Yok canım ama hissediyordur sanırsam gelen giden oluyor.Biliyomu abla hastalığını?
yok canım beraber kalmıyo ama çoçuğunu büyüttü bide buralı eltim sanırsam onu yakın buluyor onda kalıyor şimdilik.Eltinle kalicimi oturuyor yasemin? Yani berabermi yaşiyorlar ?
Sorması da kötü ama doktorlar ne kadar zaman koymuş?yok canım beraber kalmıyo ama çoçuğunu büyüttü bide buralı eltim sanırsam onu yakın buluyor onda kalıyor şimdilik.
Tamam heyecan yaptım valla, o lastikten görmüştüm çarşıda :) topun havasını nasıl indiricem peki :) bi de ilk hangi video iyi olur, link verseniz bana. Ağır bişi yapmıyim. Ebrudan bende hoşlaşmıyom hiç ama napalım ahahaEvet uzumcum
Spor dedinminpilatesi tek gecerim ben
Ay yillarca yaptim ebruynan canli canli . Gercekten insanin durusu bile degisiyor .
Netden ebru sallinin kendi sitesinde tv program kayitlari falan var 45 dk videolar ...
Ebrudan cok hoslasmasamda pilates konusunda iyidir ..
Buyuk topada aslinda hic gerek yok ben hic almadim mesela
Bakkallarda esnek cocuklarin toplati varya biraz buyukler . Onlardan al az bisi havasini indirbirde lastik onemli ucuz bizi ben 3 lu setini 25 lt almistim .
Lastikle kucuk top olsun yeterli
Pilates diyince herkeste buyuk top olmazsa olmaz diye cagrisim yapiyor ama alakasi yok . Buyuk topu haftada bir yapiyordu . Video secerken dikkat et yeter ..
Allahımmmm...bizimkiler de 2katlı bi bahçeli ev alalım hepbirlikte yaşayalım diyorlar da ben katiyyen razı deyilim,çünki bilirim ne kadar zordur işi.şu 2odalı evin işini zor yapıyorum...Günaydııın
Sınava gireceklere başarılar
Benimde sınavıma az kaldııı ve ben hiç çalışamıyorumm zaten sahura kadar oturuyoruz sonra 3 katli ev,bahçe,3 çocuk,4 civciv,Bahçeye diktiklerin,çocukların kahvaltısı Öğlen yemeği iftar sahur temizlik çamaşır veee 300 sayfalık vergi hukuku kitabı bana bakıyo ne ara ders Çalışacam ben yaaa
Tamam balımUzumcum Piletes icin derse gerek yok .
İlk gunler hareketlerin hepsini belki yapamazsin , yaptigin kadarini yap zorlama yeter. Zamanla zaten acilirsin . Spor yapan biriysrnde zaten kolaylikla yaparsin .
Abla ben de köyde yaparım diye laptopa ebru şallı videolari indirdiim amaa şuan lastik bulamam burda. Onun yerine ne kullanabilirim ?http://www.google.com.tr/url?q=http...oQFjAF&usg=AFQjCNEi_9qbDlFTxpSHJKBF91xNKGWy5w
Link cikmistir umarim . Sayfanin ustlerinde videolar yaziyor ordan secersin .pc de degilim tam videolari goremiyorum uzumcum .... Plus olmasin baslangic icin yerer . Sonucta spor yapan birisin
canım bu hastalık çok çabuk ilerliyor ama sure 3ay ama 6 ay bilemessin hayırlısıSorması da kötü ama doktorlar ne kadar zaman koymuş?
Esnek külotlu corap yada kalin don lastiklari yasa bazi esnek giysiler bile olur kozam .Abla ben de köyde yaparım diye laptopa ebru şallı videolari indirdiim amaa şuan lastik bulamam burda. Onun yerine ne kullanabilirim ?
canım bu hastalık çok çabuk ilerliyor ama sure 3ay ama 6 ay bilemessin hayırlısı
geçmiş olsunn evet çocuklar ve eşler hastalanmasınn anneler daha çok sıkıntı öekiyor o zaman ben hastalansam onlar kadar nazlanamıyorumGünaydın,mutlu günler herkese...5saaylik uykuyla uyandık kızımın ateşi yine fırlamıştı,ilaç verdim ateş indi ama ben uyku diye geberiyorum..
dün de vardı ateşi...off yaaa bu çocuk lar hasta olmasınnn anneler uykysuz kalmasınnnn
Ay iyimiş o zaman yaparım benEsnek külotlu corap yada kalin don lastiklari yasa bazi esnek giysiler bile olur kozam .
bence hiç bekletme doktora götğr canım çocuklarda ateş tehlikeli olabiliyor Allah korusun Rabbim şifa versinBenim kıza da bi şey oldu mu hep ateşi çıkar...dün gün içi 37 idi dışarıdan bi geldi 38.3 ilaç verdim uyudu,sabah yine fırlamış...bence boğazdan deyil yoksa geceleri fırlar sabaha inerdi.şimdiyse gün içi de oluyo.tüm vücudu üşütmüş herhalde...
takdir-i ilahi...kaderinde ne varsa o...çok acı çektiren bir tür değildir inşallah...Allah acılarını azaltsın.. huzur içinde yaşasın inşallah...canım bu hastalık çok çabuk ilerliyor ama sure 3ay ama 6 ay bilemessin hayırlısı
aminntakdir-i ilahi...kaderinde ne varsa o...çok acı çektiren bir tür değildir inşallah...Allah acılarını azaltsın.. huzur içinde yaşasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?