Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bugün fazla bi gevezelik yapmamışsınız bakıyorum:))))
bugün ki mamalarımı yazayım hemen:

sabah:
3 adet ceviz(başa yazıyorum ki dikkat çeksin:)
2 dilim beyaz ekmek
2 dilim peynir
domates salatalık
açık çaykafamçokkarıştı

ara:
1 adet kocaman elma

öğle:
6 yemek kaşığı patlıcan yeöeği
2 adet köfte
2 dilim kepek ekmeği
marul salatalık

ara:
1 adet büyükçe armut

akşam:
6 kaşık taze fasülye
yoğurt
1 dilim ekmek
önden belki 1 kepçe şehriye çorbası

ara:
misafirim var zenci kek yapmayı düşünüyorum
küçük 1 dilim yiyebilirim:))amaaa yemeye de bilirimmm:)))

yürüyüşlerimi yapamıyorum artık kızlar ne yazık ki((doktor yasakladı dierk olarak...bakalım hele bi kesinleşsin şu hamilelik işi hayırlısıyla bebişim sağlıcakla tutunsun sonra ufak ufak başlarım belki de:)))

gizemcim benim anne tarafında da şeker hastalığı oldukça sık görülüyo doktorlar da direk bu konuya işaret ediyolar saolsunlar..aslında genetik olarak geride başlamış gibi oluyoruz ama zayıflayarak hatta spor yaparak bu dezavantajı avantaja çevirmek mümkün:)))ne güzel maşşallh bi sorun çıkmamış sonuçlarında çok sevindim..ben de arada hep şekerimi ölçtürürüm annemin makinası var:))tedbir kuldan takdir Allah tan:)))

emoşum sana noldu arkadaşım yaaa?nazar ettik valaaa seninazar:
arada bööle krizler bana da oluyo hakkaten de içim istiyo derler ya hani hatta bende pilava karşı o şekilde bi istek oluyo gidip gelip yiyesim geliyo pilavdan...offf ne kadar zor bişey olduğunu biliyorum canım umarım geçici bi durumdur tatlım bir kaç güne içindeki canavar terki diyar eyler inşallah:)))sen de aramıza dönersin fit fit:)))

yaa kimse uğramıyor buralara artık...

ayçin yok
aslı yok
zeynep arada geliyor
liv yok
bi aşkito,ben,gizem,emoş,s.zeynep

bizde ara ara giriyoruz kimse yok diye

saba
sucuk,domates,salatalık,yeşil çay

ara kuru kayısı badem

öğlen levrek,salata

ara peynir

akşam
karpuz peynir

selam canlar
bu aalar nete sık giremiyorum. annem geldi meleketten . cuma gun da kısa bi sureliğinne eşimin memleketine gidcegim. salı gunu bomba gunu donerim inş.

kaptanım bunu izin talebi olarak alırsanız cok seviinirim.

sabah.
klasik kahvaltı,
öğle
1 kase corba ,2 dl ekmek, 5 adet hurma

aksam
1,5 kase corba ,2 dil ekmek

1pors meyve,
dayanamıyorum birazdan da dondurma yiyeceğim. bugunku sut hakkımı kullanmıs olurum.sempatiksalakcinni

selamlar iyi geceler
bu haftasonunu da atlatayım aranızdayım inşallah söz veriyorum. geçmiş neyim de okuyamıyorum. yarın akşamdan kilo bildirimimi yaparım inşallah. hepinizi çok özledim

slmlar evet bugünde giremedim kardeşim bucaktan geldi sınavı vardı diye gitmişti 8de geldi yemeğe oturduk hemen 8buçuktu babamın arkadaşına gittik 12ydi geldik yarında yapılacaklar var yani yarında gitcez onlara yattıydım kalkınca baktım bilgisayar açı dedim bakayım kim napmış

valla canım aynı dert bendede var ders çalışıorum ya aralarda ne yesem ne yesem diye düşünüyorum hep ama yemiyorum şu meyveli sakızlardan aldım ağzıma ondan atıyorum tadı geçene kadar çiğniyorum sonra atıyorum aslında karnım tok ama illa yasaklı işey yiysim geliyo benim dolapta iki tane bana dar gelen çok güzel pantolonum var canım yemek istedikçe onları giyiyoum olmadığını gözümle görünce vazgeçiyorum ya da kilomu dah fazla gösteren bişeyleer giyiyorum bak daha çok var yeme yeme zeyneppppppp diye kızıyorum kendime valaa böyle engel olmaya çalışıyorum. yoksa beni ince gösteren üstüme bol gelmeye başlayan pantolonlarımı giyince aman nasılsa zayıflıyorum deyip yemek için kendimi kandıryorum :) bence sende dene bu yöntemi dolapta sana olmayanları giy gör daha vrmen gerektiğini

ben girmişken bugün ki menümü yazayım
sabah= 5-6 kiraz 2 kayısı 2 su bardağı su
15 dk sonra
domates salatalık peynir zeytin 1 yumurta çay ekmek yemedim
arada karpuz yerim
öğlen haşlanmış tavuk ve yanına cacık istedi canım üşenmessem yaparım
ara meyve yerim
akşam 1 tabak bezelye ve salata yada karpuz

selam kızlarrr

böyle giderse yani kimse gelmezse takımı kapatacağım ona göre

yapmayın lütfen uğrayın şuraya ben fazla gelemiyorum ama biliyorsunuz sorunlarım var yinede sizi takip ediyorum

liv daha ilk haftadan paylaşımların yok denecek kadar cuma listeye alınma işin askıya alınabilir ona göre daha fazla paylaşım yapmalısın.

