A a aaa yaptın mı listeyi aslım?bugün hiç dokanmam listeye,cezan olsun...sanki 2haftadır çok dokunuyodum daŞimdilik bildirim yapmayan kızlara ikiye bölündü ekledim yarın duruma göre değiştiririz.
***7.TAKIM 421.ETAP***
yasom7272(69.6/68.5/1.1/%1.58)
suveyma(66.9///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
HIRSIZI(74/73.5/0.5/%0.68)
habinar(77.5///)
Asli_95(62.8/63/-0.2/%-0.32)
munukedi(68.7///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
karar77(88///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
psikohayris(66.7///)
feraceli(80///)
asfarovski(72.1///)Kilosu Sabit
besive(74.4/73.7/0.7/%0.47)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
mor vampir(60.5///)
_incitanesi_(62.6///)
ksrays(69.5/69.9/-0.4/%0.58)
Ahu060812(88///)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Yardımcın da artıda ki. Valla ben de olsam liste yapamazdim.
A a aaa yaptın mı listeyi aslım?bugün hiç dokanmam listeye,cezan olsun...sanki 2haftadır çok dokunuyodum da
şaka bi yana ellerine sağlık...hiççç yapasım yoktu
Evet bitanem...
Etipufum ideal kilom yaşıma boyuma göre 56 ama ben cesarer edememistim. Daha önce 60 kg da yüzüm cok çökmüstü yine öyle olur diye hedefimi 60 belirlediydim. Su an hedefime 4-5 kg kaldı ve çökme falan olmadı çok şükür. Böyle de mutluyum.O ben de de olmuştu . 58 é hiç ulaşamaz misim gibi geliyordu
Şimdi yetmiyor asla...bazen kendimi sisko hissedince. Başa dönüp boyle düşündüğümü hatırlıyorum. Moral oluyor. Ama sana diyim bak kaptirma kendinı geldigin yeri unutma. Mutlu ol. Bi keresinde selin paylaşmışti nasıl da mutsuz gezdigini onca verdigi kiloya rağmen . İyisi mi her halde kendinı sevebilmek önemli. Şahsen ben verdiklerimi yaz bitmeden alırsam. Çok mutsuz olurum. Kendimi affetmem
Tartıldım, dünle aynı çıktı sonuç;
Geçen Hafta: 64
Bu Hafta: 62.5
Fark: 1.5
Selinim yer boşalır boşalmaz seni listeye alıp mezun edelim...kaçla başlamıştın?
Yakalandım desenize
ADINIZ:Selin
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ: 60.5 (cuma günü montide 4. günüm dü bildirim yapmıştım)
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Genetik, ve güzel olan şeylerin kilo yapıcı olmasından :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında hep istiyordum, ama artık çok sıkıldım ve bu gidişe bir dur dedim hee birde abimin düğünü var Mayıs"ta
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Yeni mezunum ve 5 yıl aradan sonra ailemin yanına döndüm, çalışıyorum ve iş ev motonluğundan sıkıldığım için kendimi kilo vermeye, diyetlere, forumlara adadım. Biraz hazır cevabımdır, severim ve sevilirim.
Aslında hedefim 58 falandı sonra baktım 55 olmak isteyen çok var dedim ki vermişken tam vereyim. Ocak'ta kendi çapımda menü azaltarak, dikkat ederek diyete başladım. Eğer cuma günkü kilo doğru çıktı ise 66 dan 60.5 kg düştümDuraklama dönemlerim çok oldu, yeni arayışlarda iken Montigac diyetini gördüm ve sistem olarak mantıklı geldi. 9. günümdeyim ve hiç kaçamak yapmadım Biraz daha konuşursam çocukluğuma doğru ineceğim
Teşekkür ederiiimmm.Tebrik ederimmm
tebrikler canımTartıldım, dünle aynı çıktı sonuç;
Geçen Hafta: 64
Bu Hafta: 62.5
Fark: 1.5
Teşekkürler Saraycamtebrikler canım
Teşekkürler SaraycamSende durum nasıl? Bildirim yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?