Allah rahmet etsin,Merhaba arkadaşlar
Yoktum 1 haftadır artık olmıcamda Ben..ben kötüyüm sevdiğimi kaybettimbaşka birşey sormayın olur mu beni anlıcağınızı çok iyi biliyorum canlarım sizleri merakta koydum hakkınızı helal edin
Bu yaralı feraceliyede dua edin..
Ben sütlü tatlılarıda dondurucuya atıyorum çay demlenene kadar onlarda çözülüyor hemen tabi bu çözüm değil çıkarınca dayanamayıp yine yiyorsun bu akşam benim yaptığım gibi misafirim vardı bir dilim kadayıflı baklava yedimm
haklısın canım.... yoğunluk falan bir tarafa dediğin gibi...faaliyet göstermek isteyen arada derde bir yolunu bulur kendini gösterir...hiç bir şey yapasım gelmiyor... haklısın buraya başlayanların belli bir sorumluluğu var... ben bayağı kendimi de burayı da boşladım..açıp yazılanları okuyorum ama bir şey yazasım gelmiyor....üzerimde bir bıtkınlık var...Burada yazdıklarım kesinlikle kendi kafamdan attığım birşey değil kızlar tüm takımların genel kuralları gereğinde diskalifiye kuralları var ve bizde uygulamakla yükümlüyüzlütfen kırılmaca darılmaca olmasın benim gönlüm asla kimseyi diskalifiye etmekten yana değil ama arkadaşlar gelmiyorsa demekki ya motivasyonda yada daha farklı bir konuda sorun var demektir. Ama biz her zaman elimizden geldiğinde yardımcı olma taraftarıyız. Herkes bilir Aynuranın ne kadaaaar çok çaba sarfettiğini
@suveyma ve @munukedi canım 26 Hazirandan beri yoksunuz ve 2 haftadır bildirim yapmadınız, bu haftada bildirim yapmadığınız takdirde diskalifiye edileceksiniz
HIRSIZI bayramı zaten saymıyoruz herkesin illaki misafiri işi gücü var ama pazartesinden beri yani 3 gündür bildirim yapmadın nerelerdesin bakalım bir ceee deyip gidiyorsun
@Habinar özellikle cumaya unutmamak için senide etiketledim izne ayrılıyorsun ve kilon sabit
@karar77 canım sende geçen hafta perşembeden beri bildirimde yapmamışsın gelmiyorsun bu durumda 1 ceza puanın oldu ve bu haftada bildirim yaparsın umarım lütfen görürsen mesajımı bana geri döner misin
Feraceli bu konuşmanın yeri ve zamanı değil biliyorum ne olur kusuruma bakma canım ama bende kuralları yerine getirmek zorunda olduğum için yazmak istedim. kurallar gereği 2 ay dolmadan izne ayıramıyoruz (belki geri gelirsin ümidi ile izin olarak düşündüm), bu yüzden kendi isteğinle yarışmadan ayrıldığını belirterek çıkaracağım, senin için sorun olmaz sanırım.
Şimdilik bu kadarEğer olurda burda bahsettiğim gibi diskalifiyeler olursa ve ayrılan arkadaşlarımızda olduğu için önümüzdeki cuma listeye hiç girmeyen arkadaşlarımızı alabiliriz
haklısın canım.... yoğunluk falan bir tarafa dediğin gibi...faaliyet göstermek isteyen arada derde bir yolunu bulur kendini gösterir...hiç bir şey yapasım gelmiyor... haklısın buraya başlayanların belli bir sorumluluğu var... ben bayağı kendimi de burayı da boşladım..açıp yazılanları okuyorum ama bir şey yazasım gelmiyor....üzerimde bir bıtkınlık var...
Fatmacim seni tebrik etmek istedim , daha ne sinirlari oynayarak halay cekerek asacaksin.
Dunki menunde cok guzeldi aynen devam .
Sabah ekmekli kahvalti .
Oylen sebze salata yogurt .
Aksam et salata yogurt.
Meyveye ihtiyac duyuyorsan ikindi ara yapip 1 porsiyon yiyebilirsin...
Uzumcum ve diger kizlar bakin bu menu hem cok sagliklidir hemde iyi kilo verdirir , ozellikle cok karisik beslenen arkadaslar ki bir cogunuzun menusu oyle , boyle sade ve ve dengeli menu oneririmn.
Hulusum neden bu bikkinlik ? Kilo vermekmi istemiyorsun ?haklısın canım.... yoğunluk falan bir tarafa dediğin gibi...faaliyet göstermek isteyen arada derde bir yolunu bulur kendini gösterir...hiç bir şey yapasım gelmiyor... haklısın buraya başlayanların belli bir sorumluluğu var... ben bayağı kendimi de burayı da boşladım..açıp yazılanları okuyorum ama bir şey yazasım
gelmiyor....üzerimde bir bıtkınlık var...
Evet saraycam porsiyon siniri yok yeterki memude ekmek turu yada cislar olmasin ..ve öğünlerde doyana kadar yeniyor değil mi aeben? yani porsiyon sınırlaması yok :) gayet güzel aslında...
Ohh afiyet olsun ama yarın cumaBen sütlü tatlılarıda dondurucuya atıyorum çay demlenene kadar onlarda çözülüyor hemen tabi bu çözüm değil çıkarınca dayanamayıp yine yiyorsun bu akşam benim yaptığım gibi misafirim vardı bir dilim kadayıflı baklava yedimm
Evet saraycam porsiyon siniri yok yeterki memude ekmek turu yada cislar olmasin ..
Cislarda belli zaten.
Fatmacim bilmiyor ama monti yapiyoroda tikir tikir verdirir kilosunuki oylede oluyor masallah .
Günaydın kızlar
Uzun zamandır ugrayamadim
Şu an misafirlerim var ve cok yoğunum.
Isvec ten almanyadan istanbuldan biri gelip biri gidiyo. Evim misafirhaneler gibi oldu. Is de olunca yetişemiyorum. Kusuruma bakmayın.
Kilo aldım galiba takımdan ayrı kalır kalmaz nasıl da etkiliyor yaaa.
Haftaya kadar yokum ama kızlar.
Tartida 70 leri gördüm acayip moralim bozuk bu konuda. Spor
da yapamıyorum. Şu an şartlar musait değil. Kendinize iyi bakin. Özledim her birinizi
İnsallah saraycam ....inşallah hep beraber vereceğiz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?