Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm yeni kalktım annemle kardeşim kan vermeye gitti doktor istemişti onlara kahvaltı hazırlıcam bnm cnm istemiyor bişey açta hissetmiyorum zaten dün öğlen maalesef 2buçukta 2 sigara böreği yemiştim

o gün neden bugün deil aslii :)

gece hızlıca bi baktım yazdıklarınıza da. amanin hızınıza yetişemem diye düşündüm gülüm. bi de ben biras utangaç çekingen birisiyimdir. hemen kaynaşamam.

slm yeni kalktım annemle kardeşim kan vermeye gitti doktor istemişti onlara kahvaltı hazırlıcam bnm cnm istemiyor bişey açta hissetmiyorum zaten dün öğlen maalesef 2buçukta 2 sigara böreği yemiştim

ekmek yerine geçer bişiy olmas merak etme.

maalesef yediğim tek şey sabah kahvaltıya vaktim yoktu misafir geldi onlara yaptık kısırda yaptık o gitti dışarı çıktık biraz gelmeden 2 dk önce eve gelmiş içkici arkadaşlarından birini eve çağırmış aile geliyorlar ama cinler tepemde olduğundan o eski neşeli beni göremeyince kadın diyo bugün çok sıkkın gördüm seni falan diyo ama tanıdık kimseye söyleyemiyoruz dedim içim sıkılıyor hem diyo ablanlara bişey ikram ettinmi bilmemne hemde geliyor mutfağa siz anca yiyin için eğlenin karpuz peynir istemedikmi hayret bişeysiniz diyo ama yemicem işte bi işe girsemde ondan uzaklaşsam gerçi parayı elimden almazsa huyudur ver bende dursun sen kaybedersin isteyince veririm demişti stajdayken haftada 5 tl veriyor artık ne olacaksa gevrek ayran al yeter hiç yani bu kadarr insan olmayan bir insan vermeyincede huzursuzluk yapıyordu senin paranamı ihtiyacım var bilmemne 140 milyondan 20sini anca harcaya biliyordum hakmı bu yani eğer özürlü değilsem parama sahip çıkabilirim demi böyle edepsiz insanlarla uğraşılmıyor

pregant biz seni acariz yafrim :)))
bizde ilk zamanlar üst düzey bir muhabbet yapiyorduk :))
simdi birbirimize küfür edip alinmayacak kivama geldik sempatiksalakcinni

gizemcim bencede en iyi cözüm bir i$ bulman canim..
aldigin paranin miktarini 50-100 lira eksik söyle sende. yine verirsin ona. ama eksik verirsin hii ? :)

calismk düsünceside snei zayiflamya zorlasin..
istatistilere göre... zayif insanlara daha cok is imkani sunuluyor..

sen diyete saril.. seneye bu zamanlar citir bir genc kiz olacagina inaniyorum ben bebisim.

bak gör.. hayat o zaman daha güzel olacak.. kendine güvenin gelecek..

11 ocakta mesajınsempatiksalakcinni

gece hızlıca bi baktım yazdıklarınıza da. amanin hızınıza yetişemem diye düşündüm gülüm. bi de ben biras utangaç çekingen birisiyimdir. hemen kaynaşamam.
hahahah hiç de öyle değilsin bi kerekaydirigubbakcemile3
biz aslıyla msn de konuştuk bi kaç sefer,çok esprili hatun valla,hemen de açılıveriyor inamayın siz böyle dediğineaklinialirimsmile
gel bebeem bkliyos seni deolumunekankayizsmile
ayyy canım yaa,iş bulursan aşkitonun dediği gibi yap,aldığın paranın yarısını söyle,kalanını saklayerimsenibenallaha havale et boşver,değiştiremezsin maalesef:1no2:
hahahahhaaaaaa hakkat öyleyiz yaaa:roflol::roflol:
ama kaç sendir beraber çok iyi dost oldukolumunekankayizsmile
11 ocakta mesajınsempatiksalakcinni

ahh gizemcim ben böyleyim işte yaa:çok üzgünüm:
60lara indim hep böyle uğraşıp dururum artık

günaydın kızlar
sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,2 küçük dilim ç.ekmeği,az peynir ve az diyet reçelleydicokacimcoook...
aslında yediklerimi bayaa azalttım ama spor işini nasıl halledicem bilmiyorum,burakla işler yoluna otursun evde stepper yaparım belki....dışarda onu arabasına koyup yürüyeyim diyorum ama arabasına oturmaz kibilmiyorumkismile
sizler nasılsınız inşallah herkes iyidirkaydirigubbakcemile3
ebru gelmemiş bugün,sanırım oğlunu hastaneye götürdü,inşallah iyi haberle gelir,gizem senin annenlerin de sonuçları iyidir inşallah:1hug:

:roflol: :roflol: hadi ya. ordakiler sen de kimsin ne işin var demezler mi?

ama o senin sıcaklığından kaynaklanıyor emoş. hiç yabancılık çekmiyorum senle konuşurken. pozitif bi enerjin var. damam gızlar siz kaşındınız. geliom ben de :)

emoş bu arada msnde hiç gözükmüyorsun. girmion mu?

helüü :))

sabah
meyveli yogurt (kiraz sosli mmmmmmmmmm :) )

ara
100 gr labne/lor karisimi peynir

ögle
3 kasik makarna salatasi
1 yudum sosis

ara
koca bi tabak kaymakli soslu cikolata parcacikli dondurma :roflol:

ögle ara ve kahvaltida bol miktarda yag ve seker oldugu icin aksam yemegini atlamak istiyorum..
tabii basarabilirsem...

kıs dondurma reklamı gibi oldu valla. kaç gündür canım çekiyo perşembeye kadar sabrediyorum kilo verince magnum magnum üstüne yicem. annem buzlukta 1 dondurma unutmuş gidip gelip onu yememek için kendimle savaş halindeyim.

aslı dikkat et anam cumaya ne kaldı üst üste yemede perşembe dikkatli beslen akşam tartıl yaz buraya yazarkende ye nolcak ama sakın bildirimden önce yeme orucumu bozdum dicem yanlış anlaşılcam hiç bişey yemedim bugünde dün akşam gelen misafirlere gittik onun anlattığı bieişey ile koptum ben ve getirdiği meyve tabağından kirazları yemeye başladı midem bayram etmiştir artık 28 saat bişi yememişim su sadece su içtim

gece buradan gittikten sonra kocası sızmış yan taraftada adamın kardeşi var oda erkek ve yatak odalarının arkası onların mutfağı gece 1de matkapla başlamazmı dar dar heeeeeeeeeeeeyt diyen bir fırlamış yataktan adam adam avrat gitmiş artık ki diyo kadında top atsan yeriinden kaldıramazdın adam kalktı bağra bağra söylene söylene sigara içmiş yanlız ne akıl gece 1de matkap heyyt lafını duydukları anda kesilmiş ses ama tabi çok komik ya bizdeki hayvan gider girişirdi bir güzel döver sonra yatar uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…