Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gizem döktürmüşsün annem hangibirine yorum yaziim. bence yap benim ayranlı iğrenç diyeti. soğuk soğuk berbat oluyor. hele nane atınca daha tiksindim.ikinci gün hiç baharat koymadan içtim bir nebze katlanabildim. ama verilen miktarı aşmaman lazım

bnde doğumdan sonra 19 kiloyu böyle verdim
ağzıma sürmezdim..biraz verdikten sonra ödüller koydum..canım çok fena fıstıklı baklava istiyor mesela 3 kilo vermeden yok diyordum..3 kilo veriyordum sonra 2-3 dilim yiyordumcokacimcoook gerçekten etkili bir yöntem

zalimi kız bir geldin pir geldin..
gitme bak bundan sonra boşlama buraları..
evet alıp vermek zor bide insanın psikolojisinide bozuyor çok kötü bişey..
keşke hedefimize ulaşınca o pis boğazlarımızı tutsak bir daha almasak..

aşkitoooo ben başladım pirinç lapasına..kahvaltım gayet iyiydi..çok doydum baharatlarıda koydum.2 kaşıkta yoğurt..birazdan yeşil çay demleyeceğim..
sende başladın dimi bak sakın bırakmak yılmak yok
sonra protein diyeti yapacağız

ohcanimadeysin önerilerin icin tskler..
fotografini görmüs biri olarak söylüyorum ki.. sen hala kilo vermek icin cabaliyorsann .. bizim hic birsey vermememiz gerekiyo :))
masallahh

nesibe vermeyen ne olsun sempatiksalakcinni ??

sen sole kız ne olsun sempatiksalakcinni

benim detoks bitti kızlar 2,5 kilo verdim. 72 oldum

canım bun 2,5 kiloyu yağdan mı verdin acaba bilmiyorumkismile

günYDIN KIZLAR

ANLIYORUMKİ TOPKLU HALDE DETOKS YAPMALIYIZ.
BENDE ASLININ DETOKSTAN YAPMAK İSİTYORUM BU GECE HAŞLAYAYIM BARİ
GEÇEN SENEDE YAPMIŞTIM FAYDASI OLMUŞTU

HİLMİŞİM DOĞRUMU KUUU İNCELMİŞMİYİM GERÇEKTEN BEN HEP AYNI GÖRÜYORUM KENDİMİ

ASLICIM BURDA OLDUĞUN ZAMAN HABER ET GÜLÜM KIZIMI KOYACAM SENİN GÖNDERDİĞİN CİCİLERLE:)))))))
YADA KOYAYIM KİMSE ALINTI YAPMASIN SONRA SİLERİM.

GİZEM B0MBAN NE KUU BEN ANLAMADIM..
BEN ŞİMDİ BU AYKİ HEDEFLERİ HAZIRLAYIP GELECEM.
BU AY HEDEFİ TUTTURAMAYANLARA HERKES CEZA DÜŞÜNSÜN AMA ETKİLİ OLSUN LÜTFEN EN AĞIR CEZAYIDA BANA VERİN (((((((

13 AĞUSTOSA HEDEF KİLOLARIMIZ

yarisci (65
askito ( 65
ebtuna (67
pregant (71
sailormoon ( 69
nesibe82 ( 60
zalimi ( 77
ecemavi (74
ebrulum ( 82
ohcanımadegsin(63

Son düzenleme:
kızlar herkes ne yapıp ne edecek bu kiloya gelecek.
Bu hedefleri belli bir yüzdeye göre vermedim kişisel değerlendirdim.
Kim ne kadar verebilir tahminime göre.
Fazlşa gelenler olabilir ama çabalayacağız. Ve vereceğiz.

tamam şimdi oldu :))) ayyy 61.5 muu 3 hafta var.ceza oalrak ne yapacağız peki..
yalnız benim kilom şuan 64.9 biliyorsun değilmi canım..sanki en fazla hedef benimki olmuş gibi
:kedi:

kızlar aslıcım sağolsun belli bir kiloya gelince bana hediye gönderdi.benim cimcimede
bayıldı tabi aşağıdaki resimde kuzumun aslıcığımın gönderdiği cicilerle çekilmiş resmi
sağolsun banada küpe göndermiş ama resimde anlaşılmadığı için koymadım.

bu resimde askitomun bahsettiği pazar gününden yani son halimden bir resim
beni merak edenlere göstereyim dedim:))))

alıntı yapmayın kızlar sileceğim.

Son düzenleme:
wuuuu huuuuu ayçinnn süpersin harikasın canım gerçekten inceciksin hiç 66 durmuyorsun
ay kızında pek şirin yavrum benim yerim onudaa.

hilalcim haklısın tatlım hedefini değiştirdim

geçen haftaki listeler silinince son kiloları toparlamakta zorlandım(

yaaa yçin benim hedef 63 olsa bari..herkese 2 kilo olmuş aşağı yukarı benimki çok fazla(( 3 haftada 61.5 a düşemem zaten 62 li rakamlara gelince nasıl zorlandım vermekte biliyorsun..bile bile ceza almak gibi bişey oluyor bu (((

kızlar ceza olarak diskalifye ağır kalır.bu seçeneği düşünmeyelim ama yaptırımı kuvvetli şeyler olsun.

mesela hedefi tutturamayan o hafta 5 günlük detoks yapacak ve o cumaya kadar hergün heröğün rapor verecek ve tabiki diğer üyelrde sürekli sıkıştıracak.eğer o haftada hedefe ulaşamazsa atılacak.

ne dersiniz.

bence yanına mutlaka sporda olsun..guclubacismile

kizlar gruba uzunnn bir süre ara vermek zorundayim en az 40 hafta..hamile oldugumu ögrendim 2kere test yaptim pozitif henüz dr gitmedim gittikten sonra ayrilayim dedim ama paylasimlarim dumura ugradi bu demek degilki hominide girtlak yiycem,kendime söz verdim 80ni asmamak icin elimden geleni yapacam..zaten benim bulantilarim agir oluyo ve ben basta kilo veriyom..tabi devamli yatmassam..

herkese yürüdügü yolda basarilar dilerim hedeflerinizi en yakin zamanda görün insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…