Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ben strese girmeyin anlamında dedim kendim yapamıyorum diye artıdayım diye bunalıma girdim ya o yüzden dedim kuzum. 8 ayda 10 kilo anca verdim düşün ne kadar iyiyim diyet işinde

İyi geceler kızlar, insan ister istemez kendini koyuyor Rabişin yerine, benimde sevdiceğim hasta kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir ama çok üzüldüm. Ölüm Allah'ın emri ama genç ölüm bir başka yakıyor insanı. Rabbim tüm hastalar şifa, ölmüşlerimize rahmet eylesin.

Anamm yoğurdumu yemeyi unuttummm amannn bu gecede kalsın kayınvalidemler içerde şimdi kim giyinipte çıkacak odadan

Anladıım canıım sanırım karekterimizden kaynaklanıyo böyle oluruna bırakamıyoruz Amin canıım ...

Başın sağolsun canım, diyebilecek bir kelime de yok aslında takdir senin ama bence kendini uzaklaştırma yinede. Yalnızlığa sürükleme kendini sen hep gel burada da bir ailen var sakın unutma

Ye ye sen aferin, cuma görürüm seni ben

Bugünkü menüm berbatttt

Sabah
Bir yumurtayla omlet
Domates
Üç zeytin
Bir parça peynir
Iki dlm kızarmış tam bğday ekmek
Ara
Bşr hurma

Öğle
Yoğurtlu kıymalı patlıcan
Bir dilim tam bğdy

Ara
Bir hurma

Akşam
Bir tabak mantı kayınvalidemlere yapmıştım dayanamadım yediimm
Salata
Iki çatal kavun
Iki kepçe yoğurtlu çorba

Akşam parka gittik çayın yanında bir dilim baklava
Bşr avuç ayçekirdeği

Su
2Lt

Spor
20Dk tramboln
20 Dk kalça basen eritme, twester vs.
Herkese hayırlı geceler

Ama cıs yemediim kiiii Birazcıık öğünleriim karışık olduu Ay tartıya da çok az kaldıı yarın spor günü mü yapsam napsam

Sağol perim allah razı olsun..unutmam hiç unuturmuyum sizleri..

Peki hiç tartın mı canım ? durum nedir ? yarın çok dikkat et bari eksi ile gel

Burada yazdıklarım kesinlikle kendi kafamdan attığım birşey değil kızlar tüm takımların genel kuralları gereğinde diskalifiye kuralları var ve bizde uygulamakla yükümlüyüz lütfen kırılmaca darılmaca olmasın benim gönlüm asla kimseyi diskalifiye etmekten yana değil ama arkadaşlar gelmiyorsa demekki ya motivasyonda yada daha farklı bir konuda sorun var demektir. Ama biz her zaman elimizden geldiğinde yardımcı olma taraftarıyız. Herkes bilir Aynuranın ne kadaaaar çok çaba sarfettiğini

suveyma ve munukedi canım 26 Hazirandan beri yoksunuz ve 2 haftadır bildirim yapmadınız, bu haftada bildirim yapmadığınız takdirde diskalifiye edileceksiniz

HIRSIZI bayramı zaten saymıyoruz herkesin illaki misafiri işi gücü var ama pazartesinden beri yani 3 gündür bildirim yapmadın nerelerdesin bakalım bir ceee deyip gidiyorsun

Habinar özellikle cumaya unutmamak için senide etiketledim izne ayrılıyorsun ve kilon sabit

@karar77 canım sende geçen hafta perşembeden beri bildirimde yapmamışsın gelmiyorsun bu durumda 1 ceza puanın oldu ve bu haftada bildirim yaparsın umarım lütfen görürsen mesajımı bana geri döner misin

Feraceli bu konuşmanın yeri ve zamanı değil biliyorum ne olur kusuruma bakma canım ama bende kuralları yerine getirmek zorunda olduğum için yazmak istedim. kurallar gereği 2 ay dolmadan izne ayıramıyoruz (belki geri gelirsin ümidi ile izin olarak düşündüm), bu yüzden kendi isteğinle yarışmadan ayrıldığını belirterek çıkaracağım, senin için sorun olmaz sanırım.

Şimdilik bu kadar Eğer olurda burda bahsettiğim gibi diskalifiyeler olursa ve ayrılan arkadaşlarımızda olduğu için önümüzdeki cuma listeye hiç girmeyen arkadaşlarımızı alabiliriz

Evet çıkar takımdan yokum artık ben.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor çok zor hasta falanmıydı
Yok tatlım keşke hasta olsaydı insanın içi bu kadar yanmazdi inanki... suructaymis bana arkadaşım haber verdi resmini görmüş yerde yatar halde... çok kötü olduk hala toparlanamadik

Günlük menüm kızlar
Kahvalti: yumurta 1 tane biraz peynir 4 tane Kiraz 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 2 kase çorba
Ara öğün: 2 avuç leblebi
Akşam: 1 kase çorba 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 dilim karpuz
Yarın regl olucam bugün bütün gün kasiklarim ağrıdı durdu bu hafta tartidan pek Hayır çıkmayacak sanırım

Feraceli kuzum boğazım düğüm düğüm. Mekanı cennet olsun. Ama çıkma takımdan gruptan gitme inadına çünkü yalnızlık bir bataklık birer birer koparsan dipten çıkması çok daha zor

Yok tatlım keşke hasta olsaydı insanın içi bu kadar yanmazdi inanki... suructaymis bana arkadaşım haber verdi resmini görmüş yerde yatar halde... çok kötü olduk hala toparlanamadik

Cevap vermek paylaşmak istiyorum ama sesim ciğerlerime ok gibi batıyor. Uni ikide lisede 3 yıl yatılı birlikte okuduğum arkadaşımin trafik kazasında öldüğünü trt1 de izledim. Hala içim de alper kardeşim yaşar. O bizim küçük kardeşimizdi çünkü. Ona çektirdiğim eziyetlere yanarım hala. Zamanla kabulleneceksiniz ama aradan yıllar gecince yine düğümlenecek boğazlar.

Hepsiyle cennette buluşalım insallah

Canım öncelikle eline sağlık. Birsey hatırlatmak isterim @karar77 internet paketinin bittiğini ailesinin yanında olduğunu ve cuma bildirim yapmaya geleceğini söylemişti. Aynuraya da mesaj atmıştı hatırladığım kadarı ile. Takdir sizin elbette yönetim olarak

Evet çıkar takımdan yokum artık ben.
Allah rahmet etsin inşallah, ne garip şu dünya.. Ahirette buluşuruz dediğine göre , ebedi hayatını birleştircek kadar çok seviyormuşsun.Allah sabır versin.
besive canım dedemin durumu sabit, solunum cihazı yaşadığı müddetçe takılı olcakmış, ciğerlerinin yarısı sönmüş çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…