Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım ya. ay keşke sen de orda olsaydın kıs.

bu hafta sizi üzebilirim kıslar tabi kendimi de. ha ayçin sen detoks yapcaktın yaptın mı? sonucu noldu?

ayçincim ttlım onunla konuşmak mümkün deil maalesef bana cevap veremezsiniz diyo ve böyle bir şeye kalkılırsak sonucu daha kötü yerlere gidiyor neyse ben alıştım artık elbet bir sonu var herşeyin ya bu huylarını keser ya vakti zamanı gelir evlenirim bir şekilde onun olduğu yerlerde olmamaya gayret gösteriyorum bu şişko laflarını kesmesinin tek yolu incecik olmak hatta bu sene geç kaldım ama seneye giyinmek için çok güzel planlarım var tam bir kadına benzemişim zayıfladıkça gözümün ucuyla bakmadığım kıyafetleri inceliyorum

gizem yeterki iste elbette zayıflarsın

kızlar ben 2 gündür oruç falan tutamadım keşke tutsaydım hafif geçiriyordum öğünleri midemde bende rahat ediyorduk ama 2 gündür kaynımda var diye 5 çayları yapıyorum,yemeklerde de jkaçırdım..yarın fazla çıkabilirim..bazen çok kızıyorum kendime eşek kafalı diyorum..bazılarına karşı yenilgiyi kabullenmiş gibi hissediyorum..aslında takımca böyle..
merak edenlere özelden yazarım anlamamışsa ama burdan bu kadar açıklama yapabilirim :)))

heheheh aşkit ayçin seni sıkılamış görüyorum da
sağolasın ayçinim kaptanımopuyorumnanaktan
görümcene de maşallah valla...15 kilo haa bak seeenaklinialirimsmile
benim görümcem de oğlu 2 yaşına gelene kadar kiloluydu,sonra diyet yaptı,şimdi genç kızlığından bile zayıfbilmiyorumkismileberaber diyete başlamıştık o zaman...ben kilomu koruyamadım sürekli al ver yapıyorum,o incecik duruyo ne güzel:sinifsinif:
ama şimdi hamile...gene kilo alabilir yanii...ama olsun verince koruyo,bende o yok:gitme:

akşam yemeği olarak zeytinyağlı fasulye yedim,yanına da salata yaptım kendimecokacimcoook
ama spor yapamadım bugünohaoldumsmileeşim gelince burağı ona satıp yaparım belki...

gizemcim istedikten sonra olmayacak hiç bir şey ok...kendine 5 kiloluk hedefler koy...bak nasıl da gidecek...
hilalcim demek istediğini anlayamadım canım ama sorun çıkaran,can sıkan insanlar hep oluyor...sen kendine bak canım benim...
aslı keşke denk geleydik kuu...başka zamana artık:))

emoşum tamamen katılıyorum sana eskiden 10 kilo deyince verilirmi diyordum şimdi geçtim bile birde tartı bulabilsem bugün hafif bir iftar geçirdim babamda evde değildi rahattım bol ayranlı bir gündü közlü salatadan yedim bide bugün üzücü bir haber aldım doğduğunda çok zeki olan bir kız çocukken geçirdiği bir havale sonucu engelli zor anlayan bir kız olmuştu üstüne birde sara hastasıydı 3 hafta önce annanesine gitmişler iki katlı evin terasına çıkmışlar gel yemek hazır falan demişler küüt diye bir ses herhalde sarası tuttu dengesini kaybedip arabanın üstüne oradanda yere düşüyor 1 hafta hastanede yatıyor boyun kemiği kırılmış kafatasında çatlaklar varmış beyin kanaması varmış sürekli yoğun bakımda boyun kırığını 1 hafta sonra ameliyata alcaz yarın 11de gelin demişler sabah telefon acil gelin onlarda erken gircek ameliyata zannetmişler beyin kanamasını falan ilk gün sanıırım ameliyat olmuş bir gidiyorlar hastaneye kızınız öldü şok oldum ya gece 3te sarası gelmiş yine sanırım kalbi durmuş elektro verince felç gelmiş ama zaten tekrar çalıştıramamışlar herhalde sadece anlık çalışmaydı kalpte döndürememişler kızı geri yazık 23-24 yaşlarında anca vardı kıyamam ya çok üzüldüm

:1no2::1no2::çok üzgünüm::gitme::2::gitme::çok üzgünüm:
çok üzüldüm canım yaa,her günümüze şükretmemiz lazım aslında...ama hayat gailseine düşüp ufacık şeyleri dert ediyoruz:2:

kızlar bugün çok az kalorili beslenmeye çalıştım...sabah yarımdan biraz fazla simit yedim...1yumurta,domates-salatalık biber...az az peynir,diyet reçel...
öğlen bi şey yiyemedim...acıktıkça karpuz yedim,2 incir yedim,biraz kuru üzüm yedim1 tane elma yedim
akşam yemeği olarak da 1 tabak zeytinyağlı fasulye ve salata yedim...
ama kendimi çok şiş hissediyorum...eğer yarın tartıldığımda bugünkünden fazla çıkarsam isyan edicem valla...spor yapamadım diye üzülüyorum ama bayaa iş yaptım...off valla ne sinir iş bu diyet işi...inşallah yarın moralim bozulmaz

aman haa kilolular yaklasmasın
Ewet Arkadaşlar Bu Şarkı Aslında Eski Bi Şarkı Ama Matrak Bişey
Bunu Sizinle Paylaşmak İstedim.. Umarım Beğenirsiniz..
Bu Arada Belki Sözlerinin Tamamını Öğrenmek İsteyen Olur Düşüncesiyle Tamamını Yazdım.

