Hayır hayır burayı terk etmiyorum ama eskisi gibi olamam anla abla beni çok yenirabia helal olsun ama bu dediğin şeyden dolayı burayı terketmeni anlamadım?hayat devam ediyor ve sana destek olacak burda birsürü insan var...genede karar senin tabi
Allah razı olsun canım sağolasın...Feraceli canım Allah rahmt eylesin mekanı cennet olsun. İnan içim acıdı, Allah sabır versin. Söylenecek hem çok söz ve hemde hiçbir söz yok.
Öldü ablam zaten sevgili bile değildik ama beni isticekti haber yollamıştı bi yakınımzla ben onu o beni seviyorduk ama olmadı rabbim cennete kavuşturur inşallahne yani öldümü yoksa ayrıldınmı anlayamadım rabia öldüyse allah rahmet etsin rabbim sabır versin
rabiş hayırdır canım
allah rahmet etsin rabia nedeyim söylenecek söz yok sözün bittiği yer sizlere ailesine sabır versin.mekanı cennet olsun....Öldü ablam zaten sevgili bile değildik ama beni isticekti haber yollamıştı bi yakınımzla ben onu o beni seviyorduk ama olmadı rabbim cennete kavuşturur inşallah
Canım benim Allah rahmet eylesin , nur içinde yatsın .. Ne denir bilmiyorum kendine dikkat etmeye çalış biz hep burdayız yanındayızÖldü ablam zaten sevgili bile değildik ama beni isticekti haber yollamıştı bi yakınımzla ben onu o beni seviyorduk ama olmadı rabbim cennete kavuşturur inşallah
Sağol abla amin...allah razı olsun..allah rahmet etsin rabia nedeyim söylenecek söz yok sözün bittiği yer sizlere ailesine sabır versin.mekanı cennet olsun....
Canım sağolasın biliyorum iyiki varsınız..Canım benim Allah rahmet eylesin , nur içinde yatsın .. Ne denir bilmiyorum kendine dikkat etmeye çalış biz hep burdayız yanındayız
Ay bende buradan gidiyorsun sandım,hem mutlusun hem için buruk dimi ailenin yerini tutmasada çok güzel bir yva nasip olsun sana inşallah,yarin musaitsen bol bol konuşalım
Canım sağolasın biliyorum iyiki varsınız..
Ne kadar fark var aramızda sankiiBoy farkını unutuyorsunŞu Jillian biz de bir mucize etkisi yapsa birden incecik olsak süper olur
Ablam ben en çok 7'lileri görmeden durduğum için seviniyorum yoksa şuan sonum hiç de iyi olmayabilirdii.kozacım ergenlik dönemindesin bende ergenlik döneminde 60kilo olmuştum lisebir falandı yazın akrablarımız eski arkadaşlarım görünce bana ne çok kilo almışsın demişlerdi çok üzülmüştüm hemen şekeri kesmiştim hala lisebirden beri şekersiz çay içerim ozaman hemen kilo vermiştim çoçuktum ama şimdi çok kolay veremiyorum ha ekmeği azalttmıştım sonrada almadım kilo tabi kilolarım hep oynadı 47 oldum 50oldum 58oldum ama taki 15seneye kadar 70k,lolarla tanıştım sonrada 80 vay başıma gelenler giderek artan bir ivme sizler şanslıınız bilinçlisiniz ve ben inanıyorumki artık bundan sonra kilo almayacaksınız size tecrübe olacak burası.
Ben sütlü tatlılarıda dondurucuya atıyorum çay demlenene kadar onlarda çözülüyor hemen tabi bu çözüm değil çıkarınca dayanamayıp yine yiyorsun bu akşam benim yaptığım gibi misafirim vardı bir dilim kadayıflı baklava yedimmSütlü tatlılar var malesef bir de evde yiyen olduğu için bir şey yapamıyorum dökmek de istemiyorum ama krema var içinde bugün artık döksem de iyi olur çabuk bozuluyor krema
Sağol bitanem allah razı olsun..ALLAH rahmet eylesin bitanem cok üzüldüm mekani cennet olsun iNSALLAH basin sag olsun
Biz de yemekhane var ama yine de okul ortamında çok dikkat edilmiyor canıımKızlar yanınızda diyet yapmayıp normal yiyen insanlar çoksa, diyet yapmak daha zor hale geliyor. Hele okulda kantine uğramadan geçmeniz lazım, evden hazırlayıp götürürsünüz olmadı. Hem daha Eylüle çok var verirsiniz merak etmeyin.
Şimdiden strese sokmayın kendinizi. Diyceksiniz ki diyene bakben yapamıyorum siz yapın barim
Kuzum spor sonrası sade soda iç iyi geliyor.
Hayırlı olsun canım benim, inşallah hayırlısıyla evlilik düğün telaşını atlatırsın ve bir ömür boyu mutlu olursun hepCanlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
aynen o pozisyon
Babam son 5 yıldır ben seni İzmir'e göndermeyecektim diyip duruyor. İzmirin havasından mıdır, suyundan mıdır giden gittiği gibi dönemiyor, illa bir oynama olacak Bu arada güzel duruyor, inşallah kızarıklıgı da hemen toparlar, mikrop falan kapmadan
Canım evliliğin, yeni yerin mutluluk getirsin inşallah, ailenin yoklugunu aratmasın. Evden ayrılmak zor ama en azından sağlar, bir alo desen koşan gelirler ve ne güzel seni hiç üzmemişler. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Duygu karmaşası yaşaman çok normal, Allah utandırmasın kuzum hep mutlu olursun inşallah
Daha neler neler göreceksin bu daha başlangııççkızlar bugün çok mutluyum nihayet 130 barajı asıldı çok şükür yürüyüşten gelip tartıldım bugün görmeyi çok istiyordum okadar sevindimki yazmamı alıp halay çektim sevinçten acaba 129 olduğu için benim kadar sevinen varmı dedi yenı zor bir süreç fakat sizinle heyecanlı ve keyifli oluyo r 120 baraj geçen yıl diyette 124 kadar düşmüştüm aşağisını uzun zamandır görmedim
heyecanımmı paylaşan destekleyen arkadaşlara çooooook teşekkür ederim sevgiler selamlar
Allah rahmet eylesiin canım ... Konu ölüm olunca söylenecek söz bile bulamıyor insan. Allah sizlere, ailesine sabırlar versiin...Merhaba arkadaşlar
Yoktum 1 haftadır artık olmıcamda Ben..ben kötüyüm sevdiğimi kaybettimbaşka birşey sormayın olur mu beni anlıcağınızı çok iyi biliyorum canlarım sizleri merakta koydum hakkınızı helal edin
Bu yaralı feraceliyede dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?