slm kızlar hepinizi kutluyorum canlarım vermeyenler gene umutsuzluğa kapılmış öyle sezinledim bikere kilo vermeyi uzun vadede duşunup kendinizi kasmassanız daha iyi vereceğinizi düşünüyorum ama 2 ayda3ayda 15 kilo versenizde beden ve ruh sağlığınızın kaybolduğunu göreceksiniz tekrar misliyle geri alacaksınız bence rahat olun hepiniz gençsiniz çok rahat vereceksiniz ben size sonuna kadar güveniyorum yeterki isteyin umutsuzluk yok ....
aeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7/64,5/0.2/%0.31)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,327)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123///)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)
Kızlar nerdesiniz
aynen katılıyorum, hemen demoralize oluyor bizim çıtırlar
slm kızlar hepinizi kutluyorum canlarım vermeyenler gene umutsuzluğa kapılmış öyle sezinledim bikere kilo vermeyi uzun vadede duşunup kendinizi kasmassanız daha iyi vereceğinizi düşünüyorum ama 2 ayda3ayda 15 kilo versenizde beden ve ruh sağlığınızın kaybolduğunu göreceksiniz tekrar misliyle geri alacaksınız bence rahat olun hepiniz gençsiniz çok rahat vereceksiniz ben size sonuna kadar güveniyorum yeterki isteyin umutsuzluk yok ....
Yumurtalı köfte birazdan bildirim yapacak. Kendileri uyuyor şu anaeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7/64,5/0.2/%0.31)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,327)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123///)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)
Kızlar nerdesiniz
Aslımm sen niye üzüyorsun kendini. Bir iki kez dısarda yemek zorunda kaldın. Ondan oldu bence. Bi de sabah mide koruyucu alıyorsan o bende ödem yapıyor. Belki sen de de olabilir. Bu hafta dikkat eder toparlarsın sen hırslı kızsınBuradaki sorun verememek değil bence, istediğini elde etmek için yeterince mücadele etmemek. Yani kendim için konuşayım kilo veremediğime değil elimden geleni yapmadığıma üzülüyorum
Aslımm sen niye üzüyorsun kendini. Bir iki kez dısarda yemek zorunda kaldın. Ondan oldu bence. Bi de sabah mide koruyucu alıyorsan o bende ödem yapıyor. Belki sen de de olabilir. Bu hafta dikkat eder toparlarsın sen hırslı kızsın
Olsun, haftaya daha iyi olur inşAllah. :)bu hafta istediğim gibi olmadı 200 gr gitti, ama akşam tartılacağım yine :)
Daha ben bildirim yapmadım ama başka artı olmayacak sanırımakşama gelirler,
yüzdemiz iyi sanki
Kilodan ziyade şişkinlik yapıyor. En azından bende cok oluyor. Bak ben unutmustum senin tuvalet problemin de var. Bütün herşey aleyhine şu an. + cıkmamıssn ama yine de. Ac karna kuru incir de yiyebilirsin. O da etkili bak bağırsaklaraKarnım çok şiş zaten tuvalet problemim düzeldiği halde. bu ilaçlar kilo yaparmıki ?
Kilodan ziyade şişkinlik yapıyor. En azından bende cok oluyor. Bak ben unutmustum senin tuvalet problemin de var. Bütün herşey aleyhine şu an. + cıkmamıssn ama yine de. Ac karna kuru incir de yiyebilirsin. O da etkili bak bağırsaklara
Daha yapmadım canım heran yapabilirimKanka bildirim yaptınmı göremedim
Ben akşam yapacam
Olsun sıkma canını. Geceden 2 kuru kayısıyı ya da inciri suya koy. Ağzını kapat. Sabah ilacını içince önce kayısıları yada incirleri ye. Bir bardak su olacak. Sonra da suyunu ic. Bir iki güne düzelir. Bi de cok zorlanırsan kayısılı ya da kiraz saplı form çayı var. O da iyi geliyor ama bu dedigim yöntemin bi zararı yok. Bunu bi dene kuzumGece yatmadan hemen önce içtiğim şurup da var çünkü belki dengemi bozmuş olabilir bilmiyorum200 gr artıdayım aslında
Siskinlik icin de yesil çay öneriyorum. Günde 1-2 fincan içersen o da etkili olur. Haftaya bomba gibi gelirsinOlsun sıkma canını. Geceden 2 kuru kayısıyı ya da inciri suya koy. Ağzını kapat. Sabah ilacını içince önce kayısıları yada incirleri ye. Bir bardak su olacak. Sonra da suyunu ic. Bir iki güne düzelir. Bi de cok zorlanırsan kayısılı ya da kiraz saplı form çayı var. O da iyi geliyor ama bu dedigim yöntemin bi zararı yok. Bunu bi dene kuzum
Olsun canim...Sen iyi gidiyorsun...700 gram az mi...haftaya 94 lerin otasına dusersin
Canım Öyledir kesin haftaya bile tam anlamıyla düşmeyebilir çok etkiliyor regl oyüzden motivasyonunu bozma haftaya hoop diye düşersin mutlu olursun kendine bi hafta daha verGeçen hafta:80 dim
2 gün önce:82
Bugün:81.5
Regliyim onun artısıda olabilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?