- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Elbette, bayramda baya dağıttık artık toparlanma vakti geldipericiğim daha önce yaptığin uyarılar çok hoşuma gitti takımda bir disiplin ve denetimin olması işimizi daha ciddiye almamızı sağliyacak
Canımm hepimizin maalesef yaşadığı şeyler bunlar ama bu durumları kendi tarafımıza çekip ne yapabiliriz diyerek yola çıktık eminim sonunda sende çooook mutlu olacaksınGelin sizle bir az dertleşelim
Ya ben 31 yaşındayım ama beni tanımayan birisi yaşımı sordu
Kaç gösteriyorum dedim
32-33-34 maksimum dediyi anda hemen lafını kesdim 31 yaşım var dedim
Çok üzüldüm tamam kiloluyum da yani o kadarmı yaşlı gözüküyorum
Hem üzüldüm hem kötü oldum o an ne söyliycemi bilemedim
Bir şey de demedim zaten haklı bu yaşda bu kadar kilolu olursam olucağı buydu
Hele bu ne ki mağazaya girmişdim benimle aynı yaşda olurdu bakdığında
Ya da 2 yaş falan fark olurdu aramızda bana teyze şu elbiseyi senin üzerinde deneye bilirmiyiz
Kv alıcam dedi ayaklarım yere yapışdı o an dilim tutuldu hüngür-hüngür ağlamak geldi içimden
Eve geldiyimde ağladım da zaten bittimi hayır bitermi hiç geldimi üst-üste gelir
Komşu kızı bir düyünde çekdirdiyimiz fotoyu sevgilisine göstermiş o da bu senin annenmi demiş
Ya kız 24 yaşında bu kadarmı yaşlıyım ben ya da görenler öyle görüyor bilemedim
Tek bildiyim çok üzüldüm : (
Merhaba arkadaslarrr..nasilsiniz???ben geldjm...hic kefim yokkk...canim sikiliyor..bazen boyle oluyor,oturupda aglamak istiyorum saatlerce belki sakitlesirim...ne iseeee bos vereyim gecer....
sabah:::cay kek
oglen:2tavuk,2patates dilimi,1domates,2patlican dilimi kizartma...yengemlere gitmisdik dediler yag yok icindeee
aksam:::tavuk,pataTes kizartmasi...
su spor yok....
bu haftaaaa fenayim fena....,
Bugünün perşembe olduğunu bile unutmuşum öyle boşa yaşıyorum, dışarıdaydım çirkin şeyler yedim yarın kafamı krarsınız artık zaten artıdayım . Bu hafta gerçekten elimden gelenin en iyisini yapıcam başka şansım yok çünkü pes etmeye başladım iyi bir sonuç alıp canlanmam lazım.
Sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin biraz tereyağı domates salatalık
Ara: şekersiz kremasız neskafe
Öğlen: 5~6patates kızartması, 1 lokma peynir, 1 dilim ekmek
Ara:1 küçük kase üzüm
Akşam: 1kepçe yeşil fasülye çorbası, bi kase et, 1 bardak ayran
Bugün saçma oldu biraz
Yarin bilmiyorum gelipde gelmiyeceyimi...ben kilomu bildirdim az kaldi beni paralasin valla...bu gun donduler,simdi buralarda gezicekler...kizlarini goturduler bizden o zaman dedim...Elbette, bayramda baya dağıttık artık toparlanma vakti geldi
Canımm hepimizin maalesef yaşadığı şeyler bunlar ama bu durumları kendi tarafımıza çekip ne yapabiliriz diyerek yola çıktık eminim sonunda sende çooook mutlu olacaksın
Aaaaa kızlar ne oluyor böyleeee ? yarın cuma unuttunuz mu ? yoksa aynura yok diye boşluyor musunuz ? bak yarın baskın yapıp gelirse görürsünüz sopasıyla kovalaar vallaa
