- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
kizlar gruba uzunnn bir süre ara vermek zorundayim en az 40 hafta..hamile oldugumu ögrendim 2kere test yaptim pozitif henüz dr gitmedim gittikten sonra ayrilayim dedim ama paylasimlarim dumura ugradi bu demek degilki hominide girtlak yiycem,kendime söz verdim 80ni asmamak icin elimden geleni yapacam..zaten benim bulantilarim agir oluyo ve ben basta kilo veriyom..tabi devamli yatmassam..
herkese yürüdügü yolda basarilar dilerim hedeflerinizi en yakin zamanda görün insaallah..
hayırlısı olsun canım
annelik desene :)))))))
inş.sağlıklı bir hamilelik geçirip sağsalim bebeğini kucağına alırsın.
eğerki aramıza dönmek durumunda kalırsanda yerimiz olduğu taktirde seve seve bekleriz seni.
ebrulum teşekkür ederim canım
utandım bak şimdi:))))))))
saolasiniz kizlar ne yalan söyleyim istiyodum tek problem kilo..dikkat etmekten baska carem yok..benim 2 yasinda bi kizim var bu 2.ilk dogumdan ciktigimda bile sunakinden daha zayiftim..kafama takipta hamileligim kabus olsunda istemiyom..öyle iste..
oy
kızlar
ilk 2007 kışı idi snaıırm yanlış olmasın acayip güzel diyetler yapıyrodum kendimi inanılmaz motive hissediyotrdum o kararlılıgı hiç bir zaman bulamadım6. takımda başladım ama ne başlayıştı neden kendimi veremiyorum noluyor anlayamıyorum ki
şimdi çok azimliyim iki gün sonra hep bir şeyler oluyor kıırlıyorum
sabah kahvaltım iki lokma ekmek arası peynir bu kadra ha birde bir çay kaşıgı recel
şimdi kalkayım yeşil demleyeyim kendime
of offffffffffffffffff
içerim vallaopuyorumnanaktan
yaa eşim aradı bu akşam müfettiş eşli yemek veriyormuş..arkadaşların çoğu izinde..tek evli ben kaldım burda.bi müfettşin eşi,bide kaymakamın eşi olacakmış..
bir yanım git diyor bir yanım gitme..gitme diyen yanın lapa diyetim güme gidecek ondan istemiyor..çok kararsız kaldım yaaa...:uhm:
gitmezsemde ayıp olur gibi geliyor..offff
bence git
cok abartmadan bir şeyler yersin ama eşini yalnız bırakmamalısın
tabi bu bir fikir sana kalmış uygulaması ;
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?