polenciğim saolsun tuttu beni acayip yağ yakıyor aşırı kilo verdim ama sıkıntıdan bugünse 1 dillim ekmek yedim kavrulmuş biber mis gibi bol yoğurtlu ev yoğurdu hemde tadı başkaymış ya ilk defa yaptık buralarda güzel süt olmadığı için annem köye gidince almış 5 kilo yoğurt güvecinde yaptı biri şeker atıp gece tatlı krizinde yiyormuş:uhm:
anaaam beyaz magnummu beyaz büyümü bana gönder çabuk yada gel buraya bana ısmarla:icecream::icecream:bayılırım valla dondurmalrımdan vazgeçilmezimdir birde goldu merak ediyorum tarifi imkansız çikolatasının tadıymış magic cup vişneli pandadan onada bayılıyorum bir deneyin aldığım dondurmalar çok değildir seçiciyimdir :dilcikar::sm_cool:
aslıcım lüplet canım benim oooh ohhh bi zaman sonra biz de yeriz inşallah...benim favorimse bademli...başka çeşidini sevmiyorum nasılsa:)bademliyi tek geçerim...
gizem polen bizim buzlukta da var uzun zamandır,ne yapacağımı bilemediğimden kaldı öyle...iştah kapatıyorsa tok tutuyorsa ben de deneyeyim nasıl tüketiyorsun sen?
ben daha acıkmadım poleni ne kadar doğru bilemiyorum ya yemeklerin hmn öncesinde yada yemekten yarım saat 1 saat kadar sonra tüketiyorum bu hafta test yaptırcam yine kan testlerimi çok merak eidyorum valla bu hafta rekor kırdım ya bakalım alacakmıyım dur tartılayımda geliim
tartıldım 83ten 79a indim
bu mucizenin içinde sıkıntıda var ama cumadan pazartesiye 82 olmuştum 83ten
bağırsaklarda zorlama veya ishalde yapmıyor günde 1 kere 1 çay kaşığı plastik kaşıkla içiyorum dün mesela çok işe yaradı 28 saat bişey yemedim inadımdan sonra yedim geldim eve polenimi içtim 1 bardak ayran ve 2-3 çıt çekirdek yedim ve gece 9dan 4e kadar sadece aralarda 1 lt su içerek yattığımda saat 4tü acıkmamıştım
canım çok sıkkın
akşam yemeginde bir porsiyon makarna ve cacık yedim saat 5 gibi
bu can sıkıntsıyla kendimi mutfaga vurmamak için direniyorum
hayırdır ebrucum? bi sorunun mu var? paylaşabilirsin bizimle.
sagol canım
kardeşim ufak bir kaza atlattı
çok şükür durumu iyi fena degil ama
ben okudukça netten yorumları falan delleniyorummm işte elimde degil
e yazayım madem kardeşim acil tıp teknisyeni ambulansla kaza yapmışlar o arkada hasta ile ilgileniyormuş
ne oldugunu bile anlamadan ambulans yan yatmış içeride saga sola carpmış işte
allahım mübarek gün kimseye kaza bela verme yarabbimmmmmmmmm:Saruboceq:
ayy Allah korumuş canım hiç üzülme. ya bişey olsaydı. amanin çok üzücü gerçekten. yorumlara neden sinirleniyosun?
canm kendini bilmezin biri haberlere yorum yapmış
işte nasıl ambulanstakiler araba kullanıyrlarmışta vs vs
birde ambulansları artık kadınlarda kullanabiliyorlar ya onlarada laf söylemiş bir sürü
ona sinirlenmiştim
kim kaza yapmak isterki ambulansı kullanan adam 44 yaşında
gayet te iyi şöför cam patlamış adamın elllerinin üzerine batmış hep
kim ister böyle olsun
şimdi o adam birde devletin zimmetli malına zarar vermekten cezada yiyecek üstelik
işte bilip bilmeden konuşuyorlar ya onun için tatlım
ben pek haksızlıklara gelemem ve haksızlık karşısında aslaa susamam
cadıyım yani cadı :)))))))))))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?