canım önceki resimide görmüştüm ve fark belli kesinlikle, ve şunuda söyleyeyim en az 10 yaş genç duruyorsun burada, bi 10 kilo daha versen demek ki, tam çıtır olacaksınEki Görüntüle 1588618 Eki Görüntüle 1588617
kızlar foto ekledim ...pek uyuz çıkmışım :)))
gülme özürlüsü
kalçalar bacaklar gayet tombiş hala
Gelin sizle bir az dertleşelim
Kaç gösteriyorum dedim
Ya da 2 yaş falan fark olurdu aramızda bana teyze şu elbiseyi senin üzerinde deneye bilirmiyiz
Kv alıcam dedi ayaklarım yere yapışdı o an dilim tutuldu hüngür-hüngür ağlamak geldi içimden
Eve geldiyimde ağladım da zaten bittimi hayır bitermi hiç geldimi üst-üste gelir
Komşu kızı bir düyünde çekdirdiyimiz fotoyu sevgilisine göstermiş o da bu senin annenmi demiş
Evet doğru ben de hırs yapcam ve sizlerin de sayesinde kurtulcam ve hep birlikde kurtulcazAblam kıyamam evet kilo insanı daha büyük gösteriyor ama napıyoruz daha çok hırslanıyoruz. Bütün kilolar gidecek o kadar.
aeben
_incitanesi_
perigunlugu
Sarayca
Sağ olun kızlar teşekkür ederim iyi ki burası var
Doğru söylüyorsunuz evet sizin dediklerinizi dinliycem
Saraycam tatlım ben emzirmiyorum benim sütüm olmadı hiç oğlan da büyük artık
Kızlar tamam takımca bu ara kötü haberler alıyoruz, ramazan sonrası düzen bozuldu, bayramda terazimiş şaştı ama yeter artık. Silkelenin lütfen. Hiç bize yakışmıyor. Hepimizin sorunları, sıkıntıları var ama napıyoruz kendimizi koyvermiyoruz. Bakın banalistede bile değilim ve 500 gr fazla diye kendimi yırtıyorum kaç gündür. Nasıl zorla veriyoruz o gramları ama ne kadar da kolay alıyoruz di mi? Evet liste sorumlulugu var ama bunu önce kendimiz için yapmalıyız. Pes etmeden önce bir düşünün; neden başladığınız, nelerden vazgeçip, neler kazandıgınızı..
Abla sen yeni bir başlangıç yapıyosun artık .. Güzelce kilolarını verip istediğin görüntüye kavuşacaksın ben inanıyorumGelin sizle bir az dertleşelim
Kaç gösteriyorum dedim
Abla sen yeni bir başlangıç yapıyosun artık .. Güzelce kilolarını verip istediğin görüntüye kavuşacaksın ben inanıyorumBana da geçen yıl daha genç 3o'lu yaşlarında biri bu ne hal dikkat et demişti. Ilımlı bir şekilde söylese anlardım da daha çok kötü bir şekilde söylemiştii İnsan unutmuyo işte. Ama şimdi zayıflayıp herkese gücümüzü göstericez
Aslıcım kuzum pek etmek falan yok tabikii. 7.takımdan hiçbir güzellik ciddi bir sorunu olmadığı sürece jıllanı bırakmıycak ben inanıyorum hepimizeSpor grubundaki kızlar teker teker bırakıyorlar ben de yoruldum ama pes etmicem bırakan kızlara göstericez neler kaybettikleriniiikoza16 @Mor Vampir
Ablam haklısın iyiliğimizi düşünüyorlardır anlıyorum ama herkesin içinde bunu küçümsercesine söylemesi beni üzdü. Haklısın niyet iyi olsada yanlış ifade edebiliyoruz kendimizii.canım aslında o söyleyenler iyiliğimiz için söylüyorlar ama işte, söyleyiş tarzı herkesin farklı oluyor, bazen kaş yapalım derken göz çıkartabiliyoruz, kendimde dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?