estağfurullah canım yaa...yaz tabii ne güzel sohbet ediyoruz
evet gizem zalimi oluyor canımyerimsenibenbenim adm da emine,emoş diyo arkdaşlarkaydirigubbakcemile3
29 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var...doğumdan sonra 84 e kadar çıktım sonra kendi çbamla bu kilolara indim..ama benim sorunum bu 60-70 aralığında zaten...doğumdan önce de çok kolay 69 a çıkabiliyordum...uğraşınca 60a yaklaşıyordum ama bırakınca hemen hoop 69...zaten 70 kiloyla hamile kaldım,vakitsiz oldu hamileliğim,şişko yakalandım yani,o yüzden kilo vermem zor oldu...neyse anlayacağın benim sıkıntım hep 60-69 arasında:sinifsinif:
iyi gceler ebrulum...deiklerin çok güzel öyle yapalım di mi:))
ama elma sirkesini ben içemiyorum,denedim sabah çok kötü olmuştum
bi de bu tip şeylere inanmıyorum hiç...
yok yok günah cıkartacak hiç bir şey yok canım sadace akşam yemelerini daha erken bir saate alırsan o saattede bir kupa yeşil demle kendine iç mis gibi oldu bittiiiiiii inşallah^selam kizlarr
günah cikartmaya geldim :kedi:
bugün
sabah
1 tabak karisik sebze (yagsiz tuzsuz, haslanmis bezelye , misir , havus,taze fasulye)
ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi
aksam(17:30)
yarim kâse karisik sebze ( tuzlu ve yagli, disardaydim ..baska alternatif yoktu)
21:00 = 2 adet karamelli bonbon :kedi: 1 tabak cekirdek :kedi:
aslicim yok be yavrum 5 günde 5 kilo diyetini sadece kendime baz aldim..
ek olarak baska seylerde yiyiorum.
1 kilo versem yeter :))
zalimi canim bende merak ettim.. noldu?
ebrucum SIKILmadan okuyorum yazdiklarini :) relax olp
senin yediklerinde gayet iyi...
aslicim ben de seninkileri fazla buldummm bebekkk:)
yediklerine baktım şimdi gayet güzel
kilo cizelgenede baktım odahada güzel valla süpersin 90 lardan inmiş olmak harika pregantcım
yediklerin gayet güzel derken fazla olmamışmı diye gecirmedim içimden desem yalan olur
akşam yemegini kaçta yyorsun ????
akşamdan sonra ara ??? yı anlamadım birde
2 dilim karpuz derken bu iki dilim iki çatal mı oluyor yoksa iki büyük dilim mi onuda anlamadım
o köfte neyin nesi kuzum akşam yemeginden sonra
amma cok karıştım haaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızma kızmaa akşam 7 den sonra bir şey yemezsem ben cok güzel kilo veriyorum da o açıdan söyledim canım bilmiyorumkismile
sizde kendinizi kısaca tanıtsanız :)
ebtuna hoşgeldin canım iyi geceler
bu arada bugün yediklerim
sabahı yazmıştım
iki lokma ekmek
bir çatal peynirli yumurta
bir çatal domates
bir tane salatalık yedim
metabolizma hzılandırıcı cayımı içtim
çok az şekerli bir türk kahvesi
öğlen bol yeşilllikli patates salatası
üzerine metabolizma çayımdan bir kupa
akşam iki kaşık bamya bir kase şehriye corbası bir kaşık pilav ( akşam yemegim 6 daydı )
misafirlerim vardı agır kaçtı biraz ama bir miniminnacık kase ile kuruyemiş(
bir çatal kavun yedim birde
amma cok yemişim ya yakında kendi kendimi yemeye başlayacagım((
iyi geceler kızlar...
