****7.TAKIM 162.ETAP **** etap 2. si.ayçincim ya bişey sorcam bizim listeden kaç kişi geri dönmek üzere ayrıldı ve boşluğumuz varmı?
izne ayrılmıştın demi tatile çıkacakmısınız eşin ayarlayabildimi işlerini ?
aslıcım çok geçmiş olsun aynısı bende yapmıştım antibiyotik iii değil diye iyileşince hemen kesmiştim.ama en az 1 hafta devam etmek gerekiyormuş.teşekkürler canım. şimdi daha iyi oğluşum. evet malesef herkes kayboluyor zaman zaman. ben de memlekette irade savaşı veriyorum. bi de burda paylaşım yapmazsak insan kendini koyuveriyor. ben devam edicem yazmaya. başka çarem yok. 22 temmuza 38 beden olma hedefim vardı ama suya düştü :gitme:
aşkitom canım kankam benim:1hug:çok duygusalım sorma ağladım ağlıcam,güçlü olmaya çalışyorum işet:gitme:
annemlere çok alışmışım,ve birdenbire boşadlı bu bana daha zor geliyorohaoldumsmile
romantik ortama hal kalmıyor valla...
şu anda beni zorlayan annemleri özlemem sanırım:sinifsinif:çok alıştık,2 sene kolay değil:1no2:
saol canım benim...valla spor yapamıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum inn...yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum-tatlicadiarzu-
sabah okula gidiyoruz...o yarın son inşallah,okul işinden kurtulucam...sonra bütün gün burağı oyalıyorum,gezdiriyorum...bi de büyük temizliğe giriştim ki sorma
polenin yararlarını yazmışsın ben de ilgileniyordum bi ara,hatta buzlukta var ama kullanmadık aslında denemek lazımbenneyaptımki
oğum huysuz değil çok şükürannemler2 sene baktılar oğluşa...alışmışız,gitmelri çok zor geldi...yokluklarını anlamasın diye çok uğraşıyoum,okua gdiyorum + büyük temizlik işte...yoruluyorum ondanmirmirmirmir
ecemavi kolay gelsin canım...ben de başlıcam yakında
ewet sen:ecrin_bebek:bebişine geçmiş olsun kıyamam ben ona ya
aslicim cok gecmis olsun canim. bi an önce atlatir insallah.
ecemavi senin kuzu kac yasinda?
bugünkü spor aktivitem:
35 dakika tempolu yürüyüs (145 kcal yaktim )
10 dakika bisiklet (55 kcal yaktim)
60 basen - 80 bacak haraketi
50 kol haraketi.
aşkitom canım kankam benim:1hug:çok duygusalım sorma ağladım ağlıcam,güçlü olmaya çalışyorum işet:gitme:
annemlere çok alışmışım,ve birdenbire boşadlı bu bana daha zor geliyorohaoldumsmile
romantik ortama hal kalmıyor valla...
şu anda beni zorlayan annemleri özlemem sanırım:sinifsinif:çok alıştık,2 sene kolay değil:1no2:
saol canım benim...valla spor yapamıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum inn...yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum-tatlicadiarzu-
sabah okula gidiyoruz...o yarın son inşallah,okul işinden kurtulucam...sonra bütün gün burağı oyalıyorum,gezdiriyorum...bi de büyük temizliğe giriştim ki sorma
polenin yararlarını yazmışsın ben de ilgileniyordum bi ara,hatta buzlukta var ama kullanmadık aslında denemek lazımbenneyaptımki
oğum huysuz değil çok şükürannemler2 sene baktılar oğluşa...alışmışız,gitmelri çok zor geldi...yokluklarını anlamasın diye çok uğraşıyoum,okua gdiyorum + büyük temizlik işte...yoruluyorum ondanmirmirmirmir
