Kız bi boydan koysan yaaa...sen de makyaj yapmıyosun deyil mi yağmurum?duru güzelliyiniz var hepinizin maaşallah...Büyük atamadim koca surat sigmadi
merhaba canım,Günaydın canıım, biraz kendini anlatsa eski üyeler, ne güzel olardı
Saraycam ramazanin galibi sen olacaksin . Menulerin yapmak istedigim ama yapamadigim Gibiler
Az ve cizsiz karbonsuz genelde
Kac kilo oldu ?
Yok yapmıyorum Ablam çekecek kimse yok şuan zaten ben before after e sakliyom kendimiKız bi boydan koysan yaaa...sen de makyaj yapmıyosun deyil mi yağmurum?duru güzelliyiniz var hepinizin maaşallah...
Çok duru temiz bir yüzün var tıpkı kalbin gibiHih yeni çektim saçlar kısacık oruçlu oruçlu ruh gibiyim
Yok yapmıyorum Ablam çekecek kimse yok şuan zaten ben before after e sakliyom kendimi
Tamam tamam...mucks..Yok yapmıyorum Ablam çekecek kimse yok şuan zaten ben before after e sakliyom kendimi
Kızlarımız pek güzel maşallah...Yok yapmıyorum Ablam çekecek kimse yok şuan zaten ben before after e sakliyom kendimi
Seni de göreydik iyiydi...ay kızım sende pek tatlısın, maşallah
Ben de istiyorum ya görmedim seniÖzelden atayım ablam sana
Onun da selamı varmıs. Abla iftarı yaptıktan sonra biraz dinlenip yürümeye cıkıyor. Gwlince zaten yorgun oluyor erkenden uyuyor. Gün icinde görüsemiyoruz kendisiyle aynı evin icinde
Ama şunu söyliym anam bu hızla giderse kacaklar takımı bu hafta birinci olur
Ödem falan hicbisey kalmadi
sağol ablamay kızım sende pek tatlısın, maşallah
Teşekkür ederimm. Evet benim. En yakın 1 ay önceki bu fotomdu. Güneşin azizliğine uğradım. Gözler tek çizgi kalmışprofildeki sen misin çok hoş
Oy çok tesekkur ederim canım tıpkı senin gibi :)Çok duru temiz bir yüzün var tıpkı kalbin gibi
Oy çok tesekkur ederim canım tıpkı senin gibi :)
Bizim ablalar daha güzelKızlarımız pek güzel maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?