cnm çok yürüyorsun ne güzel poleni suyla karıştırıyorumm ağzıma atıp içiyom farketmiyor kafama göre takılıyorum
eminecim acıktınmı huuuuuuuuuuuuuuuu gel buraya keklere bakmaaaaaaa içim gitti gece geceeeeeeee cabuk gel
:))))))))))))))
ben yakalarımmmmmmm
hımmmmmmm alternatif cokkkkkk
ama şimdi ancak yutkunuyorum yarın yazarız olurmu bişiler
oğluşun doğum günü ne zman ki????
ben kaçar herkese iyi geceler kızlarrrrrrr
takipte zorlanıyorum bir yerinde dur emoş :)))))))))))))
bende eylül annelerine gideyim bari:)))
oğlumun doğum günü bugündü canım...ama kandile dek gldiği için bugün kutlamadık...
akşm yemeği şeklinde olsun diyorum nasıl olsa millet akşam gelecek ve yemeğe gelirler mutlaka,öteki türlüsü ayıp olur aile çünkü...
köfte-patates yemeği yapıcam fırında,soslu falan...yanına kuskus pilavı düşündüm hem çok lezzetli oluyo hem de çocuklar çok seviyo...çorba yapmıcam,1 gece önceden börek yapayım diyorum,bi de dolapta hazır sarmalarım var ondan yapayım,z.yağlı fasulye de yaparsam...ooooo bi sürü şey oluyo zaten-tatlicadiarzu-
pastanın yanına ne gider?sütlü bi tatlı yapayım diye düşünüyorum,bilemedim iştebilmiyorumkismile
hahahah ayyy canım benim...benim sabit adresim temmuz anneleri geyik sohbetikaydirigubbakcemile5ordan bulabilirsünüüüzzsempatiksalakcinni:hulya:şaka bi yana bekleriz...hamilelikten beri yazışıyoruz çok iyi dost olduk artık,çoğuyla yüzyüze görüştümolumunekankayizsmile
hahahah alemsin ebruuuu:))
valla diyetteyken bunları yazmak hatta yapmak stemezdim ama yapıcaz artık,oğluşumun doğum günü:))
börek yaparsam tuzluya gerk yok,pasta var dediğin gibi ke falan da olmaz...şerbetli tatlı yapsam ağır olmaz mı?oooff ne biliiim düşünüyorum işte...
hadi herkese iyi geceler yattım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?