Aslıcım kuzum pek etmek falan yok tabikii. 7.takımdan hiçbir güzellik ciddi bir sorunu olmadığı sürece jıllanı bırakmıycak ben inanıyorum hepimizeSen diğer kızlar için elinden geleni yaptın herkesin kendi kararı boşver. Canım sen de artısın bu hafta ama reglden dolayıdır büyük olasılıkla kendini psikolojikmen bu kadar etkileme. Pes etmek falan yok öyle. İlk jıllıanı bitirip fitleşicez sonra da mezun olucaz hep beraber
Yok kız ben de öyleyimKuzum yaa iyiki varsınız ben çok sabırsızım daha şurada 4 gün olmuş aynaya bakıyorum değişim bekliyorum saf mıyım neyim kaç yıllık göbeğim 4 günde eriyecek sanki
Aynen öyle aslım devam edicez bizz gidecek kilolar yağlar gelecek kaslar :)Spor grubundaki kızlar teker teker bırakıyorlar ben de yoruldum ama pes etmicem bırakan kızlara göstericez neler kaybettikleriniiikoza16 Mor Vampirella
Yok kız ben de öyleyimYıllardır ye iç 4 günde simitlerim gitti mi diye bak Bir de anneme soruyorum her gün anne değişim var mı diye Ama artık karar aldım cumadan cumaya bir elbisem var onu giyip foto çekicem belki öyle daha iyi motive olurum
başarılar canım, hangi sınava gireceksin?Bi arada haftosonu ki sınavlarım için dualarınıza ihtiyacım var Rabbim nolur 3 çocukla Smmm olacam diye yıllardır debelenen şu kuluna yardım et başarayım artık âmin
Canım 3 Yıldır mali müşavirlik stajı yapıyodum ama aktif çalışmadım şimdi de yeterlilik derslerini veriyorum ve 2 dersim kaldı vergi hukuku ve maliyet muhasebesi sorular klasik oluyo denizde balık gibi koskoca kitaptan ne çıkacağı belli değil böyle olunca umutsuzluk oluyobaşarılar canım, hangi sınava gireceksin?
Canım 3 Yıldır mali müşavirlik stajı yapıyodum ama aktif çalışmadım şimdi de yeterlilik derslerini veriyorum ve 2 dersim kaldı vergi hukuku ve maliyet muhasebesi sorular klasik oluyo denizde balık gibi koskoca kitaptan ne çıkacağı belli değil böyle olunca umutsuzluk oluyo
Yemeği çok erken yemişsin canıım acıkmıyo musun sonraİyi geceleer.
Anca fırsat bulabildim menümü vermeye
Sabah(8:30)
1 yk lor peynir
yarım kepek ekmeği
1 yumurtayla omlet
4 zeytin
limonlu maydanoz
1 kupa yeşil çay
Ara(11:00)
1 orta boy nektarin
Akşam(15:00)
2 kepçe yayla çorbası
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
16:30
tatlı krizim tuttu. Elime ilk muz geçti. Yuvarladım bi tane
Su: 3 litre
Spor: callanetics
Regl oldum bugün. Malesef başka bişey yapmadım. Yarın tartıdan hiçbir beklentim yok. Bu hafta çook dikkat ettim ama tartıda yüzüm gülmedi. Haftaya urfa plakası 63 hedefim
Onu ben de farkettim kuzum. Dün de akşam yemek yemeyi unuttum meyve atıştırdım. Ama acıkmıyorum da ilginç bi şekildeYemeği çok erken yemişsin canıım acıkmıyo musun sonra
Acıkmıyosan sorun yok canıımOnu ben de farkettim kuzum. Dün de akşam yemek yemeyi unuttum meyve atıştırdım. Ama acıkmıyorum da ilginç bi şekilde
Tebrik ederim ablam benim. Hayırlı uğurlu olsunKizlarrrrrrrr istedigim ilahiyat bolumunu Kazanmişimmmmmm.....
Rabbim utandirmasin
Hayırlı uğurlu olsun ablacımKizlarrrrrrrr istedigim ilahiyat bolumunu Kazanmişimmmmmm.....
Rabbim utandirmasin
Gözündende kaçmıyor hiç yaa
Ooooo yarında biz merakla bekliyoruz vallaYarin bilmiyorum gelipde gelmiyeceyimi...ben kilomu bildirdim az kaldi beni paralasin valla...bu gun donduler,simdi buralarda gezicekler...kizlarini goturduler bizden o zaman dedim...
Hahahah gelsiin gelsiiinnn.. ee boşuna sinirlenmiyor valla haklıymışAynura gelmesiiin ya tatilini yapsın atar beni takımdan valla
Hiç olmamış sanki menün canım sabah öğle akşamMerhaba kızlar
Menü
Sabah
1 armut
Ara
Çeyrek pogaca krem peynir
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
1 karniyarik yağsız
2 dilim ekmek
Salata
Su 1 litre
Rica ederim, sen herşeyin aksine kiloları verip daha ne iltifatlar duyacaksınaeben
@_incitanesi_
perigunlugu
Sarayca
Sağ olun kızlar teşekkür ederim iyi ki burası var
Doğru söylüyorsunuz evet sizin dediklerinizi dinliycem
Saraycam tatlım ben emzirmiyorum benim sütüm olmadı hiç oğlan da büyük artık
Kesinlileee tatlım süpeeer söyledinKızlar tamam takımca bu ara kötü haberler alıyoruz, ramazan sonrası düzen bozuldu, bayramda terazimiş şaştı ama yeter artık. Silkelenin lütfen. Hiç bize yakışmıyor. Hepimizin sorunları, sıkıntıları var ama napıyoruz kendimizi koyvermiyoruz. Bakın banalistede bile değilim ve 500 gr fazla diye kendimi yırtıyorum kaç gündür. Nasıl zorla veriyoruz o gramları ama ne kadar da kolay alıyoruz di mi? Evet liste sorumlulugu var ama bunu önce kendimiz için yapmalıyız. Pes etmeden önce bir düşünün; neden başladığınız, nelerden vazgeçip, neler kazandıgınızı..
Sen sadece geçen haftaki kilon ve bu haftaki kilonu söyleperigunlugu benim bir sorum var abla Şimdi ben geçen hafta 2 haftada verdiğim kiloyu bildirmiştim yüzdem ikiye bölünecek sanırım. Bu haftada bildirince toplam yüzdeyi 3 e mi bölücez şimdi ? Umarım karışık anlatmamışımdır da anlarsıın
Harikaaaaaaaaaa çok sevindimmmm... hayırlı uğurlu olsuuuunnKizlarrrrrrrr istedigim ilahiyat bolumunu Kazanmişimmmmmm.....
Rabbim utandirmasin
Tamamdırr ablacımOoooo yarında biz merakla bekliyoruz valla
Hahahah gelsiin gelsiiinnn.. ee boşuna sinirlenmiyor valla haklıymış
Hiç olmamış sanki menün canım sabah öğle akşam
Rica ederim, sen herşeyin aksine kiloları verip daha ne iltifatlar duyacaksın
Kesinlileee tatlım süpeeer söyledin
Sen sadece geçen haftaki kilon ve bu haftaki kilonu söyleöncekileri boşver
Harikaaaaaaaaaa çok sevindimmmm... hayırlı uğurlu olsuuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?