Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.

nörüyosunuz bakim :)

s.zeynep tebrik ederim canım,kolay bi hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.

ayçincim noldu şimdi ben mezun oldummu diplomamı aldımmı bacı :)

hoşgeldin ayşegülümopuyorumnanaktan:dance:
ben de anlamadım valla nooldu senin iş:uhm:hani diplomanı da görmedikbenneyaptımki

ayşegülcüm senin diploman hazır püsküüt yayınladı ama ben sana haber vermedim galiba s4n bakmışsındır diye düşündüm dur link ekleyeyim

slm kızlar her ne kadar listeden çıkmış da olsam buralardayım sizi bırakmam aslaolumunekankayizsmile
tebrik eden ve beslenmemde dikkat etmem gereken şeyleri hatırlatan arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum üşengeçliğim üstümde alıntı yapamadım:kedi:
kızlar bu arada bende kahverengi lekelenmeler olmaya başladı çok korkuyorumeyvahedigeldismile doktorumun randevuları çok dolu anca cumaya randevu alabldim gerçi lekelenmeler fazlalaşırsa hemen gel araya sıkıştıralım seni dedi...bolca istirahat verdi saolsun kocişim bana çok iyi bakıo yemekleri falan ayarlıyo bulaşıkları yerleştiriyo:)))kötü günde de yanımda olduğunu gösterdi maşallah bugün işyerinde hep yattım dün yürüyüşten sonra oldu ilk defa çok çok az bi şey damla gibi belki içinizde yaşayanınız olmuştur forumlarda deli gibi bu konuyu araştırıyorum...bol bol su içip dinleneceğim inşallah bişey olmaz...dua edin bana...
bu arada bugün diyetisyenie gittim hamileyim ama henüz ultrasona baktırmadım kesinliği yok dedim o da bana olsun hemen yemek listeni ona göre ayarlayalım dedi zaten biliyosunuz azar azar sık sık yemeye çalışıyodum gene aynı şeyler var aslında ama günde 3 adet ceviz ve mutlaka haftada 1 balık verdi diyetisyenim suyu arttırabilirsin 2 bardak dedi...lekelenmeler için de kesinlikle yürüyüşlerine ara veriyosun hele bi durumun netleşsin bakarız dedi...yani durum bu kızlarşimdilik...haa bi de yumurtayı ihmal etme sakın dedi 2 3 günde bir mutlaka yemeliymişim demir açısından...çaya henüz bişey demedi ama iyice açık içecekmişim((amaaan öyle çay içmektense hiiç içmem daha iyi yanilülülülülülü
bu arada ayşegülcüm tebrik ediyorum arkadaşım valaaa süppersin!!!darısı diğer kızların başına inşalah....
bugün listemden hariç yaramaslık yapıp yediğim akşam yemeğinde pizza var 3/4 ünü yedim amaaaa:)))yanında da hazır vişne suyu aylar oldu hazır meyve suyu içmeyeli:)) bi kere daha böyle yapmıştım hatırlıyo musunuz?:))))diyetisyen günlerini kafadan tatil ilan ediyorum kendime sanırım....700 gram da vermişim ayrıca:)))hihoyyyt bakalım cumaya neler olacak hayırlısı:)))

öff kızlar nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum:çok üzgünüm:
derdimi dökmem lazım:gitme:
ben hayvanlar gibi yemek yiyorummafoldumbenmafoldumben
aynen bir öküz gibiohaoldumsmile:gitme::2:
kendimi yemelerden alamıyorum yaaa:gitme:ne yapacağımı şaşırdm...
sabahtan çok iyi başlıyorum...azimle gayretle...öğlen de iyi geçiyo...ama akşam üzeri...sanki içime bi canavar giriyokafamçokkarıştıdelirmiş gibi oluyorum:2:
akşam üzeri gene bi tuhaf oldum kalktım koca bi tabak kabak yemeği aldım...ama hayır o beni kesmedi...nasıl tırmalıyorum...delirdim sanki...dolabı indirdim aşağımafoldumbenmafoldumben
ayyyy hırsımı alana kadar yiyorum...regl dönemim değil,bi sıkıntım yok...anlamadım nye böle oldum...ama çok kötüyüm...utanıyorum kendimdenmafoldumben
ne yapıcam nasıl normale dönücem bilmiyorum...gitgide dibe batıyorum...çok üzgünüm gerçektenmafoldumben
yeme krizi dedikleri bu olsa gerek:gitme:

