Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

artık böyle yalnız kaldım hayatın gerçekleriyle yüzleştim
eski rahat emine yok artık:2:
bak bitanem ne güzel. bugün dikkat etmişsin işte. ben de sandım hepten bıraktın.
hem de nasıl bıraktım kendimi:çok üzgünüm:toparlnmm zr olacak-tatlicadiarzu-:2:
ayy kıyamam yaaa:teselli::1hug:mafoldumben
valla ben en çok kiloyu öğlen yemeklerinde 2 kk peynirle 5 parmak kalınlığında karpuz yerken verdim. çatlayana kadar yedim karpuz o hafta 2 kilo verdiydim. karpuzdan zarar gelmez merak etmeyin :)

bende öyle düşünüyorum...çoğunluğu su zatensempatiksalakcinni

aslı oğluş uyuyunca ya başka işler yapıyorum ya da pilim bitiyor ben de uyuyorum ya da yatıp dinlenmek istiyorummirmirmirmir...ne biliiim yaa bu hayata yeni başladım zamanla alışıcam inşallah-tatlicadiarzu-

dabi dabi. günlük 5 prsiyon meyve hakkımıs var. hepsini karpusta kullanmak serbes nasılsa :) ay alışırsın be güzelim. annem beni terkedip gittiğinde ben 30 günlük bebeğimle bugünlere tek başıma geldim (eşim de vardı tabi) burak büyüdü artık. şimdi işin daha kolay bence. zaten tatildesin. çabucak alışırsın canım benim üzülme.

emo$un yazdiklarina bire bir katiliyorum gizemcim..
evliigi bir kacis olarak ta görüyorsun belki biraz.. tamam onuda anliyorum.
ama dogru kisi karsina cikana kadar bekle olurmu..
dilerim cok güzel bir hayatin olur.. mutlu bir yuva kurarsin..

Ama önce kendin icin zayifla olurmu.

eet önceki yazdıklarımı ebru ve bilmiyen yeni arkadaşlar için kopyaladım ama çok köşeye sıkıştım diyorum ne yapmalıyım ki bitsin artık bu çile hadis kitaplarında babaya itaatsizlik allaha itaatsizliktir yazıyor düşünüyorum ama bu sadece insan kılığında bir yaratık zaten hiç birşey demiyorum artık yüzüne bile bakmıyom baba olan insan ameliyatımda yanımda olurdu ama iyki yoktu annem rahat bekledi daha ben girmeden çeki gitmiş girince çıkınca telefon et bu kdr işte yani istemiyor sevmiyor onu istemiyorum dediğimdede kızıyorlar günahmı haram olsun dedim aldım yine demesi biz istemeden soda vardı bizim odada köşeye koymuştum bir gün bul sen bunu yok niye oradaymış bizde akıl varmıymış bilmemne ana avrat sövdü yine ama tek kelime söylemedim benm onu oraya koymam gaz problemi olan biriyim aniden kramplar giriyor ve çok kötü kıvrandırıyor belki içerim iyi gelir soğuk ta içemiyorum orada dursun alırım içerim hemen düşüncesiydi söyledi söyledi gitti salak gibi kalsın işte öyle cvp vermemekte en büyük cvptır. ama anlayana ama yok bnö için öyle biri poleni naptınız kullanan varmı dün itibari ile 1 kilo vermişim tırnaklarım uzadı alttan çıkan yer pembe üzeri beyaz ben tırnaklarımı sadece adet döneminde uzardı ve bittiminde keserdim ama şimdi yine kescem 10 gün önce dipten kesmiştim acıyordu o kadar derinden kesmişim yani

ahh ahh. cevap vermemek çok zor. susayım dersin. ama içindeki öfke susmaz, konuşur da konuşur.

yatayım artık evliliği çok istiyordum ama artık hiç istemiyorum ama bir yanını yani evde kaldım ben sanırsam çünkü gelecek adamları olmaz ben evlenmicem deyip kaçırcamama ben çok sırnaşık sevgi arsızı biriyim bu içimde hep uhte kalır ama napiim öyle olması gerekiyorkaydirigubbakcemile3

henüz evde kalmadın merak etme. hakkında hayırlısı olsun canım. iyi geceler.

aslı ewet doğru söylüyorsun benim gibi manyak oluyor sonra insansempatiksalakcinniya ayçin nerelerde

ya yaşı geçmiş manasında deilde neyse boşver kalbimin aklımı yenmesi lazım evlenebilmem için

bu arada ebruyu çağırmakla ne doğru bir adım atmışım çok sevdim bana benziyor herkese cvp ama bir fark var o daha uzun uzun anlattırıyor hoşuma gidiyor tabi benim kısa şeyler yazmaya fırsatım oluyor

huuu huuuuuuuuu emoşşşşşşşş helloooooooooooo:)))
anaaaaaaaaaaaaammmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
oy oy oy topmodelim canımın içi gelmiiiiiiiiiişşsempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
inşalah aslıcm yaa...
ama ben çok uzun zaman annemlerle kaldım,tekrr düzen kurmak zor oldu haliyle...alışıcaz ne yapalım...eee he şey gibi zayıflama hayatım da değiştiher iş bana kaldı,hazır yemek yok,yürüyüş hayal vs...,
emoşum gittin sanırsam.
geyiğe gittim canım:hulya:

gizem üzülme canım,onu takmamaya çalış...onun sizin üzerinizde hakları var evet ama izin de haklarınız var...sen saygısızlık yapmıyorsun şükür...kendi hayatını kurmaya çalış...
evlikik için de karamsar düşünmeni anlamıyorum,daha çok gençsin...sakın aceleyle yalış kararlar verme,evliik çok önemli tüm hayatın demek sonuçtabenneyaptımkiinşallah çok iyi biri çıkar karşına:Saruboceq:

aslı ewet doğru söylüyorsun benim gibi manyak oluyor sonra insansempatiksalakcinniya ayçin nerelerde

ya yaşı geçmiş manasında deilde neyse boşver kalbimin aklımı yenmesi lazım evlenebilmem için

bu arada ebruyu çağırmakla ne doğru bir adım atmışım çok sevdim bana benziyor herkese cvp ama bir fark var o daha uzun uzun anlattırıyor hoşuma gidiyor tabi benim kısa şeyler yazmaya fırsatım oluyor

vakti geldiğinde incecik güzel bir gelin olucaksın merak etme. umarım çok mutlu olursun. evet ebru hoş muhabbeti olan biri. buraya da muhabbet lazım. kimse uğramıyo artık.

gizemcim ne diyeyim bilemedim..
allah onu bildigi gibi yapsin..
insan kendi öz evladina neden böyle davranir ..aklim almiyor.

eger buraya yazarak az da olsa rahatliyorsan.. seve seve dinleriz seni..

sizin geyik süper ya allah bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…