- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
Hayirli ramazanlarr...
dün rahatsizdim . neredeyse tüm gün bisey yiyemeyip yattim.
bugünde iyi sayilmam , bir yorgunluk var üzerimde.
allah yardimciniz olsun, sicaklarda eminim cok zorlanacaksiniz
günaydın kzılar dün oruçlıydum ben ve sahurda 1 kase sütlü mısır gevreği yedim az geldi tabi sabah hemen acıktırdı..bütün günüm halsiz geçti..akşamüstü yemek hazırlayamadım ayakta duramadım..hiçbişey yemeden tutanlara hayret ettim..eşime dedim gel yardım et yoksa ben bayılacağım..iftardan sonra bile gelemedim kendime..
bu arada iftarda o kadar aç olmama rağmen hiç bişey yiyemedim..1 kepçe çorba 2 kaşık salata 2 bardak su bu kadar resmen tıkandım bir yudum daha yiyemedim..2 saat sonra 5-6 dilim karpuz yedim.
bu geceki sahurdada protein ağırlıklı beslendim yine
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir çünkü çok tuzluydu
1 kase yoğurt
,domates salatalık
ayçincim hayır tam tersi yanlış biliyorsun..karbonhidrat ağırlıklı beslenmek hem çok çabuk acıktırır hem de genelde börek,kızartma gözleme türü şeyler olduklarından çok susatır uykudada rahatsız eder.karbonhidrat çabuk sinrilir hemen enerjiye dönüşür bu yönden iyi değil zaten..
bu yıl haberlerde programlarda bütün diyetisyenler protein ağırlıklı beslenin diyorlar.
ve gerçekten öyle beslenince acıkmıyorsun halsiz düşmüyrsun..bugün çok iyiyim çok rahatım dün bayılacaktım çok kötüydüm..
herkese hayırlı ramazanlar ramazan-ı şerifleriniz hayrolsun karagözlerim:)))))
eveeetttt o kadar konuştuk muhabbetini ettik ramazan geldi çattı işte:))yok nasıl dayanıcaz yok susuzluk derken bakalım hayırlısıyla inşallah fazla zorlanmadan kiloları almadan atlatırız en güzel şekilde...hihoyyythihoyyyt
insan gene de bi hoş oluyo ramazan da yahu ben çok seviyorum..davetler ziyaretler ziyafetler:)))tabi bu sene ziyafet kısmında temkinli olacağım inşallah:)))
ben de sahura zor kalkanlardanım ama mutlaka kalkarım her sene bi kaç kere saati duyamama gibi bi vukuatım olur tabi eşim de benimle beraber işkence çeker:)))ama bu sene sanırım öyle bi ihtimal yok yeni taşındığımız mahallenin öyle gümbür gümbür bi davulcusu var kiii kalkıp oynatıyo valaaaa:dance:
ben de sahurda protein ağırlıklı beslenmek gerek diye biliyorum ayçinim kaptanım hilalin dediği gibi önce karbonhidratlar yakılıyo çünkü mesela yumurta için yoğurt için hep tok tutar derler biliyosunuz...
bu arada çalışma masamın üzerinde her zamanki gibi su şişelerim var bakıp bakıp iç geçiriyorum...sahurda o kadar çok su içtim ki şişkinlikten uyuyamadım bi müddet..ama işte çoğu sabaha kadar gitti zaten..kaktüs olmak varmış ramazanda valaaa:roflol::roflol:
sahur:
menemen (soğanlı,biberli,patlıcanlı,domatesli:)
1 çay kaşığı nutella:kedi:
2 bardak çay(az şekerle)
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
bakalım iftara kadar ne durumda olacağız...?
kızlar bu arada ender saraç program yapıyo ben o adamı çok severim 14.30 gibi başlayacak sanırım işyerinde tv si olanlar izlesin bence motivasyon için gerekli şeyler anlatabilir:)))bütün ramazan boyunca olacakmış program..
hadi bakalım gene gelirim ben hepinizi öptm tekrar hoşgeldin 11 ayın sultanı ramazan:)))hihoyyythihoyyyta.s.
yarısçım ve diğer arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar
2009 subatta bu takımdan 52 kilo ile mezun olmustum....
hamilelik doğum emzirme derken şimdi 70 kiloyum.....
eğer takımdımda yer varsa tekrar baslamak istiyorum....yoksada sizi takipteyim yerimseniben
ay burda da davulcu az daha evin içine girecek valla. neyse benim oğlan uyanmadı bari. ender saraçı ben de izliyim. hangi kanalda
selam kızlar
dün gelemedim kusura bakmayın...
gizemcim durum reflüye benziyor,bi dr a görünsen iyi olur canım...
herkesin ramazanı mübarek olsun,oruç tutanların orucunu allah kabul etsin ve allah kolaylık versin diyorum:Saruboceq:ben tutmuyorum...tuttuğumda da sizin gibi dayanamam...tüm gün çok acıkırım kötü olurum(bu sıcaklar için yazıyorum tabii kışın böyle olmuyordu) akşama yemeği nasıl yaparım bilmiyorum çünkü normal zamanda bile iş yapmak çok zor...ayrıca çok acıkırım ,kafamdan binbir çeşit yemek geçer,canımın çektiği her şeyi yerim...öyle dayanma gibi bi durumum yok maalesef..ve tabii her ramazanda 4-5 kilo alırdım
sıcaklarda gerçekten de bir şey yenmiyor...ben çok susuyorum ama..sürekli su içiyorum diyebilirim...pek bi şey yediğim söylenemez..ben de kendime şaşıyorum ama yiyemiyorumbenneyaptımkidün salata yaptım mesela,hafif olsun karnım doysun diye...nerdeee...bi kaç çatal yiyebildim bıraktım...benim için çok tuhaf bi durumama iyi oldu,bugün tartıda 64 ü gördüm nasıl oluyor ben d ebilmiyorum...kendimi kasmıyorum,diyet psiklojisinde hiç değilim...sadece yiyemiyorum...bu durumdayken de kendimi zorlamıyorum..meyveyle ya da salatalık doğradığım yoğurtla öğün yapıyorum...ee bu da çok farkettirdisempatiksalakcinniama beni biliyorsunuz dönerleri pataları yemeye başlayayım hemen alırım geri:2::sinifsinif:
jülyet arkadaşım hoşgeldin...bence bizim takıma da taze kan gerek..inşallah yer vardır da gelirsin...olmasa bile gel yaz arkadaşım biz okuruz cevap da yazarız:)))
ufff emoşum süppersin yaaa...aşikitoya duyrulur:))))
helal valaaa ayyy darısı benim başıma inşallah yaaa...ben de kilo verebilsem böyle kolayca ne süper olur di mi kızlar?
bu arada hoşgeldin aramıza JJuLiEtt!:)))
merhaba JJuLiEtt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?