Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slmlar kzılar sahurumu yaptım artık yatma vakti öğlen kaçta kalcam bilemiyorum biliyorum çok oldu:2: ama yarım ekmek civarı bir tost yaptımmafoldumbenalsanaalsanasmile yarım lt süt içtim yarım lt su ama eminim iftarım çok çok az olacak bol sudan şişiyorum 1 lokma yicek yer kalmıyoraklinialirimsmile

kızlar dün hiç giremedim
aslı hoşgeldin
zalimi üzülme tatlım yaa..biraz dilinin ayarı yok demekki kırılacağını düşünmüyor..bende bu gece kalkamadım yaaa..saati kurmuştum ama geç yatmıştık film izledik bi baktım vakit geçmiş..bu sıcaklarda su içmeden oruç tutamam..bende tutmadım..

aşkito haklısın bende bazen diyorum uğraşma boşuna metabolizman buna kadar izin veriyor..lisedeyken 66larda geziyordum..en zayıf olduğum dönem 60 tı..bilmem belkide bu halimizle barışık olmak lazım..ama ben çok istiyorum 59 u görmeden hamile kalmayacaktım ama olmayacak ..az kilo almaya bakacağım bende artık..bol yürüyüş hamile pilatesi vs dikkatli beslenmek...

sana da günaydın kaptanım ve azimli çilekeş topicim hepinize günaydın...
dün yanlışlıkla eşimin sakladığı yerden tartıyı buldum aramadım ama önüme düştü gibi bişey oldu tartıldım ama söylemeyeceğim belki yarın daha güzel bi sonuç olur benim için...açıkçası beklediğimden az gitmiş ama napayım...gene de yine de her halde de şükretmeye hazırım...:))))
gizemcim üzülme nolursun farkındayım hakikaten de zor insanların bazı hareketlerine tahammül etmek ama düşünsene elin ayağın tutuyo Rabbim her azanı noksansız yaratmış ayrıca sadece sen değilsin ki tatlım bak hepimiz aynı durumdayız daha kimbilir ne örnekler vardır boşver üzme tatlı canını ....
kızlar ben de kendime yeni hedef olarak 63 ü koydum komik bi rakam ama benim bmı ya göre normal sayılabilmem için olan kilo:)))şu an kilo fazlam var çıkıyo 63 te de sınırdayım tam :)))) ne kadar iradesiz olduğumu düşünebilirsiniz belki ama kızların da dediği gibi hayatım boyunca 58 68 arası oldum hep bi de çok kasmayacağım artık napayım oluruna bırakacağım bazı şeyleri ha bu demek değil ki diyeti sporu sallıyorum yok öyle bişey sadece daha relax olmaya çalışıyorum hepsi bu:)))

sabah:
1 dilim ekmek
lor
1 kupa çay(accuk şekerle)

kızlar az önce yürüyüşümü yaptım 1 saat nemin de etkisiyle su içinde kaldım...
2 kupa da 5 i bi yerdeden içtim
şimdi de ara öğün olarak armudumu yiyorum....
hani ya?siz nerelerdesiniz daha ayılamadınız mı yoksa?klava:

kizlar bu sabah ta ayni seyi düsünüyorum..
hilalin demesi gibi , al ver.. vücuduma eziyet ediyorum resmen..
1 yildir bir arpa boyu yol alamadim ..
ben 68-70 arasi kilomu korumaya calisacagim.
vermeye kalkinca veriyorum ve ertesi hafta diyetin verdigi yorgunluk ve yemek yeme özlemiyle verdigimi geri aliyorum.

yok böyle kilo aldikcada takima haksizlik ediyorum ..
eger yerim gececek kilosu fazla olan.. takima yeni enerji verecek biri olursa , ben ayrilmak istiyorum.
ha, bu demek degilki hic ugramicam.
yine burda olurum.. sizi destekler yorum yazarim. kilomu yazarim.
ama listeden cikayim.. ok mi?

sen bilirsin aşkito...bizi bırakmamak kaydıyla kararına saygım sonsuz:)))yolun açık olaaa....ama 70 in basamaklarını çıkmaya başlama sakın..aslında ne kadar rahat veriyosun bize göre metabolizmanın kıymetini bilmen gerek bence:))))
a.s hadi bakalım hayırlısı:))

Son düzenleme:
kiloyu kolay vermenin rahatligi ile verdigimi hoop geri aliyorum zeynepcim ama yhaa (
belki daha zorlansam.. kendime hakim olmayi beceririm..

kiloyu kolay vermenin rahatligi ile verdigimi hoop geri aliyorum zeynepcim ama yhaa (
belki daha zorlansam.. kendime hakim olmayi beceririm..