ecemavi kolay gelsin canım...ben de başlıcam yakında
****7.TAKIM 162.ETAP **** etap 2. si.
yarisci ( 67,0/66,0/1,0/1,49%)
askito(68,3 /67,9/0,4/0,59%)
ebtuna (68/67,4/0,6/0,89%)
pregant (73,0/73,0/0,00/0,00%)
perperi( 99,4 /99,4/0,00/0,00%)geri dönmek üzere ayrıldı
sailormoon( 71.3/72/-0.7/-%0.98)
zeynep__05(66.7/66,7/0,00/0,00%)
nesibe82(62,5/61,1/1,4/2,24%)
ohcanimadegsin(62,1/62,1/0,00/0,00%)geri dönmek üzere ayrıldı
zalimi(83,0/82,3/0,7/0,84%)
ecemavi(78/77/1/1,28%)yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(799,3/794,9/4,4/0,55%)
gizemcim listemizin son hali böyle.
hilal ve perperi için listede yer tut.
gmmzza da geri dönecem demiş ama zaten onunla çok birarada olamadık onun için listede açık bırakma döndüğünde yer olursa yine girer.bu durumda takıma 1 kişi daha alınabilir.eğer alıcaksan vereceğin kilonun fazla olmasına dikkat et şu aşamada takımı canlandırmak için böyle biri gerekli.aynı zamanda azminide görmek lazım:))))))))
tatlım daha izne ayrılmadım.yarın istanbuldan müşterilerim var önemli bir yüklemem olacak.cuma işleri toparlayıp çıkacağım.
eşim malesefki işlerindeki karışıklıklardan dolayı ayarlayamadı.inş.onunla ağustosa denk getireceğiz.
bende kızımla takılacağım.
onu denize ve havuza götüreceğim.bebek görmeye gideceğiz.bakalım aklımda bişiler var inş.defne hanım huysuz olmazda yaparız.
aslıcım çok geçmiş olsun aynısı bende yapmıştım antibiyotik iii değil diye iyileşince hemen kesmiştim.ama en az 1 hafta devam etmek gerekiyormuş.
hemen demorilize olma 22 temmuz olmaz 22 ağustos olur önemli olan memlekette almamaya bak.
emoşum haklısın alışınca şimdi boşluk olur ama zamanla alışırsın
bu durumu avantaja çevir yine gelirler nasılsa arada ilk sene daha sık görüşürsünüz.
son 2 gündür 67 yi görüyorum kilaz.
protein diyetini pazara kadar sürdürebilirsem ve sporu birakmazsam haftanin sonunda 66 yi görmeyi hedefliyorum.
9 temmuz hedefim 65 kiloydu 6 hafta önce.
4 hafta önce kilo aldigimi fark etmemistim.. annemde kaliyordum ve tartisi yanlisti.
eve geldigimde 75 kilo cikmistim..
ama cuma bildirimi yapilmisti.. ve kayitlara gecmedi..
bu durumda 1 ay da neredeyse 8 kilo vermis oluyorum canlarim..
cok mutluyum :lepi:
pregant canim ya sen uzunsun galiba bmin 73 kiloyla gayet iyi bide 40 beden diyosun ben 77yle 28.4 bm galiba yaninda cüce gibiyim
aslicim 1 hafta boyunca .. minimum ve ya hic karbonhidrat tüketmiyorsun.
sebze , meyve et- tavuk - baik.
yumurta + süt ürünleri tüketiyorsun
ekmek- makarna-bulgur- baklagiller - pirinc - patates yasakli listesinde.
bir de az yagli ve az tuzlu yemeye gayret edersen ve biraz spor yaparsan 3 kilo garanti ediyorum sana.
yanliz bu diyeti 1 haftadan fazla yapmamak lazim..
ki tek bir besin grubuyla beslenmek zararli olabilir.
o yüzden bu diyeti ara ara uygulayip.. haftasina ipin ucunu kacirmadan normal diyete devam edince.. verdigin kilolar kalici oluyoo :))
amma yazdim beahh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?