Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hee beyaz büyü. ayıp edion ısmarlarım elbet. hatta magnum gold da ısmarlarım. ben sabah gold yedim. ye bence tadı nefis

aslıcım lüplet canım benim oooh ohhh bi zaman sonra biz de yeriz inşallah...benim favorimse bademli...başka çeşidini sevmiyorum nasılsa:)bademliyi tek geçerim...
gizem polen bizim buzlukta da var uzun zamandır,ne yapacağımı bilemediğimden kaldı öyle...iştah kapatıyorsa tok tutuyorsa ben de deneyeyim nasıl tüketiyorsun sen?

öğlen yemeği yemedim,çok acıkmıştım domates-salatalık,koca bi kase karpuz ve biraz kiraz yedim

ben daha acıkmadım poleni ne kadar doğru bilemiyorum ya yemeklerin hmn öncesinde yada yemekten yarım saat 1 saat kadar sonra tüketiyorum bu hafta test yaptırcam yine kan testlerimi çok merak eidyorum valla bu hafta rekor kırdım ya bakalım alacakmıyım dur tartılayımda geliim

tartıldım 83ten 79a indim

bu mucizenin içinde sıkıntıda var ama cumadan pazartesiye 82 olmuştum 83ten

bağırsaklarda zorlama veya ishalde yapmıyor günde 1 kere 1 çay kaşığı plastik kaşıkla içiyorum dün mesela çok işe yaradı 28 saat bişey yemedim inadımdan sonra yedim geldim eve polenimi içtim 1 bardak ayran ve 2-3 çıt çekirdek yedim ve gece 9dan 4e kadar sadece aralarda 1 lt su içerek yattığımda saat 4tü acıkmamıştım

gizemcim bizim evdeki toz şeklinde olanlardan...iştah açtığını duymuştum ben...araştırıp denemek lazım dediğin gibiyse çok iyi...seni tekrar tebrik ediyorum canım çok güzel kilo verdin

ben çok acıktım,allahtan zararlı şeyler yoktu ve yemedim...ama bi sürü karpuz ve kiraz yedim,bi avuç kadar da kuru üzüm yemişimdir
sonra kendime çok az yağla bulgur pilavı yaptım tok tutsun diye....3 kaşık bulgur pilavı ve haşlanmış tavuk yedim...1 kaşık yoğurtla tatlandırdığım salatayı da yedim...
şimdilik bu kadar oğlum uyansın dışarı çıkmak isitiyorum sıkıldım

canım çok sıkkın

akşam yemeginde bir porsiyon makarna ve cacık yedim saat 5 gibi

bu can sıkıntsıyla kendimi mutfaga vurmamak için direniyorum

emoşum tebrkler hepinize hayırlı kandiller doğum günü kutlu olsun ebrucum üzülme bnm diyet listemdede vardı diyetisyen vermişti makarna pilav bulgur 1 porsiyon neki üzme kendini bu kdr

ben hiç yemedim kıs bademli. eşim de hep bademli alır. demek ki güzel. bakıyım bi tadına bi gün :))

yani polen iştah kesiyor öle mi?kı nettin eridin bittin derdinden.

canım çok sıkkın

akşam yemeginde bir porsiyon makarna ve cacık yedim saat 5 gibi

bu can sıkıntsıyla kendimi mutfaga vurmamak için direniyorum

hayırdır ebrucum? bi sorunun mu var? paylaşabilirsin bizimle.

sabah
3 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dl ekmek
salatalık-domates

ara
1 MAGNUM GOLD

öğlen
1 haşlanmış mısır
1 kk peynir
karpuz
1 kase yoğurt

ara
12 kiraz
1/2 haşlanmış mısır

akşam
2 köfte
8 kaşık taze fasülle
salata

ara
meyve

bugün 20 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum

hayırdır ebrucum? bi sorunun mu var? paylaşabilirsin bizimle.

sagol canım
kardeşim ufak bir kaza atlattı
çok şükür durumu iyi fena degil ama
ben okudukça netten yorumları falan delleniyorummm işte elimde degil

e yazayım madem kardeşim acil tıp teknisyeni ambulansla kaza yapmışlar o arkada hasta ile ilgileniyormuş
ne oldugunu bile anlamadan ambulans yan yatmış içeride saga sola carpmış işte

allahım mübarek gün kimseye kaza bela verme yarabbimmmmmmmmm:Saruboceq:

ayy Allah korumuş canım hiç üzülme. ya bişey olsaydı. amanin çok üzücü gerçekten. yorumlara neden sinirleniyosun?

ayy Allah korumuş canım hiç üzülme. ya bişey olsaydı. amanin çok üzücü gerçekten. yorumlara neden sinirleniyosun?

canm kendini bilmezin biri haberlere yorum yapmış
işte nasıl ambulanstakiler araba kullanıyrlarmışta vs vs
birde ambulansları artık kadınlarda kullanabiliyorlar ya onlarada laf söylemiş bir sürü
ona sinirlenmiştim
kim kaza yapmak isterki ambulansı kullanan adam 44 yaşında
gayet te iyi şöför cam patlamış adamın elllerinin üzerine batmış hep
kim ister böyle olsun
şimdi o adam birde devletin zimmetli malına zarar vermekten cezada yiyecek üstelik
işte bilip bilmeden konuşuyorlar ya onun için tatlım

ben pek haksızlıklara gelemem ve haksızlık karşısında aslaa susamam
cadıyım yani cadı :)))))))))))kaydirigubbakcemile3

allah beterinden korusun cnm tez vakitte atlatın sıkıntılarınızı kıyamam ya yazık bişey olmuşmu kimseye

ebru çok üzüldüm canım,büyük geçmiş olsun...yorumlar çok saçmaymış gerçekten,yazık olmuş kaza geçirenlere millet hala neler söylüyor...
canını sıkma hayatım bu kadarla kurtulduklarına şükret ne yapalım allah beterinden saklasın

gizem poleni içiyorum demişsin sulandırarak mı tüketiyorsun anlamadım

ben en son yediğmden sonra yemek yemedim,karpuz ve kiraz yedim yine...oğlumla uzak bi yere gittik dönüşte yürüyerek geldim,sürekli yürüyüş olmuyor ma hiç yoktan iyidir yine de

çok cahilce, ahmakça bir yorum bu. ayrıca şöför istediği kadar usta olsun. kaza geliyorum dediğinde elleri tutmaz, gözleri görmez olur. sen aldırma o yorumlara. kardeşinin iyi olduğuna sevin gerisi teferruat güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…