tatlım aslında senin azar azar sık sık yemeye alışman lazım bence çünkü uzun süre aç kalınca bulunca da saldırıyosun gibime geliyo..aynı durum bende de oluyodu o yüzden şimdi hiiiç öğün atlamamaya çalışıyorum haa diyeceksin ki a kızım sen kilo verebiliyon mu ki?:tomato::tomato::roflol::roflol: napayım bi şekilde düşe kalka yaklaşıyorum hedefime en azından...oldukça zor oluyo ama aahhh ahhh :))))

zeynepcim maşallah tam iradeli ve azimli görüyorum seni bu aralar :)))

aşkitom anlıyorum seni..ama sen dediğin gibi çabuk verebiliyor olmanın rahatlığıyla yiyorsun..ben senin yediklerini yesem alır alır üst üste 10 kilo olurum(fazlalık) sonra kaç ay uğraşırım vereceğim diye..

evet masallah zeynep motivasyonundan bisi kaybetmiyo :)

cabuk kilo vermekte .. verememekte zor :))
iki ucu buklu deynek :)
aslinda gebelik olursa ilk bi kac ay dikkat etmem lazim. hatta 3-4 kilo vermem lazim.

slm kızlar ben geldim
evime döndüm artık bursadayımsabah tartıldım hemen...66,7 geliyorum...aslında 65i görsem çok sevinecektim..cmt üniversiteden arkadaşımın düğünü var,beni fit görsünler istiyordum ama ne yapayım buna da şükürboshayallersmileben üniv.deyken 55-56 kilo falandım,evlendiğimde 58 kiloydum...evlenince kilo almaya başladım yani

aşkitim kararına saygı duyuyorum canım ama sakın burayı bırakma:Saruboceq:...sen benim kader arkadaşımsın biliyorsun:1no2:gidişin beni çok etkiler,gel arada yaz buraya tamam mı?olumunekankayizsmile
ben de senin düşündüğünü çok düşündüm canım...belki de vücut kendini o kiloya sabitliyor biz zorluyoruz...ama ben 62-63 kiloya inebilceğime inanıyorum...gerekli sabrı,azmi gösteremedim de ondan:çok üzgünüm:sen 66-67 arası süpersin bence...zaten kiloyu gösteren biri değilsin...yediklerine dikkat et,abartma ama 70e çıkmamaya çalış...devamı geliyor biliyorsun:1hug:

kaptanım ayçinim saol canımın içia.s.geldim ben evimdeyim artık...inşallah daha iyi olur benim içinkaydirigubbakcemile3

gizem canını sıkma hayatım,artık huyunu öğrenmişsin ciddiye almayacaksın:teselli:

oruç tutanlara allah kolaylık versin,iyi sabrediyorsunuz...ben tuttuğumda aşkit gibi oluyorum...akşama kadar canım her şeyi ister...her şeyi yapar ya da alır yerimohaoldumsmile

aslıcım demek ev bulamadın da ondan memleket memleket geziyodun haaben ankaradayken yerleşeydin keşke kuu,hatta bana yakın olsaydın ne güzel beraber cimnastik yapardıkkaydirigubbakcemile2sırnaşık şeyhakıınızda hayırlısı olsun canım,inşallah tayin iyi yerlere çıkar

neyse canlarım sonra gene bakarım,öpüyorum sizleri görüşürüzopuyorumnanaktan

emoş hoşgeldin canım :)))bak senin şansına bugün hava biraz serinledi bursada:))))yağmur biraz rahatlattı ortamı...
destekleriniz için teşekkürler kızlar az önce 45 dk daha yürüyüşümü yaptım aşkı memnunun son bölümünü tekrar izledim biliyosunuz tekrarı veriliyo gündüzleri...gene içim bi hoş oldu oldum olası etkilenirim hüzünlü sahnelerden((
kızlar ben öğlende:
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 ad. salatalık yedim..

ara olarak da:
1 ad armut ve çeyrek kadar albeni yemeyi planlıyorum:)))laelaelaelaelaehihoyyyt
offf bakalım yarına neler olacak inşallah bugünkünden daha zayıf çıkarım yarına bana dua edin nolur hepinizi öpüyorum akşama tekrar gelemem evde her zaman laptop olmuyo malumunuz yarın gecikmem bildirim için inşallah
görüşürüz kızlar:1hug:a.s.:enbuyukkk:

hilmişşş nereye gidiyosun bakim lmaz:
gidecek olsam ben gidecem
halada daha düşünüyorum gitmeyi ama yapamıyorum sonucundan korkuyorum
hilmiş diyet kelimesini çıkartalım hayatımızdan
adı sağlıklı beslenme
görümcen sağlıklı besleniyorum diye 15 kilo verdi
bir görseniz resmen iğneye döndü acayip kıskanıyorum aramızda kalsın ohaoldumsmile

zeynepçim azmini tekrar kutlamak lazım bu motivasyonunu dsakın kaybetme hatta bizede aşıla olurmu?

gizemcim seni anlayabiliyorum ama babanla ilgili bence konuşup bir orta yol bulmalısınız
bu böyle seni çok yıpratcak.

hilalcim sende diyet kelimesinden uzaklaş artık
kasmayı bitirelim belki daha rahat verceeksin

yarın için hatırlatma kızlar lütfennnnnnnn 12 ye kadar bildirimizi tamamlayalım.

emoşum hoşgeldin memleketine ve süper dönmüşsünn kilon süper:))))))))))))))))))))

hoşbulduk canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…