s.zeynep umarım bebeğin inatla tutunur annesine ama aslıya katılıyorum bulantılara sevinme bence hayatını zindanada çevirebilir

nesibe çok az yiyorsun sadece çorbadan yeterli vitamini alamazsın.
zalimi şimdi listeden çıkman kesinmi ona göre düzenleme yapacağım
perperi sende daha fazla uğramalısın bu hafta senden en az 1 kilo kaybetmeni bekliyorum
hilal canım biz yokuz diye gelmemezlik yapma sopanıda eline al böyle gelmeyenleri deşifre et :))))))))))
emoşum canım dün dünde kaldı sakın moralini bozma dönem dönem hepimiz yeme krizlerine yeniliyoruz önemli olan devam etmemek.diyetine kaldığın yerden başla kriz anlarında ev işi falan yap
askitom sende iyi gidiyorsun ama ama ama senin menülerin beni korkutuyor sanki yeterli beslernmeyi yapamıyorsun
zeynepcim sanada ayrıca öpücüklerimi gönderiyorum aksatmadan burayı boş bırakmadığın için

evettt yarın herkesi göreceğiz bakalım

burdaki zeynep ben mi oluyorum bilmiyorum ama üzerime alındım artık kaptanım (hamilelik alınganlığı:)valaaa teşekkürler..a.s.a.s.
bulantılarım çok yok aslında sadece sabahları oluyo accuk o da bişeyler atıştırınca hemencecik geçiyo...yarın büyük gün nihayet doktora gidiyorum akşama doğru randevum yazarım buraya sonuçlarımı...çok umutlu değilim yalnız adet gibi bişey oldum bilmiyorum üstüne görme dedikleri şey midir belki öyledir ama kendimi kötüye hazırlıyorum her halükarda tabi ki moralimi bozmadan merak etmeyin kızlar:)))eğer içimde bi canlı varsa kötü etkilenmesini istemem yavrumun:)))bakalım olacakla öleceğe çare bulunmaz derler hayırlısı neyse o olsun hakkımda:))insan böyle avutunca kendini rahatlıyo hakikaten:)))gene de bana dua edin kızlar inşallah sonuçlar güzel olur bebişim bana tutunmuştur:)))

Son düzenleme:
bugünkü mamişlerimi yazayım:

sabah:
2 adet ceviz
dün akşamki misafirlere yaptığım az yağlı peynirli ''yarım'' gül böreği
açık çay 1 bardak (accuk şekerle)
yarım kibrit kutusu peynir
salatalık domates

ara:
24 adet çilek:)çok severim

öğle:
6 kaşık taze fasülye
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
domates

ara:
24 adet çilek

akşam:
6 yemek kaşığı taze fasülye(biraz fazla oldu fasülyem ama ne yapayım yemek yapamayacağım yeni)
tavuk 2 köfte kadar (az yağda küçük küçük sotelemeyi düşünüyorum bol baharatla)
1 dilim ekmek
salata bol yeşillikli:)

ara:
gene çilek yerim sanırım:roflol::roflol:

bu arada benim listeler yemek tarifine döndü farkındayım:))hani şimdi börek deyince gözlerinizi belertmeyin delikafadulden az yağlı olduğunu falan belirtiyorum yani yanlış anlaşılmasın savunma amaçlı değil yani:roflol::teytey:a.s.

tünaydin....

eevt aycincim yeterli beslenmiyorum..
tatli krizlerim oldugu icin bir ögün atlayip dondurma yiyorum bi kac gündür :)

napim bir sekilde dengelemem lazim iste:)

s.zeynep cilek fabrikanizmi var kuuu :))

cnm nete girme şansım varmış pek paylaşımda bulunamayabilirim denizinden çıkmam çünkü çok seviyorum ama kilo bildirimi yaparım tartımı alcam yanıma herşey var zaten sadece kıyafetle yicek götürcez aralarda girerim

merhaba arkadaşlar adım canan bende aranıza katılmak isrtiyorum akşam tartılıp girerim kilomu falan
ama benim pek umudum yok metabolizmam çok yavaş troiddden dolayı ama yinede denemek istiyorum

canancim hosgeldin canimm

sen her gün ne yedin ne ictin bildir bir de cumalari kilo bildirimini yap.
listede yer acilinca yarismaya tam olarak katilirsin bebaam

olur dimi aycincim :) ben böle sahipleniverdim listeyi pp

tünaydin....

eevt aycincim yeterli beslenmiyorum..
tatli krizlerim oldugu icin bir ögün atlayip dondurma yiyorum bi kac gündür :)

napim bir sekilde dengelemem lazim iste:)

s.zeynep cilek fabrikanizmi var kuuu :))

yaaa çilek çilek dedim ama hepsinin şaftı kaymış inatla yedim ama hafif midem bulandı yani:bbo: artık zamanı geçti ne de olsa...
kuzuşum bebişimiz nasıl bakem...
canım inşallah iyidir ama resmen regl oluyo gibiyim galiba hamilelik işi yarım kalacak...kahverengi lekelenmem var çok fazla üstüne görme dedikleri şeyi de yaşıyo olabilirim bilemiyorum açıkçası...CADIARZU neyse yarın herşey belli olacak bakalım kısmetse inşallah:)))kötü sonuca da hazırladım kendimi açıkçası gene de bana dua edin kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…