Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A a aaa yaptın mı listeyi aslım?bugün hiç dokanmam listeye,cezan olsun...sanki 2haftadır çok dokunuyodum da
şaka bi yana ellerine sağlık...hiççç yapasım yoktu

Yardımcın da artıda ki. Valla ben de olsam liste yapamazdim.

Sanki isteyerek mi artıdayım, oruç tutamadığım için iftar öncesi çıkan su kaybı geri geldi sadece yoksa ben sporumu da yaptım. Listeyi ben yaparım Aynura cezam olsun sıkıntı değil bana kalsın

Etipufum ideal kilom yaşıma boyuma göre 56 ama ben cesarer edememistim. Daha önce 60 kg da yüzüm cok çökmüstü yine öyle olur diye hedefimi 60 belirlediydim. Su an hedefime 4-5 kg kaldı ve çökme falan olmadı çok şükür. Böyle de mutluyum.
Umarım almayız verdiklerimizi. Sen daha çok korkmalısın çünkü yağlı ya da abur cuburları kilo almaktan önce midem yüzünden yiyemiyorum. Yeme saatim ne yedigim hepsini mideme göre ayarlamak zorundayım aynı acıları bi daha çekmemek için. Bu yasta 2. mide kanamamı geçirdim. Bu yüzden diyet benim icin cok kolay ilerledi
Ama senin isin zor. Gerci spor yapıyorsun sen çok güzel. Az biraz da dikkat ederaen biseycik olmaz.

Ayyy ne yazmışım ya okurken kızma bana. Çenem düşmüş

Selinim yer boşalır boşalmaz seni listeye alıp mezun edelim...kaçla başlamıştın?

Buldum da geldim. 25 Martta gelmişim

slm kızlar hepinizi kutluyorum canlarım vermeyenler gene umutsuzluğa kapılmış öyle sezinledim bikere kilo vermeyi uzun vadede duşunup kendinizi kasmassanız daha iyi vereceğinizi düşünüyorum ama 2 ayda3ayda 15 kilo versenizde beden ve ruh sağlığınızın kaybolduğunu göreceksiniz tekrar misliyle geri alacaksınız bence rahat olun hepiniz gençsiniz çok rahat vereceksiniz ben size sonuna kadar güveniyorum yeterki isteyin umutsuzluk yok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…