Yok kız öyle bem beyaz deyilim...ki bayılırım beyaz olanlara...Ay Aynura da pek güzelmiş :) bembeyaz maşallah
Hadi canımmm...yapmayınÇokk güzel bi hatunsun seni alan yaşamış kıymetin biline
Hadi canımmm...yapmayın
Ayyy sen miydin çirkinim diyen?inanmıyorum sana yaaa...çokkkk güzelsinnnn...makyaj yapmıyormusun?Yorumları alayım:)Eki Görüntüle 1576053
Hadi ya kız akraba çıkmayalımFeraceli kız ben sanki seni yıllardır tanıyorum birine benzettim ama kime bilmiyorum öyle tanıdık bi yüzün var ki :)
Hayır hiç yapmadım şuana kadar çok tişikür idiiiirimAyyy sen miydin çirkinim diyen?inanmıyorum sana yaaa...çokkkk güzelsinnnn...makyaj yapmıyormusun?
Yok kızz çıkmayız ama ne bileyim çok sıcak bi yüzün var bana öyle geldi tanıyormuşum havası verdinHadi ya kız akraba çıkmayalım
Teşekkür ederim güzelimmm.o senin kendi güzelliyin...Ciddiyim bu konuda kimse üstüne bi şey diyemez ben çok beğendim
[/QUOTE][QUOTE="Feraceli kız herkes mi güzel olur ya maşallah takıma.
maşallahhh ..Yorumları alayım:)Eki Görüntüle 1576053
Canım benim çok teşekkür ederim :))Yok kızz çıkmayız ama ne bileyim çok sıcak bi yüzün var bana öyle geldi tanıyormuşum havası verdin
Çok güzelsin gerçekten...ama var ya o gözlere azcık siyah falan sürsen var ya prenses olursun...Hayır hiç yapmadım şuana kadar çok tişikür idiiiirim
daha genç birisin ve o kadarda duru bir güzellik..Teşekkür ederim
Çok teşekkürler aynuram sende öylesinÇok güzelsin gerçekten...ama var ya o gözlere azcık siyah falan sürsen var ya prenses olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?