Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydııın
Sınava gireceklere başarılar
Benimde sınavıma az kaldııı ve ben hiç çalışamıyorumm zaten sahura kadar oturuyoruz sonra 3 katli ev,bahçe,3 çocuk,4 civciv,Bahçeye diktiklerin,çocukların kahvaltısı Öğlen yemeği iftar sahur temizlik çamaşır veee 300 sayfalık vergi hukuku kitabı bana bakıyo ne ara ders Çalışacam ben yaaa

Tamam heyecan yaptım valla, o lastikten görmüştüm çarşıda :) topun havasını nasıl indiricem peki :) bi de ilk hangi video iyi olur, link verseniz bana. Ağır bişi yapmıyim. Ebrudan bende hoşlaşmıyom hiç ama napalım ahaha

Allahımmmm...bizimkiler de 2katlı bi bahçeli ev alalım hepbirlikte yaşayalım diyorlar da ben katiyyen razı deyilim,çünki bilirim ne kadar zordur işi.şu 2odalı evin işini zor yapıyorum...

Uzumcum Piletes icin derse gerek yok .
İlk gunler hareketlerin hepsini belki yapamazsin , yaptigin kadarini yap zorlama yeter . Zamanla zaten acilirsin . Spor yapan biriysrnde zaten kolaylikla yaparsin .
Tamam balım gece çocuklar uyuyunca bakıcam inşallah

geçmiş olsunn evet çocuklar ve eşler hastalanmasınn anneler daha çok sıkıntı öekiyor o zaman ben hastalansam onlar kadar nazlanamıyorum

bence hiç bekletme doktora götğr canım çocuklarda ateş tehlikeli olabiliyor Allah korusun Rabbim şifa versin

Selinanya canım Rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşallah sınavın güzel geçsin
Arkadaşınada Rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…