slm kızlar ben geldim
evime döndüm artık bursadayımsabah tartıldım hemen...66,7 geliyorum...aslında 65i görsem çok sevinecektim..cmt üniversiteden arkadaşımın düğünü var,beni fit görsünler istiyordum ama ne yapayım buna da şükürboshayallersmileben üniv.deyken 55-56 kilo falandım,evlendiğimde 58 kiloydum...evlenince kilo almaya başladım yani
aşkitim kararına saygı duyuyorum canım ama sakın burayı bırakma:Saruboceq:...sen benim kader arkadaşımsın biliyorsun:1no2:gidişin beni çok etkiler,gel arada yaz buraya tamam mı?olumunekankayizsmile
ben de senin düşündüğünü çok düşündüm canım...belki de vücut kendini o kiloya sabitliyor biz zorluyoruz...ama ben 62-63 kiloya inebilceğime inanıyorum...gerekli sabrı,azmi gösteremedim de ondan:çok üzgünüm:sen 66-67 arası süpersin bence...zaten kiloyu gösteren biri değilsin...yediklerine dikkat et,abartma ama 70e çıkmamaya çalış...devamı geliyor biliyorsun:1hug:
kaptanım ayçinim saol canımın içia.s.geldim ben evimdeyim artık...inşallah daha iyi olur benim içinkaydirigubbakcemile3
gizem canını sıkma hayatım,artık huyunu öğrenmişsin ciddiye almayacaksın:teselli:
oruç tutanlara allah kolaylık versin,iyi sabrediyorsunuz...ben tuttuğumda aşkit gibi oluyorum...akşama kadar canım her şeyi ister...her şeyi yapar ya da alır yerimohaoldumsmile
aslıcım demek ev bulamadın da ondan memleket memleket geziyodun haaben ankaradayken yerleşeydin keşke kuu,hatta bana yakın olsaydın ne güzel beraber cimnastik yapardıkkaydirigubbakcemile2sırnaşık şeyhakıınızda hayırlısı olsun canım,inşallah tayin iyi yerlere çıkar
neyse canlarım sonra gene bakarım,öpüyorum sizleri görüşürüzopuyorumnanaktan
hilmişşş nereye gidiyosun bakimlmaz:
gidecek olsam ben gidecem
halada daha düşünüyorum gitmeyi ama yapamıyorum sonucundan korkuyorum
hilmiş diyet kelimesini çıkartalım hayatımızdan
adı sağlıklı beslenme
görümcen sağlıklı besleniyorum diye 15 kilo verdi
bir görseniz resmen iğneye döndü acayip kıskanıyorum aramızda kalsın ohaoldumsmile
zeynepçim azmini tekrar kutlamak lazım bu motivasyonunu dsakın kaybetme hatta bizede aşıla olurmu?
gizemcim seni anlayabiliyorum ama babanla ilgili bence konuşup bir orta yol bulmalısınız
bu böyle seni çok yıpratcak.
hilalcim sende diyet kelimesinden uzaklaş artık
kasmayı bitirelim belki daha rahat verceeksin
yarın için hatırlatma kızlar lütfennnnnnnn 12 ye kadar bildirimizi tamamlayalım.
emoşum hoşgeldin memleketine ve süper dönmüşsünn kilon süper:))))))))))))))))))))
emoşum tamamen katılıyorum sana eskiden 10 kilo deyince verilirmi diyordum şimdi geçtim bile birde tartı bulabilsem bugün hafif bir iftar geçirdim babamda evde değildi rahattım bol ayranlı bir gündü közlü salatadan yedim bide bugün üzücü bir haber aldım doğduğunda çok zeki olan bir kız çocukken geçirdiği bir havale sonucu engelli zor anlayan bir kız olmuştu üstüne birde sara hastasıydı 3 hafta önce annanesine gitmişler iki katlı evin terasına çıkmışlar gel yemek hazır falan demişler küüt diye bir ses herhalde sarası tuttu dengesini kaybedip arabanın üstüne oradanda yere düşüyor 1 hafta hastanede yatıyor boyun kemiği kırılmış kafatasında çatlaklar varmış beyin kanaması varmış sürekli yoğun bakımda boyun kırığını 1 hafta sonra ameliyata alcaz yarın 11de gelin demişler sabah telefon acil gelin onlarda erken gircek ameliyata zannetmişler beyin kanamasını falan ilk gün sanıırım ameliyat olmuş bir gidiyorlar hastaneye kızınız öldü şok oldum ya gece 3te sarası gelmiş yine sanırım kalbi durmuş elektro verince felç gelmiş ama zaten tekrar çalıştıramamışlar herhalde sadece anlık çalışmaydı kalpte döndürememişler kızı geri yazık 23-24 yaşlarında anca vardı kıyamam ya çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?