Umarım öyledir canım teşekkürlerCanım Öyledir kesin haftaya bile tam anlamıyla düşmeyebilir çok etkiliyor regl oyüzden motivasyonunu bozma haftaya hoop diye düşersin mutlu olursun kendine bi hafta daha ver
Abla tartıyı bozdum sanırım doğru ölçse neyse de 10 kg eksik tartıyo başka bir yerde 5 kg flnİşşteeee bu benim alanımmmm aslım sen beni dinle bak :) geçen sene arabamız olmamasına rağmen annemle gaziantep,şanlıurfa ve kahramanmaraş turu yaptık inanılmaz eğlendik eminimki sizinki daha kolay geçer ulaşım açısındanaklında belli bir yer var mı yada düşündüğün bir güzergah bir özellik falan. mesela denize mi girmek istersen turistik olsun mu
Ama baksana aile var işin içinde ne edem beeen :) hem kaçaklar listesi olarak esneğiz
Aaaa ne artısı ne diyorsunnn
İnşaAllah canım, gitsin de gram gram gitsin aslında ama hırs yapıyorum bazen. Bekarken bi keresinde diyet için spora gidiyordum ve sahura kalkmadan oruç tutuyordum. Bi ayda 9 kilo vermiştim. Öyle hızlı versen diyo şeytan bazen. ama tabi ki alındı o kilolar. Yavaş da olsa kalıcı olsun inşallah. Çok da yavaş da olmasın bakalım :) sen de 500 gram verdin dimiOlsun canim...Sen iyi gidiyorsun...700 gram az mi...haftaya 94 lerin otasına dusersin
Ya burda bildirimde bulunmadıı yazınca bir kötüü hissettim kendimiiaeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7/64,5/0.2/%0.31)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,327)
uzum328 (95,7/95/0,7/%0,73)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123///)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)
Vuhuu süpperKaptanim kilo bildirimi
Geçen hafta 95.1
Bugün 93
Üstelik regli olduğum halde
Tebriklerr çok güzellKilo bildirimimi yapayım bari
Geçen hafta 77.500
Bu hafta 76.200
Fark 1300gr
Kendi rekorumu kırdım
800 gr çok iyi tebriklerselam kızlarkaç gündür çok rahatsızım midem ve karnım ağrıyor üşütmüşüm sanırım
kilo bildirimim
geçen hafta: 81.8
bu hafta : 81
aradaki fark : 0.8
yüzde olarak : 0.97
Olsun sıkma canını. Geceden 2 kuru kayısıyı ya da inciri suya koy. Ağzını kapat. Sabah ilacını içince önce kayısıları yada incirleri ye. Bir bardak su olacak. Sonra da suyunu ic. Bir iki güne düzelir. Bi de cok zorlanırsan kayısılı ya da kiraz saplı form çayı var. O da iyi geliyor ama bu dedigim yöntemin bi zararı yok. Bunu bi dene kuzum
Siskinlik icin de yesil çay öneriyorum. Günde 1-2 fincan içersen o da etkili olur. Haftaya bomba gibi gelirsin
Ya burda bildirimde bulunmadıı yazınca bir kötüü hissettim kendimii
Kaptanim kilo bildirimi
Geçen hafta 95.1
Bugün 93
Üstelik regli olduğum halde
N Neshve evet canım yarım kilo gitti
böyle kilo hesabı diyince çok gibi oluyor... 500 gram diyince az gibi oluyor :))))
hayırlısı bakalım...
bizim akıllı bıdıkAsli_95 bana demiştiki...
önünde düğün varmış yok bayram varmış diye kendini kasma sanki ondan sonra tekrar hayat yok mu
demişti...kasmıyorum artık...
Hayır canım çarşamba 6 evden çıkarken tartilmistim 88 dim ama burda bugün tartildim 94 geldim
Anladım zaten canım ama yine de garip geldiiÇok sağol destek olduğun içinDediklerini yapıcam umarım güzel bir sonuç alırım
Tek derdin bu olsun ya hayatta
Kurallar böyle kuzum tartım bozuk diye bir seçeneğimiz yok
Senin tartıların arasındaki kilo farkı ne kadardı onu eklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?