- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
takımdan meznum oldugum yaz . 60 kilo ... şimdi böyle giyinmiyorum ama ....
Bu da benim 1 ay önceki halim. Bu ay yüzüm çok zayıfladı nedenseFeraceli ben sana plank hakkında bir şey soracaktım.
Diyelim ilk gün 10 sn ya 10 sn yaptıktan sonra o günlük bitiyor mu yoksa setler halinde mi yapıyorsun. Kendimi hazırlayıp başlamak istiyorum da..
Yok valla görmemiştimAy kizim senin gormys olman lazim . Cok koydum sen burdayken.
Dur oglan pc verirse en azindan boydan koyayim yuz gorumlulugum var benim desifre olmuyorum
Ayy ben kaldırdım abla albüme attım oraya bak sen :) Gözleri sürmeli olan fotom son halim :)Ooo fotolar mı koyuluyo avatara?e ben de koyayım....üzümmmm sen de koysama kız...ferace sen deee
Ablacağızıma bak sen heyt bealın bakalım ...bu fotoyu ilkkez koyuyorum ha ..
Ne güzelsinn ama farklısın az önceki fotoyla sanki hayriş :)Bu da benim 1 ay önceki halim. Bu ay yüzüm çok zayıfladı nedense
Evet uzun boyda öyle bi sorundal var ben semiyorum uzun boylu hatunda 10 cm topuklu o ne öyle bulutlara mı deyceenizBenim kuzen daha şimdiden beni tembihliyor düğünümde sakın topuklu giyme iyice uzun olacannbizden diyor
Kız bak şimdi aramızdakı casuslar seni profikindeki sanacaklarAyy ben kaldırdım abla albüme attım oraya bak sen :) Gözleri sürmeli olan fotom son halim :)
Ay senin düğünde bir foton vardi abla super olmuştun yaOoo fotolar mı koyuluyo avatara?e ben de koyayım....üzümmmm sen de koysama kız...ferace sen deee
O 2 sene önceydi canım. 3 de olabilir. Dukan yapıyordum o zaman. Gözüm dönmüştü meyvesizliktenNe güzelsinn ama farklısın az önceki fotoyla sanki hayriş :)
Bende 170 sonrasını fazla buluyorum...Evet uzun boyda öyle bi sorundal var ben semiyorum uzun boylu hatunda 10 cm topuklu o ne öyle bulutlara mı deyceeniz
67 ........Ay ablaa bacaklarının inceliğini o aralardan anladım valla :) Şu an kaç kgsin :)
Gaza mı geldin ablam neee?yüz görümlülügüm hazırmi ???
Aynen çok farklı bende her fotoda ayri cikarimNe güzelsinn ama farklısın az önceki fotoyla sanki hayriş :)
Ohh fıstık gibisin maşallah...O 2 sene önceydi canım. 3 de olabilir. Dukan yapıyordum o zaman. Gözüm dönmüştü meyvesizlikten1,2 kilo bile yüzümü değiştiriyor ya
Kaptancığımm keşke düz koyaydın fotoyuOoo fotolar mı koyuluyo avatara?e ben de koyayım....üzümmmm sen de koysama kız...ferace sen deee
Kaptanım saçın ne renk bu fotoğrafta?Gaza mı geldin ablam neee?
ben de o beyaz pantalonlu tarzını beyendim çok
Ay ay yerim seni ablam ya67 ........
yüz görümlülügüm hazırmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?