Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rabia helal olsun ama bu dediğin şeyden dolayı burayı terketmeni anlamadım?hayat devam ediyor ve sana destek olacak burda birsürü insan var...genede karar senin tabi
Hayır hayır burayı terk etmiyorum ama eskisi gibi olamam anla abla beni çok yeni
Acım zamanla toparlarım elbet sizi terk etmiyorum gene buralardayım..

ne yani öldümü yoksa ayrıldınmı anlayamadım rabia öldüyse allah rahmet etsin rabbim sabır versin

Öldü ablam zaten sevgili bile değildik ama beni isticekti haber yollamıştı bi yakınımzla ben onu o beni seviyorduk ama olmadı rabbim cennete kavuşturur inşallah
allah rahmet etsin rabia nedeyim söylenecek söz yok sözün bittiği yer sizlere ailesine sabır versin.mekanı cennet olsun....

Öldü ablam zaten sevgili bile değildik ama beni isticekti haber yollamıştı bi yakınımzla ben onu o beni seviyorduk ama olmadı rabbim cennete kavuşturur inşallah
Canım benim Allah rahmet eylesin , nur içinde yatsın .. Ne denir bilmiyorum kendine dikkat etmeye çalış biz hep burdayız yanındayız

Ay bende buradan gidiyorsun sandım,hem mutlusun hem için buruk dimi ailenin yerini tutmasada çok güzel bir yva nasip olsun sana inşallah,yarin musaitsen bol bol konuşalım

Sagol balim aynen kuzum hatta uzuntu daha fazla hakimizda hayrlisi AMIN INSALLAH tamam kuzum yazarim sana

Ablam ben en çok 7'lileri görmeden durduğum için seviniyorum yoksa şuan sonum hiç de iyi olmayabilirdii. Haklısın abla ben yavaş yavaş bilinçleniyorum. Buraya geldim sizler sayesinde kendime daha da çeki düzen verdiim, Gerçi hala arada cıs yiyorum ama Yaşanmadan bilinmez derler ya gerçekten de öyle..

Sütlü tatlılar var malesef bir de evde yiyen olduğu için bir şey yapamıyorum dökmek de istemiyorum ama krema var içinde bugün artık döksem de iyi olur çabuk bozuluyor krema
Ben sütlü tatlılarıda dondurucuya atıyorum çay demlenene kadar onlarda çözülüyor hemen tabi bu çözüm değil çıkarınca dayanamayıp yine yiyorsun bu akşam benim yaptığım gibi misafirim vardı bir dilim kadayıflı baklava yedimm

Biz de yemekhane var ama yine de okul ortamında çok dikkat edilmiyor canıım Koruma dönemini idare ederim de diyet daha bir zor olur biz de erkekler bile 55 kilo valla Yok düşünmüyorum artık ne olcak bakalım Yok yok sen çok iyi verdiin kilo haksızlık etme kendiine

Hayırlı olsun canım benim, inşallah hayırlısıyla evlilik düğün telaşını atlatırsın ve bir ömür boyu mutlu olursun hep
ayneen öyle vallaa... teşekkür ederim...
Daha neler neler göreceksin bu daha başlangııçç

Allah rahmet eylesiin canım ... Konu ölüm olunca söylenecek söz bile bulamıyor insan. Allah sizlere, ailesine sabırlar versiin...

Menüm: Dün gece uyayamadım bu yüzden kahvaltı geç oldu..
Sabah:
1 domates/salatalık
Peynir
Çeyrek dilim kremiş
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz siyah çay

Acıkmadım öğle yapamadım.

Ara: Taze fasulye yoğurtlaması
1 bardak ev yapımı şekersiz karışık frozen

Akşam: 1 kase çorba
Patates bidesi ( Yufkasız sadece patates rendesiyle yapılan bir çeşit börek)
1.5 dilim karpuz
Salata

Ara: Az şekerli türk kahvesi
Şimdi bir bardak yeşil çay içicem.

Su: 2.5 litre
Spor: 250 ip atlama
Jıllıan Level 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…