ebrucum ne güzel gelip mutlaka bi şeyler yazıyorsun sevdim seni:1hug:
aslıcım aynen öyle yaa,bıkkınlık yaptı ben de...kilo almıyor değilim aksine çok kilo aldım:1no2:...yürüyüş vs yapamıyorum,burakla yalnız kaldık mümkün olmuyor...ee bi de ne bulursam yedim,nasıl olsa battı balık diye iyice abarttım da:sinifsinif:...sonuç kaçınılmaz işte:çok üzgünüm:...kilo korumaya kalabilsem aaahh ahh,alırım senden tüyolarıyerimseniben
gizem canım benim çok üzülüyorum senin için:teselli:,genç kızsın,insan o çağlarda her şeyi daha da abartıyor kendini fazla sıkmamaya çalış bi de merak ediyorum annenle arası nasıl sadece sana mı böyle?benneyaptımkisenin ailedeki diğer kişilerle aran iyiyse onlarla zaman geçirmeye çalış canım,ya da bize yaz...sıkma canını nooolurolumunekankayizsmile
hoşbulduk aşkitocum çok sağol inşallah hepimi,z dilediğimiz kilolarda oluruz canım
bu arada beni tanıyor olabilmen olağan canım 3 senedir kk dayım bende yarışmaya ilk 6. takımla başladım 3 sene önce zaten o dönem verdim 15 kilo :) sonra 4. takıma transfer oldum ve ara verdim 2. takımla devam ettim şimdi 7. takımdayım
yav ammaaa cok takım degiştirmişim degilmi:)))))
yok yok öyle düşünmeyin
4. takıla ara verdiğim dönemden 2. takımla geri başlamamın sebebi bütün eski arkadaşlarımın geri kilo alması ve 2. takımı açmamızla oldu
yani tanıyor olabilmen olagan canım :kedi:
ah güzelim her gün aynı valla
teşekkür ederim ama bir gör şu an evin halini canım cıktı canımmmm sabahtan bu yana misafirim var doktora falanda gidemedimçok yorgunum takıma bakmadan yataga girmek istemedim
Ebtuna hoşbulduk canım
kesinlikle haklısın bazen karamsarlıklar hayatımızın en önünde devam ediyor işte ne yazıkki ama yeme şeklimizi tam anlamıyla düzene oturtmamız lazım hele 30 lu yaşlardan sonra kilo vermek daha bir zor(((
benimde kocaman bir göbegimmmm midem ve kollarım var maalesef yırtıklarımda oluştu kilo alıp vermekten yemin ediyorum psikolojim alt üst olmuş duurmdaaaaa
regant teşekkür ederim canm inşallah hepimiz istediğimiz kilolarda oluruzzzzz:teselli: zalimi merak ettim tanımasamda cok fazla ne oldu canım derdin ne başındaki problem ne
hepimizin zman zamn çok büyük sıkıntıları oluyor maalesef her ne ise inşallah atlatırsın canım
^selam kizlarr
bugün
sabah
1 tabak karisik sebze (yagsiz tuzsuz, haslanmis bezelye , misir , havus,taze fasulye)
ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi
yarim kâse karisik sebze ( tuzlu ve yagli, disardaydim ..baska alternatif yoktu)
askito gitmiş bile hemen ışıgı sararmış ben hala gidecegim
zalimicim hoşgeldinnnnnnn Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
EBRULUM, zalimi+
sorun ne bilmiyorum ama en kısa zmanda cözüme ulaşır inşallah herşey gönlünce olur
bu arada ben takımdamıyım yerdemiyim göktemiyim nerdeyim alındımmı denem sürem varmı cumaya bildiriim yapacakmıyım vs vs
bunca sıkıntının içinde bir de bunlara cevap vermek istemezsen anlarım fıstık oky
haydin saglıcakla kalınnnnnnn
kızlar cok farklı degil durumumuz bakın ben örenk olayım size 70 e kadar düştümm hepsini geri aldımmmmm
şimdi mutlumuyum hayır kesinlikleeee şiştim şiitim diyorum ya kocaman oldum artı sönmem lazım
hepimiz irade sahibi insanlarız
sakın olaki düşünmeyin daha önce yaptım yine yaparım diye ilk zmanlardaki azim olmuyor maalesef yani ben ve kilo alıp geri dönen arkadaşlarımızın bir çogunda bunu gördüm
inanın beni tanısanız bilseniz halimi o kadar cok zorki benim kilo vermem gelenimin gidenimin haddi hesabı yok sabah 6 30 dan beri ayaktayım hiç doğru düzgün oturamadan tabanlarım agrıyor habire koştureuyorum ama yetmiyorrrr
stres en büyük etken onuda hayatımızdan atamadıgımız süreceben sıkıldıkça mutfaga girenlerdenim maalesef (((
arkadaşımız yazmış ya gece kaç olursa olsun diye işte bende tıpkı onun gibi gecenin bir yarsısı canım tatlı çekti mesela hiç üşenmem kalkar tatlı yaparım cok gece ben baklava açtıgımı biliyorum bu pis boğazlıgım yüüznden(( hiç bir şey bulaamdıysam irmik helvası kavurur yerim yerdimmmm
uzun zmandır bunları bıraktım
lütfen sizde yılmayınnnn
inanın (ben niğdeliyim )) gecen hafta niğdedeydim akrabalar eş dost vs sv hepsi ebru kilo almışsın gecen sene iyiydin dedikçe yüregimden bir şeyler koptu