zeynepcim adaşım inşallah kötü bişey değildir ama sen yinede bol bol yat dinlen yan gel yat kızım keyfine bakkk bak eşin yardımda ediyomuş edecek tabi ona baba olma zevkini yaşatacaksın inşallah Allahın iziyle
bende bugün ki mamalarımı yazayım des çalışmaya devam sonra
sabah yumurta domates salatalık peynir zeytin ekmek yok çay
öğlen 1-2 parça haşlanmış tavuk
akşam bezelye
şimdi kiraz
bugün az yedim cumaya 65.5 olmam lazım

zeynepcim korkma canim.. allahin izniyle biseycik olmaz.
kalbini ferah tut.

emo$ canim noldu sana böyle allah askina nazar degdirdik galiba..
ne kadar ugrastin didindin.. inan degmez. yeme

bilmiyorum aşkitom yaa:2: çook çok üzülüyorum ama:gitme:
2-3 gündür çok kararlı başlıyorum,kendime bir sürü sözler veriyorum...ana bi saat geliyoohaoldumsmile:sinifsinif: saki içime canavar giriyo:gitme:
ook üzgünüm yaaa...kendime yemin ettim...yarın böyle olmayacak:Saruboceq:
ooff off allahım yardım et:Saruboceq:

günaydın herkesee

emoşum napıyon seeeen..ne kadar zor veriyoruz biliyorsun..geçen haftada 2.5 kilo aldın..onun üzüntüsüyle hırsıyla bu hafta çok dikkat etmen lazımdı..bak yoksa aldığın kilolar oturacak daha zor vereceksin canım benim..
nolur dikkat et kendine gel..
ne kadar emek harcıyoruz...boşa gitmesin

slmlar ne o kimse uğramıyor nerelerdesiniz kızlar çeşmeye gidiyorum cnm arada bir dönüp eve sonra tekrar gidecekmişiz net bağlantısı varmış ama sorunlu olabiliyormuş sabah kalpçiye gittim diyetisenim gönderdi nefes düzensizliği için çok kilolusun dedi tartıldım 83 kiloyumm ve tam 10 kilo verdim 92-93tü başladım bana sordu ailede kalp rahatsızlığı varmı diye ee olmazmı babannem kalpten öldü bir anda hiç bişiyi yoktu yatırmadı yani annanemde kapakçık 1inde annem 3 kapakta yetmezlik var bişeyler daha var annemde onlrıda söyledim sizdede olabilir dedi baktı şimdilik herşey normal çok güzel çalışıyor dedi nefes düzensizliği stresten üzüntüden olurmuş oldumu öyle bişi dedi arada kontrole gitcem ailenin hepsinde olduğu için ırsi olabilirmiş umarım hiçbir sorun olmaz dedi ve doktorum çok iyiydi gümrükte konak kardiyoloji dal merkezi sevda hanım ayçincim bişi olursa gitmeni öneririm hatta şiddetle orayı tavsiye ederim çok ilgili ve aksi olmayan bir doktor bu arada pek giremiyorum artık nete yani annem oturuyor o kalkıyor babam geçiyor oyunlara alıştılar kaldıramıyorum ne yaparsam yapayım hadi görüşürüz by

zalimi bu saglik sorunlari eminim seni daha cok hirslansirmistir..
ben 90 kiloyken bir kac rahatsizlik baslamaya baslamisti. omuzumda fln uyusma oluyordu.
askito napiyosun kizim.. bu böyle olmaz diip daha da hirslanmistim.