XXL-FİL DİYETİ

ARTIK KARAR VERDİM
ŞİŞMANLIKTAN KURTULACAĞIM
DİYET YAPIP ZAYIFLAYACAĞIM
BAK REZİL OLDUK ALEME
HERKES TIĞ GİBİ ŞAHANE
BİZDE GÖBEK BAHANE

GÜNEŞ DENİZ Hava SICAK
RUHUM BEDENİME SIĞMAYACAK
BU MAYA BANA NASIL OLAVAK
DENEDİM DENEDİM SIĞMADIM
BOĞAZIMI TUTAMADIM
DAYANAMADIM WALLA

HERKES BANA HAVA ATIYOR
SÜLÜN GİBİ DOLANİYOR
ASLINDA BEN DAHA GÜZELİM
AKABON KAZI GİBİ YİYORLAR
AMA HİÇ ŞİŞMANLAMIYORLAR
BAK BENDE DİYET YAPIYORUM
ÇOK AZ yemek YİYORUM

ACILI ADANA SÖYLÜYORUM
YANINDA ÇOBAN SALATA
İŞKEMBE, ÇORBA
ZEYTİN YAĞLI DOLMA
BİRDE DİYET KOLA
BANA KÜNEFE YOLLA

WALLA WALLA
WALLA WALLA

YEEE
ÇİKOLATALI PASTA
YEEE
ELMALI TURTA
YEEE
KOCA GÖBEĞİ SALLA
EEEE
DAYANAMADIM WALLA

CİMNASTİĞE GİDİYORUM
STEPP-FTNESS YAPIYORUM
ÇİN ÇAYI İÇİYORUM
TAZI GİBİ KOŞUYORUM
BAZENDE İP ATLIYORUM
E BENDE DİYET YAPIYORUM

BANA CUMBO DİYORLAR
BENİMLE DALGA GEÇİYORLAR
BEN BUNLARA ALIŞIĞIM
KENDİMLE BARIŞIĞIM
YİNE MİDEM KAZINDI
GELDİ IZGARA KARIŞIĞIM
FİL DİYETİNE ALIŞIĞIM

WALLA WALLA
WALLA WALLA
DAYANAMADIM WALLA

NİYEEE?
DİYETİM BOZDUM WALLA
NİYEEE?
NİYETİ BOZDUM WALLA
NİYEEE?
KOCA GÖBEĞİ SALLA
EEEE
DAYANAMADIM WALLA

BENİM BEDENİM XL
ŞİMDİ OLDUM XXL
YOK MU BUNA Bİ ÇARE
OKLAVA ÇEVİRİYORUM
KALÇAMI DUVARLARA VURUYORUM
ŞINAVV-MEKİK ÇEKİYORUM
OLMUYOR OLMUYOR
BU KİLOLAR GİTMİYOR

BU ÇİLE NE zaman BİTER
YETER AllahIM YETER
YARIM Ekmek ARASI DÖNER
SÜFHHHHHHH
AYRANLA NASIL GİDER
BU DİYET BURDA BİTER

WALLA WALLA
WALLA WALLA
WALLA WALLA
WALLA WALLA

ELMALI TURTA
YEEE
FISTIKLI BAKLAVA
YEEE
ÇİKOLATALI PASTA
YEEE
TAVUK IZGARA
YEEE
SÜTLAÇ FIRINDA
YEEE
TATLI KÜNEFE
YEEE
HÜNKAR BEĞENDİ
YEEE
İMAM BAYILDI
YEEE
VEZİR PARMAĞI
YEEE
ŞÖBİYET BAKLAVA
YEEE
İZMİR LOKMA
YEEE
TAZE TULUMBA
YEEE
KAZANIN DİBİ
AMAN ALLAH
TAVUĞUN GÖGSÜ
AMAN ALLAH
GENÇ KIZ RÜYASI
EEEE
DAYANAMADIM WALLA
EEEEE WALLA

****7.TAKIM 167.ETAP ****

yarisci (68,0/%)
askito (67,6/%)
ebtuna (68,4/%)
pregant (72,0/%)
sailormoon (71.2/%)
zalimi (80,9/79/%)
ebrulum (82.0/% )
ohcanimadeysin (64.1 /%)

TOPLAM KİLO()

son vazifemi yerime getirerek aranızdan ayrılıyorum

şaka şaka buradayım daha bırakmaya niyetim yok

bu arada pc bozuk hiç bir hesaplama olayına giremedim

akşam bir arkadaşa gitmiştik orada tartıldım bnm tartıyla aynı tartıyordu eskidende

yarın kaçta kalkarım ne ederim kaçta uğrayabilirim bilemiyorum ama

yarın benim doğum günüm

o yüzden full dışarıda gezmek dolaşmak istiyorum

yeni yaşımın ilk günü güzel geçsin istiyorum

****7.TAKIM 167.ETAP ****

yarisci (68,0/68,0/0,00/0,00%)
askito (67,6/%)
ebtuna (68,4/%)
pregant (72,0/%)
sailormoon (71.2/%)
zalimi (80,9/79/1,9/2,35%)
ebrulum (82.0/% )
ohcanimadeysin (64.1 /%)

TOPLAM KİLO()

günaydınnnn

kızlar daha çarşamba 67.5 uğu görmüştüm ben salak dün öğleden sonra cozutup kurupastaları götürünce böle oldu.

özür dilerim kızlar

hilmişşşşşş sen benden kurtulacağınımı düşünüyordun yoksa sempatiksalakcinni

gizemcim nice mutlu yıllara

yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve tabiki zayıflık getirsin a.s.

günaydın kardes takımmm...
nasılsınızz kilo verme durumları nasıl gidio..
arkadasımızın birinin doğum günüymüş nice senelere tatlımm..
derece almanızı diliyorumm...
bu hafta oladıysa haftaya ii aslın diyete derece alın :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…