spor yok.
bu gunde isimi biyirib gelicem..simdilik hoscakalin

Gunaydin hanimlarr, Allah tum sinava girenlerin yardimcisi olsun zihin acikligi versin. Dua edin sizlerde olur mu. Bugun ve yarin KPSS sinavi var.

Aynuram gecmis olsun canim, klima size yaramadi sanirim :/
Yagmurcum yoklugun farkediliyor tatlim.
Pamuk vardi Hilal insallah iyidir sorunlari cozulmustur birakti gitti bizi fistik :-(

Günaydın arkadaşlar yahu ne sıcak var bu alanyada hava değişimi oğlumuda etkiledi ateşi yükseldi AYNURA sanada geçmiş olsun canım

BDV ye bir konu açtım kızlar
buyrun sizlerinde yardımını bekliyorum
aeben abla bir ara özelden bana bir doktor söylemiştin ya ismi neydi tekrar yazarmısın

Allah zihin acikligi versin sinava girenlere . Arkadasininda rabbim yardimcisi olsun selin .

Klimadanmi baska bidurummu damlanin hali aynuram ?
Gecmis olsun .

GÜNAYDIN KIZLAR...
TEBRİKLER 3. OLMUŞUZ
FAZLA OKUYAMADIM OKUDUĞUM KADARIYLA ...
_AYNURA_ canım kızın dahamı kötü oldu... çarpmış çocuğu klima yaaa...ılık duş ve bol bol dinlensin kuzum çok geçmiş olsun...

Yaseminim ayni sehirdesiniz dimi kv . Deyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…