Biz de yemekhane var ama yine de okul ortamında çok dikkat edilmiyor canıımKoruma dönemini idare ederim de diyet daha bir zor olur biz de erkekler bile 55 kilo valla Yok düşünmüyorum artık ne olcak bakalım Yok yok sen çok iyi verdiin kilo haksızlık etme kendiine
Amin..allah razı olsunFeraceli başın sağolsun Allah ailesine sana sabırlar versin
Anladıım canıım sanırım karekterimizden kaynaklanıyo böyle oluruna bırakamıyoruzYok ben strese girmeyin anlamında dedim kendim yapamıyorum diye artıdayım diye bunalıma girdim ya o yüzden dedim kuzum. 8 ayda 10 kilo anca verdim düşün ne kadar iyiyim diyet işinde
İyi geceler kızlar, insan ister istemez kendini koyuyor Rabişin yerine, benimde sevdiceğim hasta kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir ama çok üzüldüm. Ölüm Allah'ın emri ama genç ölüm bir başka yakıyor insanı. Rabbim tüm hastalar şifa, ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Başın sağolsun canım, diyebilecek bir kelime de yok aslında takdir senin ama bence kendini uzaklaştırma yinede. Yalnızlığa sürükleme kendini sen hep gel burada da bir ailen var sakın unutmaMerhaba arkadaşlar
Yoktum 1 haftadır artık olmıcamda Ben..ben kötüyüm sevdiğimi kaybettimbaşka birşey sormayın olur mu beni anlıcağınızı çok iyi biliyorum canlarım sizleri merakta koydum hakkınızı helal edin
Bu yaralı feraceliyede dua edin..
Menüm: Dün gece uyayamadım bu yüzden kahvaltı geç oldu..
Sabah:
1 domates/salatalık
Peynir
Çeyrek dilim kremiş
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz siyah çay
Acıkmadım öğle yapamadım.
Ara: Taze fasulye yoğurtlaması
1 bardak ev yapımı şekersiz karışık frozen
Akşam: 1 kase çorba
Patates bidesi ( Yufkasız sadece patates rendesiyle yapılan bir çeşit börek)
1.5 dilim karpuz
Salata
Ara: Az şekerli türk kahvesi
Şimdi bir bardak yeşil çay içicem.
Su: 2.5 litre
Spor: 250 ip atlama
Jıllıan Level 1
Ama cıs yemediim kiiiiBaşın sağolsun canım, diyebilecek bir kelime de yok aslında takdir senin ama bence kendini uzaklaştırma yinede. Yalnızlığa sürükleme kendini sen hep gel burada da bir ailen var sakın unutma
Ye ye sen aferin, cuma görürüm seni ben
Sağol perim allah razı olsun..unutmam hiç unuturmuyum sizleri..Başın sağolsun canım, diyebilecek bir kelime de yok aslında takdir senin ama bence kendini uzaklaştırma yinede. Yalnızlığa sürükleme kendini sen hep gel burada da bir ailen var sakın unutma
Ye ye sen aferin, cuma görürüm seni ben
Peki hiç tartın mı canım ? durum nedir ? yarın çok dikkat et bari eksi ile gelBugünkü menüm berbatttt
