slmlar ne o kimse uğramıyor nerelerdesiniz kızlar çeşmeye gidiyorum cnm arada bir dönüp eve sonra tekrar gidecekmişiz net bağlantısı varmış ama sorunlu olabiliyormuş sabah kalpçiye gittim diyetisenim gönderdi nefes düzensizliği için çok kilolusun dedi tartıldım 83 kiloyumm ve tam 10 kilo verdim 92-93tü başladım bana sordu ailede kalp rahatsızlığı varmı diye ee olmazmı babannem kalpten öldü bir anda hiç bişiyi yoktu yatırmadı yani annanemde kapakçık 1inde annem 3 kapakta yetmezlik var bişeyler daha var annemde onlrıda söyledim sizdede olabilir dedi baktı şimdilik herşey normal çok güzel çalışıyor dedi nefes düzensizliği stresten üzüntüden olurmuş oldumu öyle bişi dedi arada kontrole gitcem ailenin hepsinde olduğu için ırsi olabilirmiş umarım hiçbir sorun olmaz dedi ve doktorum çok iyiydi gümrükte konak kardiyoloji dal merkezi sevda hanım ayçincim bişi olursa gitmeni öneririm hatta şiddetle orayı tavsiye ederim çok ilgili ve aksi olmayan bir doktor bu arada pek giremiyorum artık nete yani annem oturuyor o kalkıyor babam geçiyor oyunlara alıştılar kaldıramıyorum ne yaparsam yapayım hadi görüşürüz by
öff kızlar nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum:çok üzgünüm:
derdimi dökmem lazım:gitme:
ben hayvanlar gibi yemek yiyorummafoldumbenmafoldumben
aynen bir öküz gibiohaoldumsmile:gitme::2:
kendimi yemelerden alamıyorum yaaa:gitme:ne yapacağımı şaşırdm...
sabahtan çok iyi başlıyorum...azimle gayretle...öğlen de iyi geçiyo...ama akşam üzeri...sanki içime bi canavar giriyokafamçokkarıştıdelirmiş gibi oluyorum:2:
akşam üzeri gene bi tuhaf oldum kalktım koca bi tabak kabak yemeği aldım...ama hayır o beni kesmedi...nasıl tırmalıyorum...delirdim sanki...dolabı indirdim aşağımafoldumbenmafoldumben
ayyyy hırsımı alana kadar yiyorum...regl dönemim değil,bi sıkıntım yok...anlamadım nye böle oldum...ama çok kötüyüm...utanıyorum kendimdenmafoldumben
ne yapıcam nasıl normale dönücem bilmiyorum...gitgide dibe batıyorum...çok üzgünüm gerçektenmafoldumben
yeme krizi dedikleri bu olsa gerek:gitme:
bilmiyorum aşkitom yaa:2: çook çok üzülüyorum ama:gitme:
2-3 gündür çok kararlı başlıyorum,kendime bir sürü sözler veriyorum...ana bi saat geliyoohaoldumsmile:sinifsinif: saki içime canavar giriyo:gitme:
ook üzgünüm yaaa...kendime yemin ettim...yarın böyle olmayacak:Saruboceq:
ooff off allahım yardım et:Saruboceq:
selam kızlarrr
böyle giderse yani kimse gelmezse takımı kapatacağım ona göre
yapmayın lütfen uğrayın şuraya ben fazla gelemiyorum ama biliyorsunuz sorunlarım var yinede sizi takip ediyorum
liv daha ilk haftadan paylaşımların yok denecek kadar cuma listeye alınma işin askıya alınabilir ona göre daha fazla paylaşım yapmalısın.
s.zeynep umarım bebeğin inatla tutunur annesine ama aslıya katılıyorum bulantılara sevinme bence hayatını zindanada çevirebilir
nesibe çok az yiyorsun sadece çorbadan yeterli vitamini alamazsın.
zalimi şimdi listeden çıkman kesinmi ona göre düzenleme yapacağım
perperi sende daha fazla uğramalısın bu hafta senden en az 1 kilo kaybetmeni bekliyorum
hilal canım biz yokuz diye gelmemezlik yapma sopanıda eline al böyle gelmeyenleri deşifre et :))))))))))
emoşum canım dün dünde kaldı sakın moralini bozma dönem dönem hepimiz yeme krizlerine yeniliyoruz önemli olan devam etmemek.diyetine kaldığın yerden başla kriz anlarında ev işi falan yap
askitom sende iyi gidiyorsun ama ama ama senin menülerin beni korkutuyor sanki yeterli beslernmeyi yapamıyorsun
zeynepcim sanada ayrıca öpücüklerimi gönderiyorum aksatmadan burayı boş bırakmadığın için
evettt yarın herkesi göreceğiz bakalım
tünaydin....
eevt aycincim yeterli beslenmiyorum..
tatli krizlerim oldugu icin bir ögün atlayip dondurma yiyorum bi kac gündür :)
napim bir sekilde dengelemem lazim iste:)
s.zeynep cilek fabrikanizmi var kuuu :))
canım inşallah iyidir ama resmen regl oluyo gibiyim galiba hamilelik işi yarım kalacak...kahverengi lekelenmem var çok fazla üstüne görme dedikleri şeyi de yaşıyo olabilirim bilemiyorum açıkçası...CADIARZU neyse yarın herşey belli olacak bakalım kısmetse inşallah:)))kötü sonuca da hazırladım kendimi açıkçası gene de bana dua edin kızlar :)))kuzuşum bebişimiz nasıl bakem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?