o gün neden bugün deil aslii :)
slm yeni kalktım annemle kardeşim kan vermeye gitti doktor istemişti onlara kahvaltı hazırlıcam bnm cnm istemiyor bişey açta hissetmiyorum zaten dün öğlen maalesef 2buçukta 2 sigara böreği yemiştim
selam kızlar okuldan geldim
bugün güzel başladım,kahvaltımı diyet kahvaltısı olarak yaptım...domates salatalık maydanoz biber,az peynir,2 zeytin,2 dlm kadar ç. ekmeği...ve şekersiz çay tabiişutarafagitti
sabah okula ilk gittiğimde de form çayı içiyorum bi kaç light çubuk krakerle...
okulda bayaa stresli bi ortam var çok başım ağrıyo şu anda,sinirli geldim epey:bbo:...
o yüzden biraz uyucam öğlen yemeğimi kalkınca yicemmirmirmirmir
hava soğuk bugün dışarı çıkamam heralde ama stepperda yürürürmkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
aşkitom 66 ya inme hayalim kayboldu yaa...en son 68,9dum işte...ee ondan sonra 2-3 gün cozuttum,yürüyüş falan da yapmadım:1no2:...bu hafta 68 li rakamları görürsem çok sevinirim:Saruboceq:...ee ondan sonraki haftaya da 22 ocak zaten...en azından 66,5 olsam süper olurdu yaabilmiyorumkismile...asılmam lazım bu işefisfisfis...ankaraya gidince laf duymak istemiyorum yine
ordaki insanlar beni genç kızlığımla kıyaslıyolar her gören ne kadar kilo almışsın diyo sinir oluyorumklava:
hahahah hiç de öyle değilsin bi kerekaydirigubbakcemile3gece hızlıca bi baktım yazdıklarınıza da. amanin hızınıza yetişemem diye düşündüm gülüm. bi de ben biras utangaç çekingen birisiyimdir. hemen kaynaşamam.
ayyy canım yaa,iş bulursan aşkitonun dediği gibi yap,aldığın paranın yarısını söyle,kalanını saklayerimsenibenallaha havale et boşver,değiştiremezsin maalesef:1no2:maalesef yediğim tek şey sabah kahvaltıya vaktim yoktu misafir geldi onlara yaptık kısırda yaptık o gitti dışarı çıktık biraz gelmeden 2 dk önce eve gelmiş içkici arkadaşlarından birini eve çağırmış aile geliyorlar ama cinler tepemde olduğundan o eski neşeli beni göremeyince kadın diyo bugün çok sıkkın gördüm seni falan diyo ama tanıdık kimseye söyleyemiyoruz dedim içim sıkılıyor hem diyo ablanlara bişey ikram ettinmi bilmemne hemde geliyor mutfağa siz anca yiyin için eğlenin karpuz peynir istemedikmi hayret bişeysiniz diyo ama yemicem işte bi işe girsemde ondan uzaklaşsam gerçi parayı elimden almazsa huyudur ver bende dursun sen kaybedersin isteyince veririm demişti stajdayken haftada 5 tl veriyor artık ne olacaksa gevrek ayran al yeter hiç yani bu kadarr insan olmayan bir insan vermeyincede huzursuzluk yapıyordu senin paranamı ihtiyacım var bilmemne 140 milyondan 20sini anca harcaya biliyordum hakmı bu yani eğer özürlü değilsem parama sahip çıkabilirim demi böyle edepsiz insanlarla uğraşılmıyor
hahahahhaaaaaa hakkat öyleyiz yaaa:roflol::roflol:pregant biz seni acariz yafrim :)))
bizde ilk zamanlar üst düzey bir muhabbet yapiyorduk :))
simdi birbirimize küfür edip alinmayacak kivama geldik sempatiksalakcinni
11 ocakta mesajınsempatiksalakcinni
pregant biz seni acariz yafrim :)))
bizde ilk zamanlar üst düzey bir muhabbet yapiyorduk :))
simdi birbirimize küfür edip alinmayacak kivama geldik sempatiksalakcinni
hahahah hiç de öyle değilsin bi kerekaydirigubbakcemile3
biz aslıyla msn de konuştuk bi kaç sefer,çok esprili hatun valla,hemen de açılıveriyor inamayın siz böyle dediğineaklinialirimsmile
gel bebeem bkliyos seni deolumunekankayizsmile
hahahahhaaaaaa hakkat öyleyiz yaaa:roflol::roflol:
ama kaç sendir beraber çok iyi dost oldukolumunekankayizsmile
gliom yivrum bekleeeeeeee
helüü :))
sabah
meyveli yogurt (kiraz sosli mmmmmmmmmm :) )
ara
100 gr labne/lor karisimi peynir
ögle
3 kasik makarna salatasi
1 yudum sosis
ara
koca bi tabak kaymakli soslu cikolata parcacikli dondurma :roflol:
ögle ara ve kahvaltida bol miktarda yag ve seker oldugu icin aksam yemegini atlamak istiyorum..
tabii basarabilirsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?