Sabah
Bir yumurtayla omlet
Domates
Üç zeytin
Bir parça peynir
Iki dlm kızarmış tam bğday ekmek
Ara
Bşr hurma
Öğle
Yoğurtlu kıymalı patlıcan
Bir dilim tam bğdy
Ara
Bir hurma
Akşam
Bir tabak mantı kayınvalidemlere yapmıştım dayanamadım yediimm
Salata
Iki çatal kavun
Iki kepçe yoğurtlu çorba
Akşam parka gittik çayın yanında bir dilim baklava
Bşr avuç ayçekirdeği
Su
2Lt
Spor
20Dk tramboln
20 Dk kalça basen eritme, twester vs.
Herkese hayırlı geceler
Evet çıkar takımdan yokum artık ben.Burada yazdıklarım kesinlikle kendi kafamdan attığım birşey değil kızlar tüm takımların genel kuralları gereğinde diskalifiye kuralları var ve bizde uygulamakla yükümlüyüzlütfen kırılmaca darılmaca olmasın benim gönlüm asla kimseyi diskalifiye etmekten yana değil ama arkadaşlar gelmiyorsa demekki ya motivasyonda yada daha farklı bir konuda sorun var demektir. Ama biz her zaman elimizden geldiğinde yardımcı olma taraftarıyız. Herkes bilir Aynuranın ne kadaaaar çok çaba sarfettiğini
suveyma ve munukedi canım 26 Hazirandan beri yoksunuz ve 2 haftadır bildirim yapmadınız, bu haftada bildirim yapmadığınız takdirde diskalifiye edileceksiniz
HIRSIZI bayramı zaten saymıyoruz herkesin illaki misafiri işi gücü var ama pazartesinden beri yani 3 gündür bildirim yapmadın nerelerdesin bakalım bir ceee deyip gidiyorsun
Habinar özellikle cumaya unutmamak için senide etiketledim izne ayrılıyorsun ve kilon sabit
@karar77 canım sende geçen hafta perşembeden beri bildirimde yapmamışsın gelmiyorsun bu durumda 1 ceza puanın oldu ve bu haftada bildirim yaparsın umarım lütfen görürsen mesajımı bana geri döner misin
Feraceli bu konuşmanın yeri ve zamanı değil biliyorum ne olur kusuruma bakma canım ama bende kuralları yerine getirmek zorunda olduğum için yazmak istedim. kurallar gereği 2 ay dolmadan izne ayıramıyoruz (belki geri gelirsin ümidi ile izin olarak düşündüm), bu yüzden kendi isteğinle yarışmadan ayrıldığını belirterek çıkaracağım, senin için sorun olmaz sanırım.
Şimdilik bu kadarEğer olurda burda bahsettiğim gibi diskalifiyeler olursa ve ayrılan arkadaşlarımızda olduğu için önümüzdeki cuma listeye hiç girmeyen arkadaşlarımızı alabiliriz
Sağol tatlım sana da geçmiş olsun yeni girebildim gruba nasıl dedenin durumuHayırlı sabahlar,
Allah rahmet eylesin besive cim..
Benim dedeme de solunum cihazı bağlamışlar dün, nefes alamıyormuş.
Pek iyiyw gitmiyor durumu
Yok tatlım keşke hasta olsaydı insanın içi bu kadar yanmazdi inanki... suructaymis bana arkadaşım haber verdi resmini görmüş yerde yatar halde... çok kötü olduk hala toparlanamadikAllah rahmet eylesin ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor çok zor hasta falanmıydı
Yok tatlım keşke hasta olsaydı insanın içi bu kadar yanmazdi inanki... suructaymis bana arkadaşım haber verdi resmini görmüş yerde yatar halde... çok kötü olduk hala toparlanamadik
Burada yazdıklarım kesinlikle kendi kafamdan attığım birşey değil kızlar tüm takımların genel kuralları gereğinde diskalifiye kuralları var ve bizde uygulamakla yükümlüyüzlütfen kırılmaca darılmaca olmasın benim gönlüm asla kimseyi diskalifiye etmekten yana değil ama arkadaşlar gelmiyorsa demekki ya motivasyonda yada daha farklı bir konuda sorun var demektir. Ama biz her zaman elimizden geldiğinde yardımcı olma taraftarıyız. Herkes bilir Aynuranın ne kadaaaar çok çaba sarfettiğini
suveyma ve munukedi canım 26 Hazirandan beri yoksunuz ve 2 haftadır bildirim yapmadınız, bu haftada bildirim yapmadığınız takdirde diskalifiye edileceksiniz
HIRSIZI bayramı zaten saymıyoruz herkesin illaki misafiri işi gücü var ama pazartesinden beri yani 3 gündür bildirim yapmadın nerelerdesin bakalım bir ceee deyip gidiyorsun
Habinar özellikle cumaya unutmamak için senide etiketledim izne ayrılıyorsun ve kilon sabit
@karar77 canım sende geçen hafta perşembeden beri bildirimde yapmamışsın gelmiyorsun bu durumda 1 ceza puanın oldu ve bu haftada bildirim yaparsın umarım lütfen görürsen mesajımı bana geri döner misin
Feraceli bu konuşmanın yeri ve zamanı değil biliyorum ne olur kusuruma bakma canım ama bende kuralları yerine getirmek zorunda olduğum için yazmak istedim. kurallar gereği 2 ay dolmadan izne ayıramıyoruz (belki geri gelirsin ümidi ile izin olarak düşündüm), bu yüzden kendi isteğinle yarışmadan ayrıldığını belirterek çıkaracağım, senin için sorun olmaz sanırım.
Şimdilik bu kadarEğer olurda burda bahsettiğim gibi diskalifiyeler olursa ve ayrılan arkadaşlarımızda olduğu için önümüzdeki cuma listeye hiç girmeyen arkadaşlarımızı alabiliriz
Allah rahmet etsin inşallah, ne garip şu dünya.. Ahirette buluşuruz dediğine göre , ebedi hayatını birleştircek kadar çok seviyormuşsun.Allah sabır versin.Evet çıkar takımdan yokum artık ben.
Hayırlı olsun canım benim, inşallah hayırlısıyla evlilik düğün telaşını atlatırsın ve bir ömür boyu mutlu olursun hep
ayneen öyle vallaa... teşekkür ederim...
Daha neler neler göreceksin bu daha başlangııçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?