Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7/64,5/0.2/%0.31)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,327)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123///)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)

Kızlar nerdesiniz

aynen katılıyorum, hemen demoralize oluyor bizim çıtırlar

akşama gelirler,
yüzdemiz iyi sanki

aynen katılıyorum, hemen demoralize oluyor bizim çıtırlar

Buradaki sorun verememek değil bence, istediğini elde etmek için yeterince mücadele etmemek. Yani kendim için konuşayım kilo veremediğime değil elimden geleni yapmadığıma üzülüyorum

Yumurtalı köfte birazdan bildirim yapacak. Kendileri uyuyor şu an

Buradaki sorun verememek değil bence, istediğini elde etmek için yeterince mücadele etmemek. Yani kendim için konuşayım kilo veremediğime değil elimden geleni yapmadığıma üzülüyorum
Aslımm sen niye üzüyorsun kendini. Bir iki kez dısarda yemek zorunda kaldın. Ondan oldu bence. Bi de sabah mide koruyucu alıyorsan o bende ödem yapıyor. Belki sen de de olabilir. Bu hafta dikkat eder toparlarsın sen hırslı kızsın

Karnım çok şiş zaten tuvalet problemim düzeldiği halde. bu ilaçlar kilo yaparmıki ?

Karnım çok şiş zaten tuvalet problemim düzeldiği halde. bu ilaçlar kilo yaparmıki ?
Kilodan ziyade şişkinlik yapıyor. En azından bende cok oluyor. Bak ben unutmustum senin tuvalet problemin de var. Bütün herşey aleyhine şu an. + cıkmamıssn ama yine de. Ac karna kuru incir de yiyebilirsin. O da etkili bak bağırsaklara

Gece yatmadan hemen önce içtiğim şurup da var çünkü belki dengemi bozmuş olabilir bilmiyorum 200 gr artıdayım aslında

Gece yatmadan hemen önce içtiğim şurup da var çünkü belki dengemi bozmuş olabilir bilmiyorum 200 gr artıdayım aslında
Olsun sıkma canını. Geceden 2 kuru kayısıyı ya da inciri suya koy. Ağzını kapat. Sabah ilacını içince önce kayısıları yada incirleri ye. Bir bardak su olacak. Sonra da suyunu ic. Bir iki güne düzelir. Bi de cok zorlanırsan kayısılı ya da kiraz saplı form çayı var. O da iyi geliyor ama bu dedigim yöntemin bi zararı yok. Bunu bi dene kuzum

Siskinlik icin de yesil çay öneriyorum. Günde 1-2 fincan içersen o da etkili olur. Haftaya bomba gibi gelirsin

Geçen hafta:80 dim
2 gün önce:82
Bugün:81.5
Regliyim onun artısıda olabilir bilmiyorum
Canım Öyledir kesin haftaya bile tam anlamıyla düşmeyebilir çok etkiliyor regl oyüzden motivasyonunu bozma haftaya hoop diye düşersin mutlu olursun kendine bi hafta daha ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…