hele bugünlerde kollarım tabiri caizse bıngıl bıngıl oynayıncaaaaaaaaa tam anlamıyla vücudumdan neefret ediyor pozisyonuna geldim(((
cenem düşük napıyım :)) özür dilerim başınızı agrıtttım
ooo maşallah senin kuzular bayaa büyüklermiş allah bağışlasın güle güle büyütsusamıyorum cevap vermem lazım (ancak eşim gelcek şimdi kapatacak pcyi hadi diye ancak o zman susacagım snaıırmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
) oyyyyyy oğluşunu severim snein kıyamam küçücükmüş daha allahım güzel kaderler yazsın inşallah
eminecim bu arada cok memnun oldum bende ebru :) cok belli olmuyor ama kaydirigubbakcemile3
biraz dikkatle aşacagına eminim canım sakın sıkma canını hoppppppp bırakıverme sendeee ekmegi kıs daha az tüketmeye calış haftada bir tatlını da ye canın ne istiyorsa onuda ye gece yemelerini bırak
artık bunları düzene otutturmaya calış canım benim yeme sistemimiz sürekli böyle olmalı e malum yaşlar ilerliyor gencecik degiliz ne yazıkki metabolizmalar istediğimiz doğrultuda calışmıyor :) :teselli:
benimde 2 oğluşum var bu arada biri 12 diğeri 9 yaşında
çocuk yetiştirmekte zor zenaaat heleki böyle bir devirde bilmiyorumkismile allhım herkese kolaylıklar versinnnnn
teşekkür ederim canım ama hala gidemedim ki sana laf yetiştircem diye eşimi bekliyorum gelirde pc yi kapatırmı diye kaydirigubbakcemile3
tabiki yapalımmmm
telkin cok önemli kızlar
innan böyle şeylere elma sirkesini de elde yapım bul canım nap et bul
gerçekten ben cok faydasını gördüm azıcık dikkatle harikalar yaratabilirsin ama dedim ya elde yapım olsun mideler mahvolmasın bir yeri yaparken diğer yerleri bozmayalım kaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar...
ebrucum ne güzel gelip mutlaka bi şeyler yazıyorsun sevdim seni:1hug:
aslıcım aynen öyle yaa,bıkkınlık yaptı ben de...kilo almıyor değilim aksine çok kilo aldım:1no2:...yürüyüş vs yapamıyorum,burakla yalnız kaldık mümkün olmuyor...ee bi de ne bulursam yedim,nasıl olsa battı balık diye iyice abarttım da:sinifsinif:...sonuç kaçınılmaz işte:çok üzgünüm:...kilo korumaya kalabilsem aaahh ahh,alırım senden tüyolarıyerimseniben
gizem canım benim çok üzülüyorum senin için:teselli:,genç kızsın,insan o çağlarda her şeyi daha da abartıyor kendini fazla sıkmamaya çalış bi de merak ediyorum annenle arası nasıl sadece sana mı böyle?benneyaptımkisenin ailedeki diğer kişilerle aran iyiyse onlarla zaman geçirmeye çalış canım,ya da bize yaz...sıkma canını nooolurolumunekankayizsmile
canım geçmişi okudum anca cevap yazıyorum kusura bakma:hulya:
ne kadar güzel anlatmışsın,baş ağrıtmak ne dmk en güzelini yapıyorsun ne kadar açılsak o kadar iyikaydirigubbakcemile5buraya yazmaya çekiniyordum ama iyi ki yazmışım herkes dökülüyor, yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyor:içelim:demek geceleri baklava açıyordun haa hay maşallahaşkitin yufka aramasından azimliymişsin sen
ben de yağmur çamur dinlemem saat kaç olursa olsun ne ypar eder istediğimi alır yerim yoksa o gece uyuyamamohaoldumsmile
ben doğumdan beri 20 kilo falan verdim
doğumdan önce de bi ar 10 kilvermişm..çok güzel veriyorum ama alışım çok hızlı oluyor maalesef:2:bu da insanı yıldırıyo haliyle:sinifsinif:
nyseeeee.hapiz ayı demek ki,kendimizi salmıcaz başka çaresi yok,yoksa ağlayarak yemek yiyen pis şişkolar olarak yaşıcaz:2:
bgün kahvaltıda 1 yumurta,domates,salatalık,2 küçük dilim ç.ekmeği,1 kpeynir diyet reçel yedim
öğlen az bi şey pilavla bezeye yemeği yedim,küçük bi tabaktı,2 kaşık da yoğurt
akşam:1 avuç kadar haşlanmış makarna kattığım yağsız salata ve yoğurt
aralrda acıktıkça karpuz ve şeftali yedim
bugünüm zor geçti...deli gibi yemeye alışmışım:sinifsinif:
^selam kizlarr
bugün
sabah
ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi
evde karpuz vardı ebru...şu günler benim için zor...alışınca kolay olur inşallah,bi de oğlumla spor yapabilsem
kızlar alıntı yapmazsanız silmeyi düşünüyorum ve evet yaşadıklarımı yazacağım bir gün adımıda değiştircem gonca koycam adımı hatta mümkünatı varsa onun adı bile nüfusumda annemin kızlık soyadına kaydettireyim hayatta olmaktan iğreniyorum ve tek yapabildiğim ağlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?