annenle babanin halide komikmis hani :)) gözümün önüne geldi.. biri kalkiyo digeri oturuyo haa hahaha

sabah
200 ml light kakao
1 dilim c.ekmegi . üzerine light margarin light kasar peyniri

+ 500 ml su

zeynepçim kiloları hiiiç kafaya takma. hamileyken alınan kilolar rahat veriliyor emzirirken. önemliolan emzirme döneminde kilo almamak. benim gibi 19 kilo alırsan vermez zor oluyor. ben oldum olası kilo vermek isteyen biriolduğum için hamile kalmak istediğimde çok korkuyordum hamile kalınca çok kilo alırım diye. çünkü hamile kalmadan baya hazırlık yaptım 10 kilo verdim, sigarayı bıraktım.
bi gün bi arkadaşla konuşurken sen hamileyken çok kilo alabilirsin dedi. ben de dedim ki işallah bulantım olur da çok iştahım açılmaz, çok kilo almam dedim. hayatımın en gerzek lafını ettiğimi ve bunun bir dua gibikabul gördüğünü sonradan çakozladım. ayrıntıları yazmıştım ama seni etkilememek adına sildim geri. şimdi düşünüyorum da keşke hamileyken kilo alsaydım da güzel bir hamilelik geçirseydim...

kız emine öldüm gülmekten allah canın almaya. ama var ya geçen hafta ben de böle oldum birkaç gün. boyna dolaba saldırıyodum. bide yaşpasta yaptıydım kocama görünmeden gidip gelip çatallıyodum. en son adam farketti benim çaldığımı, oturup hepsini yedi :)
regl olcam muhabbetlerine hiç girmiyordum,pek inanmıyordum ama bu yeme krizlerinin ardından regloldum. hem de erken. belki ondandır, belki benim disiplinsiz, eğitilemeyen pisboğazımdan... ama nasıl geçti, sporu bırakmadım. spor beni yemekten alıkoyan en büyük şey. ayrıca yemekten önce 2 bardak su içiyorum.tıkıyor. az yiyip doyuyorum.

bak canım aynen kriz geldiğinde bana da akşama doğru geliyo. sabah, öğlen güzelce yiyorum akşama doğru içimdeki kurt uyanıyordu. demek ki o saatlerde var bişey. m,mkün olduğunca eve kalorilişeyler sokmamak lazım. bi de sporu iştahının açıldığı saatlerde yap belkiişe yarar

selam canım. bayadır konuşamadık yine. burayı coşturan sendin eskiden. bırakıyor musun şimdi? net varsa kopma bizden.

aşkitooo sizin şarküteri tükyanınız mı var kıs? ben seni çözdüm, sen doyuyosun bunlarla çünkü miden küçük. bu arada sen ereğlilimisin?

sabah
200 ml light kakao
1 dilim c.ekmegi . üzerine light margarin light kasar peyniri

+ 500 ml su

öglen

yarim tabak salcali makarna (az yagli)
+ 500 ml su

aksam yine yok ..
yine dondurma yicem..

böyle böyle dengeliyorum. bakalim ise yarayacakmi :S

zeynep çok dikkat et canım...inşallah korkacak bi şey yoktur...geçmiş olsun

inşallah emoşum ben de bişey olmamasını umuyorum cumaya belli olacak herşey bakalım dua edin:))) saolasın adaşım hakkaten de çok iyi bakıyo bana..saolsun inşallah hep böyle devam eder darısı da başına inşallah tatlım:))) yaa inanmıyorum aslında içten içe ben de hafiften bulantılarıma sevinmiyo değilim hani ama haklısın insana gününü zehir ediyo tmm tatlım bundan sonra ne istediğime ağzımdan çıkana hatta gönlümden geçene dahi dikkat edeceğim:)))
zeynepcim korkma canim.. allahin izniyle biseycik olmaz.
kalbini ferah tut.
teşekkür ederim aşkitom:)))saolasın moralin için yaa bu arada light margarin mi varmış ilk defa duydumkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…