Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah rahmet etsin,

günaydın kızlar

sütlü tatlı derken, sütlaç vs. hepsini mi dondurucuya atıyorsun

haklısın canım.... yoğunluk falan bir tarafa dediğin gibi...faaliyet göstermek isteyen arada derde bir yolunu bulur kendini gösterir...hiç bir şey yapasım gelmiyor... haklısın buraya başlayanların belli bir sorumluluğu var... ben bayağı kendimi de burayı da boşladım..açıp yazılanları okuyorum ama bir şey yazasım gelmiyor....üzerimde bir bıtkınlık var...

Günaydın kızlar

Uzun zamandır ugrayamadim
Şu an misafirlerim var ve cok yoğunum.
Isvec ten almanyadan istanbuldan biri gelip biri gidiyo. Evim misafirhaneler gibi oldu. Is de olunca yetişemiyorum. Kusuruma bakmayın.

Kilo aldım galiba takımdan ayrı kalır kalmaz nasıl da etkiliyor yaaa.
Haftaya kadar yokum ama kızlar.
Tartida 70 leri gördüm acayip moralim bozuk bu konuda. Spor da yapamıyorum. Şu an şartlar musait değil. Kendinize iyi bakin. Özledim her birinizi

hayırlı sabahlar hepinize umarım herkes iyidir ...bu hafta herkes tatil misafir derken yazın sıcağıda bastırdı hastalıklar ölümler derken hepimizde bi moral bozukluğu bir bıkkınlık yaşamaya başladık bende dahil .umarım hepimiz bunları atlatabiliriz rabbim başka acı keder vermesin kimseye.
bu önümüzdeki hafta bende çok gelemem galiba telefondan baktığım kadarıyla menüde veresim gelmedi kaçgündür ama kendimi frenlemekten helak oldum neyse dün normal bir gün geçirdim darısı diğer günlere ama kiloda bi değişim gözükmüyor yarına allah kerim...

Hayirli sabahlar .....

Feraceli kuzum basin saggolsun , sana ne desek bos acin buyuk . Rabbim mekanini cennet eylesin ....
Kizlarinda dedigi gibi burdan ayrilmak cozum degil , yanlizlik iyce ceker seni icine ...

Kayiplar , hastalar yasomun dedigi gibi hepimizi etkiliyor , rabbim gidenlere rahmet kalanlara sabir diliyorum ....

diyet yapmaktan mı bıktın acaba?

Fatmacim seni tebrik etmek istedim , daha ne sinirlari oynayarak halay cekerek asacaksin .
Dunki menunde cok guzeldi aynen devam .
Sabah ekmekli kahvalti .
Oylen sebze salata yogurt .
Aksam et salata yogurt.

Meyveye ihtiyac duyuyorsan ikindi ara yapip 1 porsiyon yiyebilirsin ...

Uzumcum ve diger kizlar bakin bu menu hem cok sagliklidir hemde iyi kilo verdirir , ozellikle cok karisik beslenen arkadaslar ki bir cogunuzun menusu oyle , boyle sade ve ve dengeli menu oneririmn.

ve öğünlerde doyana kadar yeniyor değil mi aeben? yani porsiyon sınırlaması yok :) gayet güzel aslında...

Hulusum neden bu bikkinlik ? Kilo vermekmi istemiyorsun ?
Yapmayin boyle , hadi eski hulusu istiyorum ben .

ve öğünlerde doyana kadar yeniyor değil mi aeben? yani porsiyon sınırlaması yok :) gayet güzel aslında...
Evet saraycam porsiyon siniri yok yeterki memude ekmek turu yada cislar olmasin ..
Cislarda belli zaten .
Fatmacim bilmiyor ama monti yapiyor oda tikir tikir verdirir kilosunuki oylede oluyor masallah .

Ohh afiyet olsun ama yarın cuma Bende çivilendim zaten aynı kiloya şimdi sporumu yapacağım belki işe yarar

Firuzem kolay gelsin canim
İyce yogunsun yaz aylari yurt disi misafirleri , kurs derken anliyorum halini ...
O misafirleri yedirirken kilo almamak cok zor
Özluyoruz seni bilesin

Yasom bu konuda sanada sabir diliyorum .

Hulyada tatilden dönmedi dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…